Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
allahım tez zamanda şu idil kıına yaramaz mı yaramaz bi bebek nasip et ..benle dalga geçiyo yaaaa:84:

oyyyyyyy kıyamam canım şaka yapıyorum yoktur bişey yaaaa...sen korktuğun için belirtiler arıyorsun yani umarım öyledir

zehsel nasıl bakıcaz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
allahım tez zamanda şu idil kıına yaramaz mı yaramaz bi bebek nasip et ..benle dalga geçiyo yaaaa:84:

KIZZZ ben senin laflara çok gülüyom yaaaa hele o eşine rezil olma haline bittim gülmektenn bide hiç unutmuyom eşinle kavga ettiğinizde nasıl intikam aldıgını

ayy baktım odaya çok güzelll

temizledee yara kabuklanınca koparma kendiliğinden dökülsün

KIZZZ ben senin laflara çok gülüyom yaaaa hele o eşine rezil olma haline bittim gülmektenn bide hiç unutmuyom eşinle kavga ettiğinizde nasıl intikam aldıgını

neyse ama aynısını bı kaç ay sonra o yaşadı bılıyormusunbahar şenliklerinde kızlarla stand kurmuştuk..eşimde karsıdan havalı karızmatık bır gulumsemeyle yanıma gelırkeeeeeeeen standın demırıne bı takıldı dogru benım ustumeee
biz iki saftirikler habire takıldık ondan sonrasında...

ahahahhahahah tam bulmuşunuz ozaman birbirinizi:))))

canım bu lınke tıkla gır ::stikbal | Rahatln Adresi :: www.istikbal.com.tr
sonra panel mobılya yazıyo üstte ona tıkla genç odasına gır ve tempo genç odası yazıyo oraya tıkla ve bak canım

::stikbal | Rahatln Adresi :: www.istikbal.com.tr
yavrum direk linkini koysana...
güle güle kullansın oğlusun bizde cılek mobılya dan sevimli modelini almıstık aynı aksabı o desen..benım yatagım buyuyebılen besık ondan dolayı genc odasına daha vakıt var..ılkokul bıtsın ole alırım...ama begendım guzelmıs cıcım

offf offf kafam şişti valla
bılıorsunuz eşimın aılesıyle probemler oldu loğusalığımdaa
bana dk başı laf attılar bşeyler soledılerrrr annem de burdaydı yuttu yuttu eşimle knştu eşim de anneme karşılık falan verdı tatsızlık olmuştuu
şimdı mecburı bırbırlerının yuzune bakıyorlar
annem de her gun bana soyluyo kocana sole bızım hatamız yok şöle böle eee gerçekten annemın bır hatası yokk onlar lafları soledı soledı durdular annem de içine attı attı en sonunda eşime patladıı eşim de cvp verdı salak ama snra ozur de dıledı ses tonunu yukselttiği için falan neyse annem kabul etmez içinde saklar gerçi de neysseeee şimdı de takmış kocan bole kocan şöle kendını ezdrmee ağlama yanı kocana guvenmeee eee ne dıosun anne boşanayım mı dıorumm ne alakası var ben onu mu dıorum dıoo....yanı bazen annelerımız de bı tuaflaşıyorr yaaaa .aannem çok sınırlı eşime ve eşimın ailesınee çnku benı çok mahvettıler ağlatmaktan loğusalıkta annem de affedemıyorrr... bu kadar olay oldu eşim geçen hafta hadı trbzon a gdelım annem ağlıo tlfnda mert kağan ıo ozlemış dıo . ben de ben gıtmem dedım daha 1 hafta oldu gıdelı dedım her 1 hafta oraya mı gtcem ben dedım. benm de bı gururm var busuru tartıştık benı ezdrme dedımm tmm dedı sustuu.snra pazar yıne soledı gdelım mı dıe hyır ben gtmem dedımm sen gıt dedımm bşey demedı. şimdı de ıster ıstemez eşim de annmlere kısas a kıssas yapıyor anlayacağınızzz annem de bız bşey yapmadık kı bıze bole davaranıyor dıoo eee el oğlu dıorumm ole yapacakl tabıkı kaldıkı bı de laz bunlarr ınatları da var bırak aldrış etme dıorumm o da sen kalbı temız bırısın kötuluk bılmezsın ezdırme kendını dıyıp duruyorr ahh ahhh

kızlar toplantım varmış ben kaçıyorum ooofff eşim yeni sölüyor saç baş dağınık ayyy iğrenç botlarım var...şimdi sinişr oldum bılsem suslenırdım yaaaahadi öptüm sizi

kızlar toplantım varmış ben kaçıyorum ooofff eşim yeni sölüyor saç baş dağınık ayyy iğrenç botlarım var...şimdi sinişr oldum bılsem suslenırdım yaaaahadi öptüm sizi

:26: çok zor gökce sen de arada kaldın seni düşünen yok valla ne annen ne kaynanan ne de eşin düşünüyo seni...canım benim...işin zor...

:26: çok zor gökce sen de arada kaldın seni düşünen yok valla ne annen ne kaynanan ne de eşin düşünüyo seni...canım benim...işin zor...

of offf evet yaaaaaa allahım sabır versın banaaa valllaa annem çok haklı ben ona dıorumm ama boşver dıorummm onlar anlayacaklarını anladılar dıorummm takma dıorummmm yuz vermıorum dıorumm ama benı ole gordu yaa uzuluduuu

canımm işin hakkaten zor amaa sen onun ailesine nasıl davranırsan oda öyle davranır bide annen de olsa şunu yapma bunu yapma kendini ezdirme gibi lafları uygulama çünkü kapıyı kapatınca herkes dışarıda kalıyo sen eşinle aranı iyi tut tamam annen kötülüğünü istemiyo kimse istemez hele evladının üzülmesine kimse dayanamaz anneni anlıyorum ama hayatına annende olsa kayınvalidenlerde olsa müdahale ettirme çünkü başakakmalar çok oluyor...sen kalbini bozma onlar kötü davrandıysalar kendilerine yaparlar sen iyi oldugun sürece herkes iyi olur...kötülük edene iyilikle yaklaşmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…