Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canımmm kıyamam neyseki ağrı kesici yapılınca rahatlamışsın..sen lütfen belirti falan okuyup durma bak daha öncedende belirtileri okuyup aklını bulandırdın.ben hiçbişeyin belirtsini okumadan geçirdim bu 10 haftayı..arkadaşına falanda bakma sen doktor söylerdi demekki herşey yolunda..gönlünü ferah tut sen,benim bi tanıdğımın çocuğu olmuyordu 13 yıldır.doktor sizin asla çocuğunuz olmaz diyordu kız okadar ümistsizdiki tüp bebek bile denememişti sonra bunun eltisi oldu oda hemen doğum yapınca bu tüp bebeğe ikna oldu ilkide tuttu:86: hemen hemde şansları çok azmış.şuanda 1 yaşını geçmiştir bebği.bence senin herşey y9olunda gidicek ve hayallerine kavuşacaksın canımm neolur artık hiçbişeyin belirtisini okuma bırak herşeyi oluruna tamammıı canım
dün çıkmıştım bi daha giremedim bulur yaparım onu canım benim
evet canım bende iki kere 10 gün 10 gün rapor aldım

kızım olcak canımcım

ayyyyyy çok sevindimmmm yıldıızzzz Allahım kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı haftanda öğrendin canım??

günaydın canım yorma kendini

neden canım yerli malı haftasımı

inş canım insaları anlşamak zor

günaydın canım aynı bende saati beşe kurmuş gibi hergün sekmeden uyanıp uyuyamıyorum tam uyuyorum alarm çalıyo zırrrrrrrrrr

ya bend euyku arıyorum şuanda yaa saatteler günlerce uyuyabilirm yaa bi türlü uyanmak bilmiyorum

ohhh ne güzell..bizim yerimizedee yeee..

günaydın canımm hoşgeldinn..
kolay gelsin...

günaydın canım hoşbılduk....
azz kaldı atlatıcan inşallahhh..sık dişini biraz daha..

sağol canım

dün çıkmıştım bi daha giremedim bulur yaparım onu canım benim
evet canım bende iki kere 10 gün 10 gün rapor aldım

kızım olcak canımcım

bende cumartesi öğreneceğim sanki banada kız olucak gibi geliyor bakalım

sağol canım benimm...
evet artık okumucam tam sonuna gelmişken stres yapmak istemiyorum kendime..
aslında kendi kendime demiştim bu dönemde girmicem k.k ama ayrı kalamıyorum işte..
terslik gibi koçişiminde denetlemesi cıktı bu ara eğer denetleme olmamış olsaydı bursada kalıcaktık 10 gün filan..
neyse düşünmüyorum zatennn...
ben dr. güveniyorum eğer böyle birşye olmuş olsaydı muhakak söylerdi....
inşallahhh canımm bende artık hayalimi kucaklamak koklamak istiyorum..rabbim sağlıklı nasip etsin inş..

neyse kızlarrrr hepinizi en kocamanından öpüyorumm..evimin işlerine bakıyım accık.
görüşürüzzzz başş başş..:79:

canım günaydın.katılıyorum sana stres yapma kendine herkeste farklıdır belirtileri bencede başkalarına bakma sen.bu arada transfer işlemin ne zaman olacak aradılarmı

neyse kızlarrrr hepinizi en kocamanından öpüyorumm..evimin işlerine bakıyım accık.

evet canım ha şöleee sakın okuma o tarz şeyleri aksine olumlu şeyleri oku ve düşün...

bende akşama misafir var birayndan hazırlık yapıyorum biryandan yazıyorumm

günaydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımmm
hatçemmm belirti falan arama kendinde eger bi sorunun olsaydı doktorun söylerdi zaten hiçç kafanı bulandırma yani.hayırlısıyla olucak

kızlar bu arada ben emoşla konuştum selamı var herkeze hala adet olmamış ama en sonunda doktora gitmiş ve yumurtalıklarında ufak ufak kistler varmış o yüzden adet olamıyo doktor fartulal vermiş ama hala içsemmi içmesemmi diyo izmire bi gidiyim şu kızı oklavayla dövcem valla ya

ya gıcık oluyorum böyle insanlaraaaaaaaa yaaa insanın kafasını ne de güzel karıştırıyorlarr...offf yaaa haticem sen takma böyle şeyleree....doktoruna sorrr rahatla.kimseyi dinleme..
herkes doktor profesör kesilmiş maşallah yaaa

kızım olcak canımcım

yerim ben senin kızını

bende cumartesi öğreneceğim sanki banada kız olucak gibi geliyor bakalım

bence seninki de kız

pembeninki erkek gibi geliyo bana ama bilemiyorum tabiii

yaaaa emoş tam dayaklık haaaa :95: :95:

bu arada günaydın kızlarrr nasılsınız?
bugün başım dönmüyor yani şimdilik

günaydınn şekerim hoşşgeldinnnn

kızlar benim küçük zilli zeytinime diyorumki topu getir kızım getiriyo topunu önüme atıyo sonra biraz oynuyoruz yoruluyo tabi diyorumki hadi kızım götür topunu yerine götürüp yatagına bırakıyo çok seviorum minik kuşumu yaaa

ayy çok akıllı haaaa
kaç yaşında bu zeytinn

saol canım benim ben geç öğrendim 17. haftada

inşallah canım sağlıklı olur

günaydın canım döve emoşu sen

oyoy bende senin kzına kurban olurummmmmmmm

ayy çok akıllı haaaa
kaç yaşında bu zeytinn
7 aylık canım dahaaa

çok tatlı teyzesi yaaaaaa

kolay gelsin yorma kensini fazla

soğukdan donuyoruz işte canım ve sanırımm tansiyon sorunum var başım çok dönüyo gözlerim kararıyo anlamdım 2 gündür böyle

hayırlısı önce sağlık ama sanki bende kız istiyorum yaaa

kızlar ya dün muhteşem yüzyılın yeni bölümü yoktu dimi? :44:

yok canım özel bölüm vardı

gözümde canlandıda ayyyyyyyyy ne kadar tatlıdır şimdi

hayırlısı önce sağlık ama sanki bende kız istiyorum yaaa

yok canım özel bölüm vardı

sağlıklı olsunn önemli değil...
benim salak amcamın kızı 5. oğlunu doğuracak...illaki kız da kız istiyorum diyo...anlamıyorum bu tarz insanları ya...insanlar senelerce uğraşıyorlar yeterki bi çocuğumuz olsun kız erkek farketmez... bir de yengem ikinci kızını doğurdu diye kıskanıyo hem de erkek doğuramadı diye alay ediyo...salak şey...
benim için önemli olan sağlık....ablamın oğlu oldu da ne olduu bak hastaaa en fazla 5 sene yaşıycak........

biber 4 aylık ama o aşamaya gelemedik daha topu al topu götür...

gözümde canlandıda ayyyyyyyyy ne kadar tatlıdır şimdi

idilcim biberede alın bi topp ve atın uzaga gidip alır çünkü köpeklerde içgüdüsel olarak yapılan bişi top getirmek tabi size getirip bıraktırmayı siz ögreticeksiniz biz şey yaptık ödül krakerleri var onlarla ögrettik topu atıyoduk yakalayıp getiriyodu ama bırakmıyodu agzında tutup elimize veya bacagımıza vuruyodu niyetide şu biz topu tutucaz oda agzından bırakmıyıp inatlaşıcak bizle amacı o ama elimizde krakeri görünce bırakıyo mecbur :) şimdi kraker olmasada bırakıyo. tabi topu getir diyince getirmesini kendi kendine ögrenmiş artık isimleri tanıyo ya topu getir deyince hopp getiriyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…