Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

anladim canim, ablam herşeyini almış yaaa hergün dişlerini bile fırçalıyo

ya öyle yelizim...hayattt çok acımasız

öyle bitanem ya öyle o kadar acımasızki hemde

abartmış o da canım yok ben öyle değilim sağlıklı oslunda kız erkek farketmez bide ilk çocuğuma hangi imkanı sunuyorsam diğerlerinede sunmalıyım ben bu mantıktayımm biraz yani atıyorum onu özel okula verdiysem 2. çocuğumuda göndermeliyim.
ayyy kızlar baş dönemem çok kötü yaaa neden olur ki normal mi bu kadar aşırı olması

geçmiş olsun canım tedavisi yok mu hastaluğın

Son düzenleme:
öyle bitanem ya öyle o kadar acımasızki hemde

canım yanlış anlama sen öylesin diye demedim...sadece öyle düşünen insanlara kızıyorum...
belki tansiyonun filan var baktırma imkanın var mı?

tedavisi yok malesef genetik bir hastalık...

ayşecım çok ama çok teşekkur ederımm cevabın için yaa
sıteye gırdım okudumm saoll
en azından 1-2 saat uyurum ondan snra kalkıp abdestımı alırımmm çok saol ayşem yaaaa

kızlar ya dün muhteşem yüzyılın yeni bölümü yoktu dimi? :44:

yoktu canımmm

gökce nasılsın bugün? mert oğlan nasıllll

çok huzursuz yaaa
gee annemdeydııı
1.5 saat ayağında salladı ole uyuduuuu
şimdı de yıne uykusuna geçemıorr çok uykusuzz ama geeçemıyorr uykuyaa hemen hop açıyor gozlerınıı :26: ben analmadım bu hep bole mı geçecek nasıl olacakk
ayağımda sallıorumm uyuyoo snra açıo gzlerınııı nasıl olcak bılmıorum yaaaa

geçer geçer gökce :) size yeni evinize alışmaya çalışıyo...ama ben yine de evin aşırı sıcak olmasından böyle huzursun olduğunu düşünüyorum :44:

geçer geçer gökce :) size yeni evinize alışmaya çalışıyo...ama ben yine de evin aşırı sıcak olmasından böyle huzursun olduğunu düşünüyorum :44:

yok canm yaaa
çok kalın değilkı kıyafetlerı hep penyee
hatta sureklı değiştiriyorum kıyafetlerınııı
boyle delıksız uykuya geçıor gbı oluyorr sonra ellerıyle bı hareket yapıp ses çıkarıp sankı korkar gbı sonra hemen gözlerını açıyor fal taşı gbı
düşün şuan ayağımdaa
yanı bu hep bolee gun boyu ayağımızdaa tabı alıorum arasıra puşetıne koyuyorum onda da otrmak ıstemıorrr :26: rahatına aşırı düşkun aşırı :26: sızınkıler bak ne gusel yerıne koyuyorsuuz uyyorr
bu ole değil ayağımda salla sala salla salla sallaa uykuya geçıor yerıne alıorum basıyo ağlamayııı çok zor çokkkk

bence de kesınlıkle bebekler ne sıcak ne de soguk sever ..sen dereceyle ayarlamıyormusun evın sıcaklıgını..ben en fazla 24 en dusuk 22 yapıyorum ..aksam gece yataga gırerken aramızdaysa kılotlu corap vs. cıkarmıyorum..ve de buhar makınası kullan ..kalorıferlı evde...pıjama ve bır yelek yeter..sakın kat kat gıydırme cocugu...

nasılsın kız? artık pas vermiyon bize haaa

aaa aşk olsun idilimmolurmu hiç öyle şey...akşama misafirim geliyorda kayınvaldemgiller.biryandan midem bulanıyor biryandan evi temizliyorum hazırlık yapıyorum...biryandanda buraya yetşiyorum..
nasılsın tatlım???

canım hoşgeldin belkide bişiyden korkuyodur ya ne bilim bi dua falan asın üstüne v

canm ev merkezı sıstemm evın sıcaklığını ayarlamak elımızde değil
artı çok gazlı bır bebek olduğu için sıcak ıyı gelır dedıler hep hatta dr um bıle sıcak havluyu her gece karnına ayaklarına ssarın ole uyusun dedı
ee atlet kulot,ustune zıbın,ustune pıjamaları ve yelek hepsi de penyee anca yanıı

tinkercim sen hani buhar makinasından aldın..benim geceleri acayip nefesim tıkanıyor burnum tıkanıyor.cildim çok kuru soyuluyor.buhar makinası aldım chicconun oda bozulduu 2.kullanımda.gönderdim 1 yıldır hala gelecek..şimdi yeniden almayı düşünüyorum nasılsa bebeğim içinde lazım olacak..

allah kolaylık versın belkide sallanmaktan hoslanmıyo..bak ne dıycem fazla masraflı oluyorum belkı ama kendınden otomatık sallanan anakucakları var rıtmık..gaz sancısına da ıyı gelen ..yada salıncak falan al sen bu oğlana..ay ben gecende egeye komsunun örümceğine bındırdım..acayıp mutlu oldu yaa..çıglık çıglıga bı oyana bı buyana gıtmeye basladı ..alsam cok rahatlayacam..ama bu sefer sakıncalarını okudum vazgectım hemen..bakıcımda al ıstersen bırsey olmaz dedı ama o kendını dusunuyo bence...almama kararı aldım

benımkıde bozuldu weeweldi markası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…