Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla çok iyi bence...annem bakar size büyütür torununu... al iznini şekerim yakma içerde..

bencede hem benim içinde bir değişiklik olur 4 nisan 8 nisan arası alıcam cumaartesi 2 nisanda uçağa binsek 8 nisan cumda ordan dönsek burda dinlensem fln iyi olur yaa kafam dağılır orda havada güzeldir herm motive olurum

haticem yarın transferin yapılıyormuş canım dualarım seninle inş bebeğin sana sımsıkı tutunur annesii bol bol okuyup dua edicem Allah yardımcınız olsun...

kızlar bugun doktora gittim 5 haftalık hamileyim kese 9,5 mm doktor içinde şimdilik bişe gözükmüyo dedi 2 hafta sonra gel dedi kalp atısına bakalım dedi bu yasadıklarım normal mı?boş gebelik falan cok korkuyorum

çok normallll.....bende 5. haftada 3 kese görmüştüm ama sonra diğerleri tek tek elenmişti...1 tanesinin kalbi atıyordu ve bunu 2-3 hafta sonra öğrendim, 7.-8. hafta oluyor...

tinkerden haber yok mu ya, test yapicakti...merak ettim
tinkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr egeye kardes geliyo muuuuuuu

slmmmm tatlımm evet ya tıkıldım ofise sen napıyosun mertçik nasılll

offf allah kolaylık versın canımm

bız de napalımm mısafır gelcek bugunn anneannem gumuşhane de oturuyor onlar gelıcekkk ortalığı temızledım azcık
annem de yemeğe koyuldu
snracığıma bnde mertçiği doyurdum altını temızledım yarım saattr sallıyorum anca uykuya daldı yaaaa kuş uykusu gbu uykusu yavrumunnn

bu avatardakı sen mıın kız

oyy oyyyy maşallahh mert bebegeeee erkek yaaaa evi koruyodur annesi

evet tatlım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…