he gökkçee ağda dedinde aklıma geldii benim kıllarr doğumdan sonbra çok seyrekleştii inceldi seninde öle oldumu doğum bi bu konuda işe yaradı
hoşbulduk kuşum amin inşallahceren de iyi çok şükür
sen nasılsınnnnn yaramaz rüzgar nasıl :)
evet ya suuuuu az kaldı haaaaaaaaaa :18: :18: :18: heycan var mı heycannnnnn ben bile heycanlandım şimdiii
iyiyiz bizz şükürr elif şimdi kucağımda ekrana bakıooo el sallıo sizeee
şanslısın benim maşallah dünya haritası gibi çatlaklarımm aynalara küstüm resmen
hem de nasıl düşündükçe kalbim çarpıyo valla :18::18:
oyy yerim ben onuuu cimcime büyümüşte bilgisayar başına geçmiş :))
bizim için öp annesi
canım ayşe daha önce bi krem ismi vermişti doğumdan sonraki çatlakları yok ediyormuş
hemde çok ucuz..tabi orda var mı bilmem ama kremin adı SERA..eczanelerde pişik kremi
olarak satılıyormuş..ama emzirme döneminde kullanılırmı bilmiyorum..aklında olsun belki
bulursun..hatta KK'de bak bi kız yazmış :
onunda çatlaklarımıza çözüm buldum
kızlar benim ikinci doğumum .ilki 7yıl onceydi.ikiniicden sonra iyice arttı.cok kafama takıyordum.eşim eczanede rastgele görmüş.almış sürdüm ve daha ikinci gunden atki etti.isim vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu paylaşmayı bi borç biliyorum..krem sera ve fiyatıda çok uygun4lira.günde 6kez falan temiz cilde sürülüyo.ben deneyin derim.en derin çatlaklarım bile rengi değişti son doğumumda olanlar kayboldu.
ayy ne güzeelll benim çok çatlağım var yaaa geçmezmiştee hep böle kalıcakkkk ppööhhüüü
ayyy maşallah baharcıoğaa bnm kızda şarkı söleyince yada tv de duyuncaa çok gülüyooo balımm bnm yauuu
hem de nasıl düşündükçe kalbim çarpıyo valla :18::18:
oyy yerim ben onuuu cimcime büyümüşte bilgisayar başına geçmiş :))
bizim için öp annesi
canım ayşe daha önce bi krem ismi vermişti doğumdan sonraki çatlakları yok ediyormuş
hemde çok ucuz..tabi orda var mı bilmem ama kremin adı SERA..eczanelerde pişik kremi
olarak satılıyormuş..ama emzirme döneminde kullanılırmı bilmiyorum..aklında olsun belki
bulursun..hatta KK'de bak bi kız yazmış :
onunda çatlaklarımıza çözüm buldum
kızlar benim ikinci doğumum .ilki 7yıl onceydi.ikiniicden sonra iyice arttı.cok kafama takıyordum.eşim eczanede rastgele görmüş.almış sürdüm ve daha ikinci gunden atki etti.isim vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu paylaşmayı bi borç biliyorum..krem sera ve fiyatıda çok uygun4lira.günde 6kez falan temiz cilde sürülüyo.ben deneyin derim.en derin çatlaklarım bile rengi değişti son doğumumda olanlar kayboldu.
yıldızcım kızın oluyormuşş hayırlı olsun canımm
sağlıkla gelsin prensesimiz inşallah
ıyıyım bende Rüzgar da ıyı uyutmaya ugrasıyorum uykusu var ancak uyumuyor kerata sen ne zaman gıdıcen doktora
bnm oğlum daha küçük ole tv ye falan bakmıorr
araba koltuğuna koyuyorum yarım saat duruyor snra da onda da otrmk ıstemıorrr ağlıyorrr
siz de bu konda şanlsınsınızz bı yerde duruyor bbelerınız benmkı kucalk ıstıyor yavrummm
kızlar hala uyuyor mert kağann 1de ağladı bı uyandı 10 dk emzırdımm uyudu tekradann :26::26:ya gece uyumazsa :18::18::18:uyandrsam mı ? gerçi uyandırınca da hırçın olurlarmışşş
bnm oğlum daha küçük ole tv ye falan bakmıorr
araba koltuğuna koyuyorum yarım saat duruyor snra da onda da otrmk ıstemıorrr ağlıyorrr
siz de bu konda şanlsınsınızz bı yerde duruyor bbelerınız benmkı kucalk ıstıyor yavrummm
kızlar hala uyuyor mert kağann 1de ağladı bı uyandı 10 dk emzırdımm uyudu tekradann :26::26:ya gece uyumazsa :18::18::18:uyandrsam mı ? gerçi uyandırınca da hırçın olurlarmışşş
oyy yaramaz yorulmuyoda :)2 hafta sonra canım :82:
hadi ya bunu hiç duymamıştım gerçi o kunda biraz şanlıyız sarı olduğum için zati pek az pek seyrekler beni çok yormuyorlarhe gökkçee ağda dedinde aklıma geldii benim kıllarr doğumdan sonbra çok seyrekleştii inceldi seninde öle oldumu doğum bi bu konuda işe yaradı
yerim kızzz seni eliffffffffffffffff
bahar da türkü dinliyo :))) kızım bağlama sesini seviyo yaaa
ayyy maşallah baharcıoğaa bnm kızda şarkı söleyince yada tv de duyuncaa çok gülüyooo balımm bnm yauuu
kızlarr ben çıkıoyorreeee elif uyandı acıkmışş byyy
suuuuu ceren in odasının resımlerı nerde yaaaahadı ama artık yukle görelım banada yolla beklıyorum bak nerdeyse dogurucan tık yok sende hala resım koyma konusunda kızıyorum heeeee artık
öptüm bile teyzesiiii
vööööö ben duymamıştım bu kremii anaaamm işe yarıyosa deneriiimmm
bi krem aldım onu kullanıyorum şimdi ama faydası olacak mı bilmiyorum 1 haftadır filan kullanıyorum ama bi faydası olucanı zannetmiyorum....çünkü çatlaklarım çokkkk ya bi de mosmor
eve t canım kızım olacak inşallah
sen nasılsın canım nasıl gidiyor
uyandırma annesi git sen de biraz uyu...
uyandırma gökçee diyoruz ya işte düzene giryo artıkkk yavaş yavaşş alışıcak böle bölee
kızlar yaaaaaaaaaaaaaben çok iğrençleştimmm aynada kendime bakamıyorumm göbek bir yandan çatlaklar bi yandan offff ne yapıcam bennnn yengem de beni sinir ediyo zaten ''ayy benim de çok çatlağım var diyo'' aç diyorum bakıyorum bişey yokkk iki üç çatlak var o da bembeyazz...... benimkiler aynen hamilelikteki gibi göstermiştim bi ara size...mosmorr geçmiyo
meloj güle güle kendine iyi bak elifi öppp
yerim kızzz seni eliffffffffffffffff
bahar da türkü dinliyo :))) kızım bağlama sesini seviyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?