Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tmm zehselcım gelırmış bak ne gusel kafana takmaaaaa gelır hemencecıkkk bebeğinn oyuncağııı
meloşşşşşşşşşşş çabuk toparla kendınıı bak elıfcık de yaramaz değilll hemen kendını toparla suslen puslennn gıyınnn

kızlar yaaa ben hala 76 kıloyummmm dğmdan snrakı 10 kılo gıttı o kadarrr
63ıle hamıle kalmıştımmmmm 6 ay kesınlıkle kılolarınla barışık ol dıyor dr umm kaldıkı balık etlı gorunuyorsn ne var bunda bebeğin için katlan çok rahatsız da oluyorsann dıoo yaza dıyetısyene gıtmem lazımm ee eylulde de abımın düğünu var ama napayımmm

yemesem kızlar sutum olmuyorrrr ınanınn ozellıkle tatlı yıyorum abr cbur yemem ekmek sevmem sabah kahvaltıda o kadar yanı ama tatlı aldırıyor malesefkı neyseee bebeğim emsın dee verırım çok azımlı bırıyyımdır ben hele kı konu kıloysaaa

canım evet biz smarta demiştik doğum yapan arkadaşları hamile listesinden
silelim nasılsa aşağıya yazıyoruz,liste küçülsün dedik ama kabul etmedi..
ben de şimdi nisan mayıs haz. temmuzu da biraraya topladım..
pek farketmedi ama olsun..diğer ayları da doğum yaptıkça yanyana yazarız

canım benimm inşallah güzel haberlerle müjdelerle gelirsin..
dualarım seninlee

ahhh gökçee aynı dert bendede varr 63 le hamile kalmıştım şimdi 75 kg yim ama ben evlendikten sonrada çok kilo almıştım 81 kg olmuştum diyetisyene gittim 3 ayda 19 kg verdim 62 olmuştum yani azimliyim ben fena şekilde şu emzirme dönemini atlatıyımm hemen başlıcam diyete

yıldızcım kızın oluyormuşş hayırlı olsun canımm
sağlıkla gelsin prensesimiz inşallah

canım kılolar hemencık gıtmıyor hele kı emzırmıyosan daha zor bak sen emzırıyosun gıder yavas yavas merak etme benım gıdıyor valla oglum çok yaramaz onunla ugrasmaktan kılo mu kalır yaaaa 2 kılo kaldı ınsallah oda gıdınce tamamdır senınde gıder yanı benım oglum benı çok az emdı düşün ona ragmen gıttı

suuuuuu hosgeldın nasılsın ceren ım nasıl az kaldı hayırlısı ıle saglıkla al kucagına ınsallah

bende 72 kiloyum şu an 65 kiloyla hamile kalmıştım... yavaş yavaş gidiyo sanırım ama çok yavaş haa ben sizin kadar azimli değilim boğazımı tutamıyorum
evlenmeden önce 55 kiloydum 10 kilo aldım 17 kilo fazlam var şu an nasıl vericem ben bunlarıııııı ühüüüü
çatlaklarım da varrr gitmiyoooooo krem filan hiç işe yaramadı yaaa offffff iğrencim (( kahve limon karışımı da bi işe yaramıyo

Son düzenleyen: Moderatör:

ben evlendıkten snra sadece 4 kılo almıştımmm ama ıyıyıydım ole yanıı
ama hamıişken baya aldım 23kılo ohaaaa yanıııı banaaaaa bebek de 3kg doğdu hahahaha baya baya ben beslenmişim yahuuu aynen ben de şu emzırme srecını beklıorum yanı 6 ayı ozellıklee daha snra dıyetısyene gıdeeceğim ve hemen vereceğim ALLAHIMIN ıznıyle ınş.

canm benm metabolızmayla da alakalı bıraz
benm çok hızlı değil yavaş da değil tmm ama bıraz zor kılo verıyor bunyemm ama verıyor allahtannn ınatçı olduğum ıçın bunye bıle ınat edıyor benmle duşunnn

dediğim gbı tatlı çok yıyorum helva , thın pekmez, çıkolata sutum tatlı olsun dıyee aman bebeğime feda olsun verır annesı bu lop lop etlerııı ALLAHIN ıznıyleee

hoşgeldinn suu ayyy hiç bişi kalmamışş 43 sadeceee

hoşbulduk canımm..ay evet günler çok çabuk geçiyo
Allah'ım izin verirse az kaldı çok heyecanlıyım :18:
siz nasılsınız elifimizle

suuuuuu hosgeldın nasılsın ceren ım nasıl az kaldı hayırlısı ıle saglıkla al kucagına ınsallah

hoşbulduk kuşum amin inşallah ceren de iyi çok şükür
sen nasılsınnnnn yaramaz rüzgar nasıl :)

evet ya suuuuu az kaldı haaaaaaaaaa :18: :18: :18: heycan var mı heycannnnnn ben bile heycanlandım şimdiii

tahinn acayip süt yapıyooo tavsiye ederim herkeseee

canımm geçen ağda yaptırıyordum da kadın bıle şaşırdı maşallah dedı hıç çatlağın yokkk

gerçekten hamıleyken de dıyordum sızee bekle olacak dıordunuz ama maşallah ne göbeğimde ne bacaklarım da hıç ama hıç çatlağım yokkk ona sevınıorum allahtannn

hoşbulduk canımm..ay evet günler çok çabuk geçiyo
Allah'ım izin verirse az kaldı çok heyecanlıyım :18:
siz nasılsınız elifimizle

iyiyiz bizz şükürr elif şimdi kucağımda ekrana bakıooo el sallıo sizeee

şanslısın benim maşallah dünya haritası gibi çatlaklarımm aynalara küstüm resmen

ayy ne güzeelll benim çok çatlağım var yaaa geçmezmiştee hep böle kalıcakkkk ppööhhüüü

he gökkçee ağda dedinde aklıma geldii benim kıllarr doğumdan sonbra çok seyrekleştii inceldi seninde öle oldumu doğum bi bu konuda işe yaradı

yerim kızzz seni eliffffffffffffffff
bahar da türkü dinliyo :))) kızım bağlama sesini seviyo yaaa

ayyy maşallah baharcıoğaa bnm kızda şarkı söleyince yada tv de duyuncaa çok gülüyooo balımm bnm yauuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…