sağol tatlım iyiyim..valla sürekli düşünüyorum zaten aklımdan hiç çıkmıyo
ve heyecandan ölüyorum :) sen nasılsın bebişin nasıl :)
ben çıktım kızlar görüşürz
idilişkom orda mısınn
iyi sayılırım canım yarın gidicez bakalım cinsiyeti görücez inş onun dılında işyeri klasik bir şekilde devam ediyor
ayy çok heyecanlı inşallah öğrenirsiniz canım bize de haber ver
ben de çıkıyorum kızlar gidimde yemek yapim görüşürüz :79::79:
zayiflatan korselerden almayi dusunuyorumen azindan bir kiyafet giydigimde gobek cikmasin ortaya
burdayim canim :) hayirdir beni mi ozledin :)
inş canım bakalım haber veririm mutlaka kolay gelsin sana ben yemek yapmayıda özledim hamile olduğumdan beri evimizde ya 1 ya 2 defa yemek yemişizdir.
yani seni rahatlatıcaksa al canım bi zararı fln yok dimi onların
idilişkom yaaaa
bennm oğlum bugun kakasını yapmadı daha
yanı çok az yaptıı
işte az emdığı için böle oluyorrr ee doymasa da ağlar sonuçtaaa
bıraz once uyandı azcık daha dğrusu bıraz ben uyandırdımmm altını açtım çişi tmm ama kakası çokazz ,
sonra aldım 10dk emdı ama 6-7dk tam emmeydı snra uykuya geçtı mememde yıneeesnra uyandırdım sevdım seslı seslı ama yavrm omzmda uyuyakaldııı
snra beşiğine koydum dık tuttum oyuncaklarını astım çıngırağına köpeklerıne baksın dıye lavaboya bı gıttım geldımm uyumuşşşş
çocuk uyusa suç uyumasa suç ben nasıl pımpırıklı bı ınsanımm pofffffff poffffffff :78:
selammmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr ben deldimmmidilişkom yaaaa
bennm oğlum bugun kakasını yapmadı daha
yanı çok az yaptıı
işte az emdığı için böle oluyorrr ee doymasa da ağlar sonuçtaaa
bıraz once uyandı azcık daha dğrusu bıraz ben uyandırdımmm altını açtım çişi tmm ama kakası çokazz ,
sonra aldım 10dk emdı ama 6-7dk tam emmeydı snra uykuya geçtı mememde yıneeesnra uyandırdım sevdım seslı seslı ama yavrm omzmda uyuyakaldııı
snra beşiğine koydum dık tuttum oyuncaklarını astım çıngırağına köpeklerıne baksın dıye lavaboya bı gıttım geldımm uyumuşşşş
çocuk uyusa suç uyumasa suç ben nasıl pımpırıklı bı ınsanımm pofffffff poffffffff :78:
iste kizim kizlar bayadir gelemiyorum zamanim pek olmuyo.
gökce masallah oglusuna allah anali babali büyütsün.idilişkom orda mısınn
kiz ne takiyon kilolari verirsin emziren kadin verir.bak ben verdim güya koc göbek duruyoburdayim canim :) hayirdir beni mi ozledin :)
zayiflatan korselerden almayi dusunuyorumen azindan bir kiyafet giydigimde gobek cikmasin ortaya
gökce masallah oglusuna allah anali babali büyütsün.
c
kiz ne takiyon kilolari verirsin emziren kadin verir.bak ben verdim güya koc göbek duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?