Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bılıorum ona da baktım eşimle ama ona da oturmazsa eğer 400tl çöpe gıdeek yauu
dur bakalım bı ıst a gıdeyım olmadı ordan alırımm napalımm
ama bole yatak gbı olmalı alacağımm uyumalı hem de içindeeee

ben 21 dereceye ayarlıyorum

şaka şaka :)) iyiyim tatlımmm senin bulantıların geçmedi dimihala canım benim yaaaa....

neeeeeeee?? kaç kat giydiriyorsun gökce?

kızlar şunu bi okuyun hamileyken boşanmaya karar verip bebeğini aldırmışş

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/426975-hamileydimbosaniyorum.html

canım ben okudum bunu.evet gerçekten bebegini aldırması çok çok üzücü vede çok büyük günah.ama işte her insan bir olmuyor kimisi o bebege tek başına bakabilirim derken kimisi kendini o sorumluluga hazır hissetmeye biliyo.ama tabiki bu durumda hamile kalmasıda çok çok büyük bi ayıp adam baştan beri aynıymış ve bi çocuk evliligi ne bi arada tutar nede insanları birbirine baglar diye düşünüyorum ben sadece kısa süreligine kişilerin birbirlerine tahammül etmelerini saglar ama sonuç hep aynıdır yani

bence de boşver alma...

idilişkomm olmuyoooo burası soğuk mmleket artı gazlı olduğu için sıkı gıyınmesı lazımm bu ancaa ıyı yanııı bebek bu

günaydın kıslarrr nbrsinizzz geçmişi okudum geldim

idilişkomm olmuyoooo burası soğuk mmleket artı gazlı olduğu için sıkı gıyınmesı lazımm bu ancaa ıyı yanııı bebek bu

anladım canım :44:

günaydın kıslarrr nbrsinizzz geçmişi okudum geldim

hoşgeldin melojjjjjjjj elif kız nasılll ? atlatabildi mi aşıyıı ateşi filan çıkmadı dimi....offf bu ay bizim yine bi aşımız var

üstunde cevşen var zaten
sureklı babası ben anneannesı hep dua da ederız ama bılmıorum yelız yaa
canım o kolları yukarı hareket ettırmesı tamamıyle reflex hareketler yenı dogan reflexlerı senınkı kolları ole sallıyo sarsıntısından korkuyo ve uyanıyo olay bu...
ben 21 dereceye ayarlıyorum

şaka şaka :)) iyiyim tatlımmm senin bulantıların geçmedi dimihala canım benim yaaaa....

neeeeeeee?? kaç kat giydiriyorsun gökce?

canım benim atlete dona ne gerek var..ben bezın ustune sadece zıbın bırde penye takımını gıydırıyorum..evdeyken.kılotlu corap pek gıydırmıyorum..bence kılot atletı kullanma sadece zıbın gıydır..ayaklarını sıcak tut bebegın...karnına koyabılırsın o havluyu ama gazı oldugu zaman her zaman sıkar cocugu..hergun banyo sart cok rahatlıyorlar ege suya cok alıştı sımdı banyodan cıkarınca nasıl agluıyo gorsen..ben acı elma yagı var aktarlarda onu ayaklarının altına ve karnına surup sıcak havlu koyuyordum...erkek bebekler daha gazlı oluyor ıdılcım..sıcak tut ama fazla da kaın gıydırme ok..burası da soguk tokat ama ben alısıın dıyorum..sen evın derecesıne bak bi..24 ü gecırme

anladım canım :44:

hoşgeldin melojjjjjjjj elif kız nasılll ? atlatabildi mi aşıyıı ateşi filan çıkmadı dimi....offf bu ay bizim yine bi aşımız var

hoşbuldum şekerimm elif iyi çok şükürrr aşıdan sonra hiç bişeyi yok şükürr kolunuda rahat oynatıyoo ateşide yokk uykusuda aynı düzende bakalım inş. olmaz bişi bu 3 gün içinde

sen naasılsın kızçen nasıl?

canım yanlış anlama sen öylesin diye demedim...sadece öyle düşünen insanlara kızıyorum...
belki tansiyonun filan var baktırma imkanın var mı?

tedavisi yok malesef genetik bir hastalık...

yok canım yanlış anlamdım zaten sadece örnek verdim bnde bende kızıyorum o düşüncedeki insalara dediğin gibi ne çaba sarfedip bebek sahibi olan yada olamayan aileler var sana sonuna kadar destek veriyorum.

vee inan çok üzüldüm yani Allah korusun insan hamile kalıyor o heycan mükemmel bebeği kucağına almak kim bilir nasıl mükemmel bir duygudur ama onu kaybedeceğini bilmek ise çok acı çok kötü yaa

idilcim malesef her sabah öğüre öğüre uyanıyorum keşke saat 8e kdr falan uyusam saat 5t3 niye uyanıyorum anlayamıyorum..neyse 2 hafta sonraya kadar inşallah..negüzel sen bütün zor zamanlarını atlattın kızınıda doğurdunda büyüttün bile maşallah darısı bize inş

ya sorma bende ciddi bir uyku sorunu var yaa hep uyumak istiyorum bende yaaa tam tersi yani kafam bilgisayara düşüverecek

inşallah canım...
kızım iyi biraz oynadık şimdi yoruldu uyukluyoo :)

geçecekkkk öyle bir geçiyo ki hayatımmm....kızım 3 aylık olacakk dün doğurmuşum gibi geliyo bana
dünyanın tadı bu bebekler yaa...inan o kadar mutluyum ki allahım isteyen herkese yaşatsın ya...çok farklı bir duygu ...zor ama bir o kadar da güzel... ağladığında nasıl moralim bozuluyo...geçenlerde susturamadım baharı...kucağıma alıyorum, sallıyorum yok susmuyo banyoya soktum yok çığlık atıyo...sinirlerim bozuldu hiç böyle ağlamamıştı ben de ağladım.....yaa öyle işte selizcim sende buralardan geçiceksin inşallah....
dün resmen kahkaha attı bahar...konuşuyorduk böyle bir heheh heheh heheh diye güldü çok komiktiii
:90:

kızlar ben daha yenı hamileyim ve iki gündür bacaklarım cok sızlıyor..romatizma gibi ve hiç bi şekilde uyuyamıyorum bana yardım edın ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…