idilcim biberede alın bi topp ve atın uzaga gidip alır çünkü köpeklerde içgüdüsel olarak yapılan bişi top getirmek tabi size getirip bıraktırmayı siz ögreticeksiniz biz şey yaptık ödül krakerleri var onlarla ögrettik topu atıyoduk yakalayıp getiriyodu ama bırakmıyodu agzında tutup elimize veya bacagımıza vuruyodu niyetide şu biz topu tutucaz oda agzından bırakmıyıp inatlaşıcak bizle amacı o ama elimizde krakeri görünce bırakıyo mecbur :) şimdi kraker olmasada bırakıyo.tabi topu getir diyince getirmesini kendi kendine ögrenmiş artık isimleri tanıyo ya topu getir deyince hopp getiriyoo
anladim canim, ablam herşeyini almış yaaa hergün dişlerini bile fırçalıyo
canım ablana söyle o daha çok minik dişlerini fırçalamasın boşunadaha dişleri yeni çıkıyo onlar zamanla dükülecek be yenileri çıkacak hem diş etlerini zedeler falan o yüzden ona tavsiyem diş etleri ve dişler için üretilmüş özel kemirme kemikleri var onlardan alsın.bu arada eger agzında pis bi koku varsa oda bagırsaklarındaki tenyalardan oluyo
ya öyle yelizim...hayattt çok acımasız
abartmış o da canım yok ben öyle değilim sağlıklı oslunda kız erkek farketmez bide ilk çocuğuma hangi imkanı sunuyorsam diğerlerinede sunmalıyım ben bu mantıktayımm biraz yani atıyorum onu özel okula verdiysem 2. çocuğumuda göndermeliyim.sağlıklı olsunn önemli değil...
benim salak amcamın kızı 5. oğlunu doğuracak...illaki kız da kız istiyorum diyo...anlamıyorum bu tarz insanları ya...insanlar senelerce uğraşıyorlar yeterki bi çocuğumuz olsun kız erkek farketmez... bir de yengem ikinci kızını doğurdu diye kıskanıyo hem de erkek doğuramadı diye alay ediyo...salak şey...
benim için önemli olan sağlık....ablamın oğlu oldu da ne olduu bak hastaaa en fazla 5 sene yaşıycak........
öyle bitanem ya öyle o kadar acımasızki hemde
abartmış o da canım yok ben öyle değilim sağlıklı oslunda kız erkek farketmez bide ilk çocuğuma hangi imkanı sunuyorsam diğerlerinede sunmalıyım ben bu mantıktayımm biraz yani atıyorum onu özel okula verdiysem 2. çocuğumuda göndermeliyim.
ayyy kızlar baş dönemem çok kötü yaaa neden olur ki normal mi bu kadar aşırı olması
geçmiş olsun canım tedavisi yok mu hastaluğın
kızlar ya dün muhteşem yüzyılın yeni bölümü yoktu dimi? :44:
aaa yaşasındün yeni bölüm yokmuydu bende akşam gezmedeydim nasıl üzüldüm kaçırdım diyee
gökçecım cünüpken bebegını emzırmen gunah değildir.ama bebegının manevi hayatı ıcın
çok zorunda kalmadıgın surece emzırmesen daha iyi olur...birde banyoyu çok gecıktırmemen lazım
açıklamalı anlatıyor burada bak okuyabıırsın Sorularla İslamiyet | Kendisine gusül farz olan kadın, yıkanmadan çocuk emzirip temizlik yapar, bulaşık yıkayabilir mi?
güvenılır kaynaktır. :)
kızlar ya dün muhteşem yüzyılın yeni bölümü yoktu dimi? :44:
gökce nasılsın bugün? mert oğlan nasıllll
çok huzursuz yaaa
gee annemdeydııı
1.5 saat ayağında salladı ole uyuduuuu
şimdı de yıne uykusuna geçemıorr çok uykusuzz ama geeçemıyorr uykuyaa hemen hop açıyor gozlerınıı :26: ben analmadım bu hep bole mı geçecek nasıl olacakk
ayağımda sallıorumm uyuyoo snra açıo gzlerınııı nasıl olcak bılmıorum yaaaa
geçer geçer gökce :) size yeni evinize alışmaya çalışıyo...ama ben yine de evin aşırı sıcak olmasından böyle huzursun olduğunu düşünüyorum :44:
geçer geçer gökce :) size yeni evinize alışmaya çalışıyo...ama ben yine de evin aşırı sıcak olmasından böyle huzursun olduğunu düşünüyorum :44:
çok huzursuz yaaa
gee annemdeydııı
1.5 saat ayağında salladı ole uyuduuuu
şimdı de yıne uykusuna geçemıorr çok uykusuzz ama geeçemıyorr uykuyaa hemen hop açıyor gozlerınıı :26: ben analmadım bu hep bole mı geçecek nasıl olacakk
ayağımda sallıorumm uyuyoo snra açıo gzlerınııı nasıl olcak bılmıorum yaaaa
nasılsın kız? artık pas vermiyon bize haaa
yok canm yaaa
çok kalın değilkı kıyafetlerı hep penyee
hatta sureklı değiştiriyorum kıyafetlerınııı
boyle delıksız uykuya geçıor gbı oluyorr sonra ellerıyle bı hareket yapıp ses çıkarıp sankı korkar gbı sonra hemen gözlerını açıyor fal taşı gbı
düşün şuan ayağımdaa
yanı bu hep bolee gun boyu ayağımızdaa tabı alıorum arasıra puşetıne koyuyorum onda da otrmak ıstemıorrr :26: rahatına aşırı düşkun aşırı :26: sızınkıler bak ne gusel yerıne koyuyorsuuz uyyorr
bu ole değil ayağımda salla sala salla salla sallaa uykuya geçıor yerıne alıorum basıyo ağlamayııı çok zor çokkkk
bence de kesınlıkle bebekler ne sıcak ne de soguk sever ..sen dereceyle ayarlamıyormusun evın sıcaklıgını..ben en fazla 24 en dusuk 22 yapıyorum ..aksam gece yataga gırerken aramızdaysa kılotlu corap vs. cıkarmıyorum..ve de buhar makınası kullan ..kalorıferlı evde...pıjama ve bır yelek yeter..sakın kat kat gıydırme cocugu...
bence de kesınlıkle bebekler ne sıcak ne de soguk sever ..sen dereceyle ayarlamıyormusun evın sıcaklıgını..ben en fazla 24 en dusuk 22 yapıyorum ..aksam gece yataga gırerken aramızdaysa kılotlu corap vs. cıkarmıyorum..ve de buhar makınası kullan ..kalorıferlı evde...pıjama ve bır yelek yeter..sakın kat kat gıydırme cocugu...
yok canm yaaa
çok kalın değilkı kıyafetlerı hep penyee
hatta sureklı değiştiriyorum kıyafetlerınııı
boyle delıksız uykuya geçıor gbı oluyorr sonra ellerıyle bı hareket yapıp ses çıkarıp sankı korkar gbı sonra hemen gözlerını açıyor fal taşı gbı
düşün şuan ayağımdaa
yanı bu hep bolee gun boyu ayağımızdaa tabı alıorum arasıra puşetıne koyuyorum onda da otrmak ıstemıorrr :26: rahatına aşırı düşkun aşırı :26: sızınkıler bak ne gusel yerıne koyuyorsuuz uyyorr
bu ole değil ayağımda salla sala salla salla sallaa uykuya geçıor yerıne alıorum basıyo ağlamayııı çok zor çokkkk
canım hoşgeldin belkide bişiyden korkuyodur ya ne bilim bi dua falan asın üstüne v
tinkercim sen hani buhar makinasından aldın..benim geceleri acayip nefesim tıkanıyor burnum tıkanıyor.cildim çok kuru soyuluyor.buhar makinası aldım chicconun oda bozulduu 2.kullanımda.gönderdim 1 yıldır hala gelecek..şimdi yeniden almayı düşünüyorum nasılsa bebeğim içinde lazım olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?