canımm işin hakkaten zor amaa sen onun ailesine nasıl davranırsan oda öyle davranır bide annen de olsa şunu yapma bunu yapma kendini ezdirme gibi lafları uygulama çünkü kapıyı kapatınca herkes dışarıda kalıyo sen eşinle aranı iyi tut tamam annen kötülüğünü istemiyo kimse istemez hele evladının üzülmesine kimse dayanamaz anneni anlıyorum ama hayatına annende olsa kayınvalidenlerde olsa müdahale ettirme çünkü başakakmalar çok oluyor...sen kalbini bozma onlar kötü davrandıysalar kendilerine yaparlar sen iyi oldugun sürece herkes iyi olur...kötülük edene iyilikle yaklaşmak lazım...
offf offf kafam şişti valla
bılıorsunuz eşimın aılesıyle probemler oldu loğusalığımdaa
bana dk başı laf attılar bşeyler soledılerrrr annem de burdaydı yuttu yuttu eşimle knştu eşim de anneme karşılık falan verdı tatsızlık olmuştuu
şimdı mecburı bırbırlerının yuzune bakıyorlar
annem de her gun bana soyluyo kocana sole bızım hatamız yok şöle böle eee gerçekten annemın bır hatası yokk onlar lafları soledı soledı durdular annem de içine attı attı en sonunda eşime patladıı eşim de cvp verdı salakama snra ozur de dıledı ses tonunu yukselttiği için falan neyse annem kabul etmez içinde saklar gerçi de neysseeee şimdı de takmış kocan bole kocan şöle kendını ezdrmee ağlama yanı kocana guvenmeee eee ne dıosun anne boşanayım mı dıorumm ne alakası var ben onu mu dıorum dıoo....yanı bazen annelerımız de bı tuaflaşıyorr yaaaa .aannem çok sınırlı eşime ve eşimın ailesınee çnku benı çok mahvettıler ağlatmaktan loğusalıkta annem de affedemıyorrr... bu kadar olay oldu eşim geçen hafta hadı trbzon a gdelım annem ağlıo tlfnda mert kağan ıo ozlemış dıo . ben de ben gıtmem dedım daha 1 hafta oldu gıdelı dedım her 1 hafta oraya mı gtcem ben dedım. benm de bı gururm var busuru tartıştık benı ezdrme dedımm tmm dedı sustuu.snra pazar yıne soledı gdelım mı dıe hyır ben gtmem dedımm sen gıt dedımm bşey demedı. şimdı de ıster ıstemez eşim de annmlere kısas a kıssas yapıyor anlayacağınızzz annem de bız bşey yapmadık kı bıze bole davaranıyor dıoo eee el oğlu dıorumm ole yapacakl tabıkı kaldıkı bı de laz bunlarr ınatları da var bırak aldrış etme dıorumm o da sen kalbı temız bırısın kötuluk bılmezsın ezdırme kendını dıyıp duruyorr ahh ahhh
canım iyice arada kalmışın sençok ıyılık yptım anlamıorlar
onlar gbı olmamı ıstedıler bkledıler olmadımolamam da
huhu kızlarrrrrrrrrrrrrr
oğluşumu emzırdımmm 5 dkcık ama sonra uyuttum uykucuğu vardı snra geldımmmmm
gökçecim ne dersen de bu ara bebeğin uslu galiba çünkü bize fazla vakit ayırmaya başladın:90::90::90::90::90::90:
Gökçe canım sende su playskolun ıkılı egzersız arkadasını sıparıs etmıstın ya bebefıxten sana onunla ılıglı maıl geldımı maılıne geldıyse ne zaman geldı ve ne yazıyo canım bende sıparıs ettım ancak maılıme bişi gelmedı sana sorayım dedım
kızlar ne oldu ne kaçırdım ben yine cvp veremediğim biri var mı geçmişi pek okuyamadım çok aşırı kalabalık ve biz 2 kişi çalışıyoruz.
yoruldum yine yaaa of offf
dun 4ten snra salladım salladımm ole ıyıydı uyudu
şimdıde banyodan sonra uyuduu
rahatlıyor sanırım yavaş yavaşş ağladı bı emzırdım 5-6 dk uyudu snra yınee
ara sıra mızırdanıyorrr beşiğinı sallıyorumm uyuyor tekrardann
beşiği sabhalrı yatak odasından otrma odasına alıyoruzz hem tv mı ızlıyorum hem bebeğim yanımda oluyor hem de ağladığında sallıorumm ve uyuyorrrr ole işteeee ınş. hep bole olur da meleğim de rahatlar ben de
kaçırdığın bişi yok canım kolay gelsin bankacılık zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?