ya şıanda bende çok açım ve uykum var keşke uyuyabilsem yaaakızlar yaaa...ben öğlen acıktım diye biraz abarttım sanırım yatış o yatış yeni kalktım. resmen baygın baygın yattım ben yaaaa.... mide fesatından gitcem yakında...
elmi çok güzel kızın .........
maşallah çok tatlı bir şey bu yaa nazar değmesin
yerim ben onu yaa Allah analı babalı büyütüsn
elmiii cok tatli masallahhhhhallah anali babali buyutsun
bahar geldi kızlarr sanırsammm yada gelmesine çok az kaldıııı sabah çok kötüydüm ama şimdide enerji doluyum gerçi kimsenin umrunda degil ama olsun
bahar geldi kızlarr sanırsammm yada gelmesine çok az kaldıııı sabah çok kötüydüm ama şimdide enerji doluyum gerçi kimsenin umrunda degil ama olsun
hayırdır ne oldu niye kimsenin umrunda değil yazdın kii???
evet yaa dün kar vardı donuyorduk bugünde yanmıyoruz ama güneş var karlar eridi
ne demek kımsenın umrnda değill hu huuuuuuuuu bızım umrumuzda
canlarım benim yaaaaaaaaaa çok seviom ben sizleri heee ascık takılıyım nazlanıyım dedim ayy içimde bitmeyen bi enerji var şu andaaa maşallah allahım bozmasınnn inşallah
bıs de senı sefıozzzz şeker kız candy
aman maşallah de kızzz
maşallah o enerjiden biraz da bana yolla yaa ben bittim yinr kalmadı gücüm kuvvettimcanlarım benim yaaaaaaaaaa çok seviom ben sizleri heee ascık takılıyım nazlanıyım dedim ayy içimde bitmeyen bi enerji var şu andaaa maşallah allahım bozmasınnn inşallah
selam kızlar nasılsınız..............
ya şıanda bende çok açım ve uykum var keşke uyuyabilsem yaaa
rsemen 3 saat out of order olmuşum...
akşama tantuni var kızlar... annem gitti bugün istabula, 4-5 gün böyle takılıcaz sanırım, buzdolabının kapağını açamıyorum hala...
dolap konusunda benimde sıkıntılarım var yaa özellikle sabahları hiç açamıyorum bizde ya kayınvaldeme ya anneanneme gidiyoruz akşam yemeklerine benim annemler kuşadasındalar doğuma yakın gelicekler
afiyet olsun canım
ben hala kusabiliyorum senin var mı öle bi şikayetin....geçmedi hiçbişiii yaaaaaa bendee!!
ben ya 1 ya 2 defa kustum sadece bulantım var benim sabahları oluyor işte bazen akşamlarıda ama acıktığımda daha şiddettli oluyor offf yaa iş yok bişey yok kendimi salak gibi hissediyorum boş boş oturuyorum resmen yaaaa
genelde sabah oluyo zaten aç karnına...
az kaldı sık dişiniii cuma bugün, gidince uyursun güzel güzelll
aynen onu düşünüyorum banka 15 yıllık izin veriyo ve bunun 5 gününü nisana kadar kullanmam lazımış aslında hiç istemiyordum hepsni bir alıcaktım eşimle konuşayımda ne zaman çıkacağıma karar vereyim bari
doktorda izin veririse kuşadasına giderim annemlerin yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?