allahım tez zamanda şu idil kıına yaramaz mı yaramaz bi bebek nasip et ..benle dalga geçiyo yaaaa:84:
allahım tez zamanda şu idil kıına yaramaz mı yaramaz bi bebek nasip et ..benle dalga geçiyo yaaaa:84:
kızlar sizlere birsey söyleyecegım annem ogluma oda alıcak ama ben bebek odası ıstemıyorum çünkü zaten Rüzgar hala bızım odamızda besıgınde yatıyo bebek odası alsam kullanamıcak bıle bende genç odası almaya karar verdım 1 yasına kadar besgınde yatar sonra normal yatagında yatar dıye düşündüm istikbalden alıyoruz TEMPO GENÇ ODASI dıye geçıyo bır bakarmısınız nasıl fıkır beklıyorum
ya kim bilir kaç gündür böyle ben daha dün farkettim banyoda...kendime çok kızdımee temizlemiyim mi yani orayı
deme öyle öyle deme
ayyy yazık yaaaaaaaa fatmagulun abisinin sucu neeee peki yaaa nasıl ağladı dünnn kadın çocuğu da aldıgıcık karı
oyyyyyyy kıyamam canım şaka yapıyorum yoktur bişey yaaaa...sen korktuğun için belirtiler arıyorsun yani umarım öyledir
zehsel nasıl bakıcaz ?
KIZZZ ben senin laflara çok gülüyom yaaaa hele o eşine rezil olma haline bittim gülmektennbide hiç unutmuyom eşinle kavga ettiğinizde nasıl intikam aldıgını
KIZZZ ben senin laflara çok gülüyom yaaaa hele o eşine rezil olma haline bittim gülmektennbide hiç unutmuyom eşinle kavga ettiğinizde nasıl intikam aldıgını
neyse ama aynısını bı kaç ay sonra o yaşadı bılıyormusun bahar şenliklerinde kızlarla stand kurmuştuk..eşimde karsıdan havalı karızmatık bır gulumsemeyle yanıma gelırkeeeeeeeen standın demırıne bı takıldı dogru benım ustumeee
biz iki saftirikler habire takıldık ondan sonrasında...
ayy baktım odaya çok güzelll
temizledee yara kabuklanınca koparma kendiliğinden dökülsün
canım bu lınke tıkla gır ::stikbal | Rahatln Adresi :: www.istikbal.com.tr
sonra panel mobılya yazıyo üstte ona tıkla genç odasına gır ve tempo genç odası yazıyo oraya tıkla ve bak canım
sonra panel mobılya yazıyo üstte ona tıkla genç odasına gır ve tempo genç odası yazıyo oraya tıkla ve bak canım
tamam
baktım canım çok güzelll...bu renk çok hoşuma gidiyor yaa bence harikaa
:79::79::79::79::79::79:öleyimdir:79::79::79::79::79::79:evet ya çok fena bu tinkerrrrrrr :)
ahahahhahahahtam bulmuşunuz ozaman birbirinizi:))))
offf offf kafam şişti valla
bılıorsunuz eşimın aılesıyle probemler oldu loğusalığımdaa
bana dk başı laf attılar bşeyler soledılerrrr annem de burdaydı yuttu yuttu eşimle knştu eşim de anneme karşılık falan verdı tatsızlık olmuştuu
şimdı mecburı bırbırlerının yuzune bakıyorlar
annem de her gun bana soyluyo kocana sole bızım hatamız yok şöle böle eee gerçekten annemın bır hatası yokk onlar lafları soledı soledı durdular annem de içine attı attı en sonunda eşime patladıı eşim de cvp verdı salakama snra ozur de dıledı ses tonunu yukselttiği için falan neyse annem kabul etmez içinde saklar gerçi de neysseeee şimdı de takmış kocan bole kocan şöle kendını ezdrmee ağlama yanı kocana guvenmeee eee ne dıosun anne boşanayım mı dıorumm ne alakası var ben onu mu dıorum dıoo....yanı bazen annelerımız de bı tuaflaşıyorr yaaaa .aannem çok sınırlı eşime ve eşimın ailesınee çnku benı çok mahvettıler ağlatmaktan loğusalıkta annem de affedemıyorrr... bu kadar olay oldu eşim geçen hafta hadı trbzon a gdelım annem ağlıo tlfnda mert kağan ıo ozlemış dıo . ben de ben gıtmem dedım daha 1 hafta oldu gıdelı dedım her 1 hafta oraya mı gtcem ben dedım. benm de bı gururm var busuru tartıştık benı ezdrme dedımm tmm dedı sustuu.snra pazar yıne soledı gdelım mı dıe hyır ben gtmem dedımm sen gıt dedımm bşey demedı. şimdı de ıster ıstemez eşim de annmlere kısas a kıssas yapıyor anlayacağınızzz annem de bız bşey yapmadık kı bıze bole davaranıyor dıoo eee el oğlu dıorumm ole yapacakl tabıkı kaldıkı bı de laz bunlarr ınatları da var bırak aldrış etme dıorumm o da sen kalbı temız bırısın kötuluk bılmezsın ezdırme kendını dıyıp duruyorr ahh ahhh
:26: çok zor gökce sen de arada kaldın seni düşünen yok valla ne annen ne kaynanan ne de eşin düşünüyo seni...canım benim...işin zor...
offf offf kafam şişti valla
bılıorsunuz eşimın aılesıyle probemler oldu loğusalığımdaa
bana dk başı laf attılar bşeyler soledılerrrr annem de burdaydı yuttu yuttu eşimle knştu eşim de anneme karşılık falan verdı tatsızlık olmuştuu
şimdı mecburı bırbırlerının yuzune bakıyorlar
annem de her gun bana soyluyo kocana sole bızım hatamız yok şöle böle eee gerçekten annemın bır hatası yokk onlar lafları soledı soledı durdular annem de içine attı attı en sonunda eşime patladıı eşim de cvp verdı salakama snra ozur de dıledı ses tonunu yukselttiği için falan neyse annem kabul etmez içinde saklar gerçi de neysseeee şimdı de takmış kocan bole kocan şöle kendını ezdrmee ağlama yanı kocana guvenmeee eee ne dıosun anne boşanayım mı dıorumm ne alakası var ben onu mu dıorum dıoo....yanı bazen annelerımız de bı tuaflaşıyorr yaaaa .aannem çok sınırlı eşime ve eşimın ailesınee çnku benı çok mahvettıler ağlatmaktan loğusalıkta annem de affedemıyorrr... bu kadar olay oldu eşim geçen hafta hadı trbzon a gdelım annem ağlıo tlfnda mert kağan ıo ozlemış dıo . ben de ben gıtmem dedım daha 1 hafta oldu gıdelı dedım her 1 hafta oraya mı gtcem ben dedım. benm de bı gururm var busuru tartıştık benı ezdrme dedımm tmm dedı sustuu.snra pazar yıne soledı gdelım mı dıe hyır ben gtmem dedımm sen gıt dedımm bşey demedı. şimdı de ıster ıstemez eşim de annmlere kısas a kıssas yapıyor anlayacağınızzz annem de bız bşey yapmadık kı bıze bole davaranıyor dıoo eee el oğlu dıorumm ole yapacakl tabıkı kaldıkı bı de laz bunlarr ınatları da var bırak aldrış etme dıorumm o da sen kalbı temız bırısın kötuluk bılmezsın ezdırme kendını dıyıp duruyorr ahh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?