Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idil canım o çatlaklar kılo verınce sporla bırlıkte tabıkı gıdecek anca o zaman tatlım ama takılma sımdılık bunlara emzırıyorsun sen yemek zorundasın lütfen sıkma canını ve su nun dedıgı kremı al dene bakalım

kızlarr ben çıkıoyorreeee elif uyandı acıkmışş byyy

görüşürüz canım :79:

yorulmaz Rüzgar bu yorulurmu hiç masallah hımmm 2 hafta sonra bellı olur artık dogum seklın sanırım tabıkı kızın o zaman kadar dogmak ısterse bılemıcem

kız suss daha gelmesin erken

aaaa ama yeter bıtmedı hala yaaaa kız dogacak nerdeyse bıtmemıs yaaa delırıcem valla burda heeeee msne gel bakayım sen

bitmediii

takıyorum gökce ya offffff

idilişkomm lutfen amaaa
takmasna cnm benm yaaaa
alla alla gıder allahım yeter kı sağlık sıhhat versın ne takıosunnn
hem daha gencecıksın verırsınn çatlaklar da geçerr
suyun dediği kremı de dene bakalım ne olacakk bıdenem ama yeter kı uzulme tmm mııı

kız suss daha gelmesin erken
bitmediii

eeee bebeklerın ne zaman gelecegın anca kendılerı bılıyo canım hazırlıklı ol derım ben kızlar acelecıdır bılgıne
çabuk o zaman

Son düzenleme:
idilcim canım bence de moralini bozma..şu an emzirme dönemindesin
iyi beslenmek zorundasın..daha ilerki zamanlarda diyet yaparsın zayıflarsın
spor yaparsın özellikle pilatesi tavsiye ederim acayip sıkılaştırıyo..
sonra baştan aşağı bi bakım yaptırırsın ohh daha ne olsun
şimdi düşünme bunları zamanla hallolur..çatlaklar için de belki kullandığın krem iyi gelir
olmazsa da napalım onlar da annelik hatırası olarak kalır

ya canım kredm gln alsan yada spor yapma şansın var mı pnlar belki fayda eder herkesin cildi çok farklı çünkü yapı meselesi birazda ama sıkma canını yaa ne kadar olmuştu doğum yapalı zamanla gider bence hemkilolar hem çatlaklar sen krem fln da al

az öncede soramadın nasılsıjn doğum yaklaştıkca ne durumdasın ??

eeee bebeklerın ne zaman gelecegın anca kendılerı bılıyo canım hazırlıklı ol derım ben kızlar acelecıdır bılgıne
çabuk o zaman

ayy kızz iyice heyecan bastı beniii olur mu olur valla
sağlıkla gelsin de kuzucum ne zaman isterse gelsin :)

suuuuu sonra uykusuz her gece baslıcak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…