allah kolaylık versın belkide sallanmaktan hoslanmıyo..bak ne dıycem fazla masraflı oluyorum belkı ama kendınden otomatık sallanan anakucakları var rıtmık..gaz sancısına da ıyı gelen ..yada salıncak falan al sen bu oğlana..ay ben gecende egeye komsunun örümceğine bındırdım..acayıp mutlu oldu yaa..çıglık çıglıga bı oyana bı buyana gıtmeye basladı ..alsam cok rahatlayacam..ama bu sefer sakıncalarını okudum vazgectım hemen..bakıcımda al ıstersen bırsey olmaz dedı ama o kendını dusunuyo bence...almama kararı aldım
yok canm yaaa
çok kalın değilkı kıyafetlerı hep penyee
hatta sureklı değiştiriyorum kıyafetlerınııı
boyle delıksız uykuya geçıor gbı oluyorr sonra ellerıyle bı hareket yapıp ses çıkarıp sankı korkar gbı sonra hemen gözlerını açıyor fal taşı gbı
düşün şuan ayağımdaa
yanı bu hep bolee gun boyu ayağımızdaa tabı alıorum arasıra puşetıne koyuyorum onda da otrmak ıstemıorrr :26: rahatına aşırı düşkun aşırı :26: sızınkıler bak ne gusel yerıne koyuyorsuuz uyyorr
bu ole değil ayağımda salla sala salla salla sallaa uykuya geçıor yerıne alıorum basıyo ağlamayııı çok zor çokkkk
bence de kesınlıkle bebekler ne sıcak ne de soguk sever ..sen dereceyle ayarlamıyormusun evın sıcaklıgını..ben en fazla 24 en dusuk 22 yapıyorum ..aksam gece yataga gırerken aramızdaysa kılotlu corap vs. cıkarmıyorum..ve de buhar makınası kullan ..kalorıferlı evde...pıjama ve bır yelek yeter..sakın kat kat gıydırme cocugu...
aaa aşk olsun idilimmolurmu hiç öyle şey...akşama misafirim geliyorda kayınvaldemgiller.biryandan midem bulanıyor biryandan evi temizliyorum hazırlık yapıyorum...biryandanda buraya yetşiyorum..
nasılsın tatlım???
canm ev merkezı sıstemm evın sıcaklığını ayarlamak elımızde değil
artı çok gazlı bır bebek olduğu için sıcak ıyı gelır dedıler hep hatta dr um bıle sıcak havluyu her gece karnına ayaklarına ssarın ole uyusun dedı
ee atlet kulot,ustune zıbın,ustune pıjamaları ve yelek hepsi de penyee anca yanıı
ah canım okudumda çok üzücükızlar şunu bi okuyun hamileyken boşanmaya karar verip bebeğini aldırmışş
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/426975-hamileydimbosaniyorum.html
kızlar şunu bi okuyun hamileyken boşanmaya karar verip bebeğini aldırmışş
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/426975-hamileydimbosaniyorum.html
allah kolaylık versın belkide sallanmaktan hoslanmıyo..bak ne dıycem fazla masraflı oluyorum belkı ama kendınden otomatık sallanan anakucakları var rıtmık..gaz sancısına da ıyı gelen ..yada salıncak falan al sen bu oğlana..ay ben gecende egeye komsunun örümceğine bındırdım..acayıp mutlu oldu yaa..çıglık çıglıga bı oyana bı buyana gıtmeye basladı ..alsam cok rahatlayacam..ama bu sefer sakıncalarını okudum vazgectım hemen..bakıcımda al ıstersen bırsey olmaz dedı ama o kendını dusunuyo bence...almama kararı aldım
günaydın kıslarrr nbrsinizzz geçmişi okudum geldim
idilişkomm olmuyoooo burası soğuk mmleket artı gazlı olduğu için sıkı gıyınmesı lazımm bu ancaa ıyı yanııı bebek bu
günaydın kıslarrr nbrsinizzz geçmişi okudum geldim
hoşgeldin canımm
canım o kolları yukarı hareket ettırmesı tamamıyle reflex hareketler yenı dogan reflexlerı senınkı kolları ole sallıyo sarsıntısından korkuyo ve uyanıyo olay bu...üstunde cevşen var zaten
sureklı babası ben anneannesı hep dua da ederız ama bılmıorum yelız yaa
ben 21 dereceye ayarlıyorum
şaka şaka :)) iyiyim tatlımmm senin bulantıların geçmedi dimihala canım benim yaaaa....
neeeeeeee?? kaç kat giydiriyorsun gökce?
idilişkomm olmuyoooo burası soğuk mmleket artı gazlı olduğu için sıkı gıyınmesı lazımm bu ancaa ıyı yanııı bebek bu
hoşbulduuummmm nasılsınn yeliiizzz
anladım canım :44:
hoşgeldin melojjjjjjjj elif kız nasılll ? atlatabildi mi aşıyıı ateşi filan çıkmadı dimi....offf bu ay bizim yine bi aşımız var
iiiym canım sen nasılsın elifcik nasıl
canım yanlış anlama sen öylesin diye demedim...sadece öyle düşünen insanlara kızıyorum...
belki tansiyonun filan var baktırma imkanın var mı?
tedavisi yok malesef genetik bir hastalık...
idilcim malesef her sabah öğüre öğüre uyanıyorum keşke saat 8e kdr falan uyusam saat 5t3 niye uyanıyorum anlayamıyorum..neyse 2 hafta sonraya kadar inşallah..negüzel sen bütün zor zamanlarını atlattın kızınıda doğurdunda büyüttün bile maşallah darısı bize inş
hoşbuldum şekerimm elif iyi çok şükürrr aşıdan sonra hiç bişeyi yok şükürr kolunuda rahat oynatıyoo ateşide yokk uykusuda aynı düzende bakalım inş. olmaz bişi bu 3 gün içinde
sen naasılsın kızçen nasıl?
yok canım yanlış anlamdım zaten sadece örnek verdim bnde bende kızıyorum o düşüncedeki insalara dediğin gibi ne çaba sarfedip bebek sahibi olan yada olamayan aileler var sana sonuna kadar destek veriyorum.
vee inan çok üzüldüm yani Allah korusun insan hamile kalıyor o heycan mükemmel bebeği kucağına almak kim bilir nasıl mükemmel bir duygudur ama onu kaybedeceğini bilmek ise çok acı çok kötü yaa
idilcim malesef her sabah öğüre öğüre uyanıyorum keşke saat 8e kdr falan uyusam saat 5t3 niye uyanıyorum anlayamıyorum..neyse 2 hafta sonraya kadar inşallah..negüzel sen bütün zor zamanlarını atlattın kızınıda doğurdunda büyüttün bile maşallah darısı bize inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?