Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya şıanda bende çok açım ve uykum var keşke uyuyabilsem yaaa

bızım playskool egzersız aletımız de geldıı babası getrdı oğluşumunnnn
akşam kuralım da oynar belkımmmm

maşallah çok tatlı bir şey bu yaa nazar değmesin
yerim ben onu yaa Allah analı babalı büyütüsn

elmiii cok tatli masallahhhhh allah anali babali buyutsun

saolun canlar,aminn hepimizinkini.
neler oldu görüsmeyeli sayfalar gitmis okuyamadim.ayse nail ,gamzelim neler yapiyo.
su catlaklik kremi ise yariyomu bende aliyim.
IDIL kiz benim bu kiz hic düzenli uyumuyo.acaba saatle uyutup saatle yedirsem kilo kaybina ugrarmi.gerci eskiye göre daha uzun emiyo daha uzun uyuyoam cok bölünüyo uykusu

bahar geldi kızlarr sanırsammm yada gelmesine çok az kaldıııı sabah çok kötüydüm ama şimdide enerji doluyum gerçi kimsenin umrunda degil ama olsun

hayırdır ne oldu niye kimsenin umrunda değil yazdın kii???

evet yaa dün kar vardı donuyorduk bugünde yanmıyoruz ama güneş var karlar eridi

hayırdır ne oldu niye kimsenin umrunda değil yazdın kii???

evet yaa dün kar vardı donuyorduk bugünde yanmıyoruz ama güneş var karlar eridi

ne demek kımsenın umrnda değill hu huuuuuuuuu bızım umrumuzda

canlarım benim yaaaaaaaaaa çok seviom ben sizleri heee ascık takılıyım nazlanıyım dedim ayy içimde bitmeyen bi enerji var şu andaaa maşallah allahım bozmasınnn inşallah

canlarım benim yaaaaaaaaaa çok seviom ben sizleri heee ascık takılıyım nazlanıyım dedim ayy içimde bitmeyen bi enerji var şu andaaa maşallah allahım bozmasınnn inşallah
maşallah o enerjiden biraz da bana yolla yaa ben bittim yinr kalmadı gücüm kuvvettim

selam kızlar nasılsınız..............

iyi diyelim iyi olalım modundayım ama iyi olduğum söylenemez

akşama tantuni var kızlar... annem gitti bugün istabula, 4-5 gün böyle takılıcaz sanırım, buzdolabının kapağını açamıyorum hala...

akşama tantuni var kızlar... annem gitti bugün istabula, 4-5 gün böyle takılıcaz sanırım, buzdolabının kapağını açamıyorum hala...

dolap konusunda benimde sıkıntılarım var yaa özellikle sabahları hiç açamıyorum bizde ya kayınvaldeme ya anneanneme gidiyoruz akşam yemeklerine benim annemler kuşadasındalar doğuma yakın gelicekler
afiyet olsun canım

ben hala kusabiliyorum senin var mı öle bi şikayetin....geçmedi hiçbişiii yaaaaaa bendee!!

ben hala kusabiliyorum senin var mı öle bi şikayetin....geçmedi hiçbişiii yaaaaaa bendee!!

ben ya 1 ya 2 defa kustum sadece bulantım var benim sabahları oluyor işte bazen akşamlarıda ama acıktığımda daha şiddettli oluyor offf yaa iş yok bişey yok kendimi salak gibi hissediyorum boş boş oturuyorum resmen yaaaa

genelde sabah oluyo zaten aç karnına...
az kaldı sık dişiniii cuma bugün, gidince uyursun güzel güzelll

genelde sabah oluyo zaten aç karnına...
az kaldı sık dişiniii cuma bugün, gidince uyursun güzel güzelll

aynen onu düşünüyorum banka 15 yıllık izin veriyo ve bunun 5 gününü nisana kadar kullanmam lazımış aslında hiç istemiyordum hepsni bir alıcaktım eşimle konuşayımda ne zaman çıkacağıma karar vereyim bari
doktorda izin veririse kuşadasına giderim annemlerin yanına

valla çok iyi bence...annen bakar size büyütür torununu... al iznini şekerim yakma içerde..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…