- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
canımmm kıyamam neyseki ağrı kesici yapılınca rahatlamışsın..sen lütfen belirti falan okuyup durmacanım benim yumurtalar toplandı bekleme aşamasındayım..allah razı dularında benide unutmadığın için..
canım yandı valla yumurta toplama işleminde..:94:
bayılttılar ama yumurta cok olduğu için işlemde uzun sürmüş uzun sürünce cıkınca kasıklarım cok ağrıdı yarım saat inledim sonra ağrı kesici falan yapıldı gecti..
ama şimdi bir arkadaş kafamı karıştırdı.:26:
cok yumurta oluşumunda ohss yani vucudun su toplaması olma ihtimali varmış..:18:
gerci dr. böyle birşey demedi herşey yolunda dedi.ama işte içime kurt düşürdüm bir kere..
gerci belirtilerini okudum bende hiçbir belirti yok birde opu olanlarda oluyomuş bende opuda yok..
neyse şimdiden bunu düşünüpte stres yapmıyım kendime eğer böyle birşey zatn dr. söyler..söylemessede ben gidince söylicem mutlaka.:97:
ama öyle heyecanlı filan değilim rahatım nedense..
dün çıkmıştım bi daha giremedim bulur yaparım onu canım benim
evet canım bende iki kere 10 gün 10 gün rapor aldım
kızım olcak canımcım
kızım olcak canımcım
günaydın canım yorma kendini
neden canım yerli malı haftasımı
günaydın canım aynı bende saati beşe kurmuş gibi hergün sekmeden uyanıp uyuyamıyorum tam uyuyorum alarm çalıyo zırrrrrrrrrr
ohhh ne güzell..bizim yerimizedee yeee..
günaydın canımm hoşgeldinn..
kolay gelsin...
günaydın canım hoşbılduk....
azz kaldı atlatıcan inşallahhh..sık dişini biraz daha..
kızım olcak canımcım
canımmm kıyamam neyseki ağrı kesici yapılınca rahatlamışsın..sen lütfen belirti falan okuyup durmabak daha öncedende belirtileri okuyup aklını bulandırdın .ben hiçbişeyin belirtsini okumadan geçirdim bu 10 haftayı..arkadaşına falanda bakma sen doktor söylerdi demekki herşey yolunda..gönlünü ferah tut sen,benim bi tanıdğımın çocuğu olmuyordu 13 yıldır.doktor sizin asla çocuğunuz olmaz diyordu kız okadar ümistsizdiki tüp bebek bile denememişti sonra bunun eltisi oldu oda hemen doğum yapınca bu tüp bebeğe ikna oldu ilkide tuttu:86: hemen hemde şansları çok azmış.şuanda 1 yaşını geçmiştir bebği.bence senin herşey y9olunda gidicek ve hayallerine kavuşacaksın canımm neolur artık hiçbişeyin belirtisini okuma bırak herşeyi oluruna tamammıı canım
sağol canım benimm...
evet artık okumucam tam sonuna gelmişken stres yapmak istemiyorum kendime..
aslında kendi kendime demiştim bu dönemde girmicem k.k ama ayrı kalamıyorum işte..
terslik gibi koçişiminde denetlemesi cıktı bu ara eğer denetleme olmamış olsaydı bursada kalıcaktık 10 gün filan..
neyse düşünmüyorum zatennn...
ben dr. güveniyorum eğer böyle birşye olmuş olsaydı muhakak söylerdi....
inşallahhh canımm bende artık hayalimi kucaklamak koklamak istiyorum..rabbim sağlıklı nasip etsin inş..
sağol canım benimm...
evet artık okumucam tam sonuna gelmişken stres yapmak istemiyorum kendime..
aslında kendi kendime demiştim bu dönemde girmicem k.k ama ayrı kalamıyorum işte..
terslik gibi koçişiminde denetlemesi cıktı bu ara eğer denetleme olmamış olsaydı bursada kalıcaktık 10 gün filan..
neyse düşünmüyorum zatennn...
ben dr. güveniyorum eğer böyle birşye olmuş olsaydı muhakak söylerdi....
inşallahhh canımm bende artık hayalimi kucaklamak koklamak istiyorum..rabbim sağlıklı nasip etsin inş..
neyse kızlarrrr hepinizi en kocamanından öpüyorumm..evimin işlerine bakıyım accık.
görüşürüzzzz başş başş..:79:
canım benim yumurtalar toplandı bekleme aşamasındayım..allah razı dularında benide unutmadığın için..
canım yandı valla yumurta toplama işleminde..:94:
bayılttılar ama yumurta cok olduğu için işlemde uzun sürmüş uzun sürünce cıkınca kasıklarım cok ağrıdı yarım saat inledim sonra ağrı kesici falan yapıldı gecti..
ama şimdi bir arkadaş kafamı karıştırdı.:26:
cok yumurta oluşumunda ohss yani vucudun su toplaması olma ihtimali varmış..:18:
gerci dr. böyle birşey demedi herşey yolunda dedi.ama işte içime kurt düşürdüm bir kere..
gerci belirtilerini okudum bende hiçbir belirti yok birde opu olanlarda oluyomuş bende opuda yok..
neyse şimdiden bunu düşünüpte stres yapmıyım kendime eğer böyle birşey zatn dr. söyler..söylemessede ben gidince söylicem mutlaka.:97:
ama öyle heyecanlı filan değilim rahatım nedense..
kızım olcak canımcım
bende cumartesi öğreneceğim sanki banada kız olucak gibi geliyor bakalım
günaydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımmm
hatçemmm belirti falan arama kendinde eger bi sorunun olsaydı doktorun söylerdi zaten hiçç kafanı bulandırma yani.hayırlısıyla olucak
kızlar bu arada ben emoşla konuştum selamı var herkeze hala adet olmamış ama en sonunda doktora gitmiş ve yumurtalıklarında ufak ufak kistler varmış o yüzden adet olamıyo doktor fartulal vermiş ama hala içsemmi içmesemmi diyo izmire bi gidiyim şu kızı oklavayla dövcem valla ya
ya gıcık oluyorum böyle insanlaraaaaaaaa yaaa insanın kafasını ne de güzel karıştırıyorlarr...offf yaaa haticem sen takma böyle şeyleree....doktoruna sorrr rahatla.kimseyi dinleme..
herkes doktor profesör kesilmiş maşallah yaaa
yerim ben senin kızını
bence seninki de kız
pembeninki erkek gibi geliyo bana ama bilemiyorum tabiii
yaaaa emoş tam dayaklık haaaa :95: :95:
bu arada günaydın kızlarrr nasılsınız?
bugün başım dönmüyoryani şimdilik
günaydınn şekerim hoşşgeldinnnn
kızlar benim küçük zilli zeytinime diyorumki topu getir kızım getiriyo topunu önüme atıyo sonra biraz oynuyoruz yoruluyo tabi diyorumki hadi kızım götür topunu yerine götürüp yatagına bırakıyo çok seviorum minik kuşumu yaaa
saol canım benim ben geç öğrendim 17. haftadacanımmm kıyamam neyseki ağrı kesici yapılınca rahatlamışsın..sen lütfen belirti falan okuyup durmabak daha öncedende belirtileri okuyup aklını bulandırdın .ben hiçbişeyin belirtsini okumadan geçirdim bu 10 haftayı..arkadaşına falanda bakma sen doktor söylerdi demekki herşey yolunda..gönlünü ferah tut sen,benim bi tanıdğımın çocuğu olmuyordu 13 yıldır.doktor sizin asla çocuğunuz olmaz diyordu kız okadar ümistsizdiki tüp bebek bile denememişti sonra bunun eltisi oldu oda hemen doğum yapınca bu tüp bebeğe ikna oldu ilkide tuttu:86: hemen hemde şansları çok azmış.şuanda 1 yaşını geçmiştir bebği.bence senin herşey y9olunda gidicek ve hayallerine kavuşacaksın canımm neolur artık hiçbişeyin belirtisini okuma bırak herşeyi oluruna tamammıı canım
ayyyyyy çok sevindimmmm yıldıızzzzAllahım kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftanda öğrendin canım??
inşallah canım sağlıklı olurinş canım insaları anlşamak zor
ya bend euyku arıyorum şuanda yaa saatteler günlerce uyuyabilirm yaa bi türlü uyanmak bilmiyorum
sağol canım
bende cumartesi öğreneceğim sanki banada kız olucak gibi geliyor bakalım
günaydın canım döve emoşu sengünaydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımmm
hatçemmm belirti falan arama kendinde eger bi sorunun olsaydı doktorun söylerdi zaten hiçç kafanı bulandırma yani.hayırlısıyla olucak
kızlar bu arada ben emoşla konuştum selamı var herkeze hala adet olmamış ama en sonunda doktora gitmiş ve yumurtalıklarında ufak ufak kistler varmış o yüzden adet olamıyo doktor fartulal vermiş ama hala içsemmi içmesemmi diyo izmire bi gidiyim şu kızı oklavayla dövcem valla ya
ya gıcık oluyorum böyle insanlaraaaaaaaa yaaa insanın kafasını ne de güzel karıştırıyorlarr...offf yaaa haticem sen takma böyle şeyleree....doktoruna sorrr rahatla.kimseyi dinleme..
yerim ben senin kızını
bence seninki de kız
7 aylık canım dahaaaayy çok akıllı haaaa
kaç yaşında bu zeytinn
saol canım benim ben geç öğrendim 17. haftada
inşallah canım sağlıklı olur
günaydın canım döve emoşu sen
dövcem dövcem şimcik msj atmış başlamış hapa allah korusun bişi olcak die korkuyorum yaaa kist sonuçta yani bazen yumurtalıklara yapışınca tehlikeli olabilio işte
oyoy bende senin kzına kurban olurummmmmmmm
oyoy bende senin kzına kurban olurummmmmmmm
7 aylık canım dahaaa
çok tatlı teyzesi yaaaaaa
neyse kızlarrrr hepinizi en kocamanından öpüyorumm..evimin işlerine bakıyım accık.
görüşürüzzzz başş başş..:79:
günaydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımmm
hayırlısı önce sağlık ama sanki bende kız istiyorum yaaaya gıcık oluyorum böyle insanlaraaaaaaaa yaaa insanın kafasını ne de güzel karıştırıyorlarr...offf yaaa haticem sen takma böyle şeyleree....doktoruna sorrr rahatla.kimseyi dinleme..
yerim ben senin kızını
bence seninki de kız
kızlar ya dün muhteşem yüzyılın yeni bölümü yoktu dimi? :44:
günaydınn şekerim hoşşgeldinnnn
kızlar benim küçük zilli zeytinime diyorumki topu getir kızım getiriyo topunu önüme atıyo sonra biraz oynuyoruz yoruluyo tabi diyorumki hadi kızım götür topunu yerine götürüp yatagına bırakıyo çok seviorum minik kuşumu yaaa
hayırlısı önce sağlık ama sanki bende kız istiyorum yaaa
yok canım özel bölüm vardı
biber 4 aylık ama o aşamaya gelemedik daha topu al topu götür...
gözümde canlandıdaayyyyyyyyy ne kadar tatlıdır şimdi
sağlıklı olsunn önemli değil...
benim salak amcamın kızı 5. oğlunu doğuracak...illaki kız da kız istiyorum diyo...anlamıyorum bu tarz insanları ya...insanlar senelerce uğraşıyorlar yeterki bi çocuğumuz olsun kız erkek farketmez... bir de yengem ikinci kızını doğurdu diye kıskanıyo hem de erkek doğuramadı diye alay ediyo...salak şey...
benim için önemli olan sağlık....ablamın oğlu oldu da ne olduu bak hastaaa en fazla 5 sene yaşıycak........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?