kuzum ben kaçıorumm öptüm ikinizideeee
tinkerden haber yok mu ya, test yapicakti...merak ettim
tinkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr egeye kardes geliyo muuuuuuu
canım yogunluktan bakamadım sızlere test yaptım şükürler olsun ki negatıf cıktı ve de bugun ıtıbarıyle adet oldum..rahatladık..öle bi oh çekmişim ki..
üzüldümmm.......
şaka ohhhhhhhhhhhh :))) iyiki negatif çıkmışşşş...
hatçem ne yaptı acaba yaa bugün transfer vardı...herşey yolunda mı acaba :44: :44:
Haticem ne yaptı acep...
Allah ım güzel olsun hersey!
günaydın canlarr..herkeze güzel bir hafta diliyorum..tez zamanda geçer yine hafta sonu gelir inşallah..bu arada sabah haberlerinde duydum ibrahım tatlıses basından vurulmus ıkı kere amelıyat olmus yogun bakımdaymıs..allah yardımcısı olsun ama su testi su yolunda kırılır dıye boşa dememısler ...
günaydın canım inşallah tez zamanda geçer bu haftada çok yorgunum evet başından vurulmuş ne diyelim allah yardımcısı olsun dediğin gibi su testisi su yolunda kırılır
ben de hiç dinlenemedim bir de bu aralar diş sıkıntısı mı ne uyurken bagırıyo ege yaa...resmen mart kedısı gıbı gece uyutmadı hıc benı ama kendı uyudu mis gibi...uykum var hala
ay canım ne zordur diş çıkarmak, Allahım kolaylık versin egeye
bende döndüm durdum bebeğim oynamıyo ya iki üç gündür kelebek gibi kanat çırpıyordu çırpmıyor artık
günaydınn kızlarrrrrrrrrrr
hatçemin transferi yapılmışşş 1 tane en kaliteli embriyo yerleştirilmiş bundan sonrası allaha kalmış inşallah tutarrrda kucagına alır saglıcakla.cumartesi günü bana msj attı ama haber veremedim cemin dedesi rahatsızdı hastanedeydik pazarda nete giremedimmm hepinize çok çok slmı varrr dua edin benim için dedi.
herkese günaydın kızlar eee ne var ne yokkk
bende cumartes, doktora gittim KIZIM ı gördükKIZIM bize el salladı,hemen gösterdi kendini bize ,pek haraketli KIZIM
çok mutluyummm kızlar çok sağlıklı olsun diyordum hep çok şükür sağlığı gayet iyi bi 10 gün geriden gelmesi dışında ve kızım olucakmış benim ....
Allahım herklese sağlıklı hayırlısı bebişler nasip etsin
bu arada ibrahim tatlıses vurulmuş ya ben şimdi gördüm
herkese günaydın kızlar eee ne var ne yokkk
bende cumartes, doktora gittim KIZIM ı gördükKIZIM bize el salladı,hemen gösterdi kendini bize ,pek haraketli KIZIM
çok mutluyummm kızlar çok sağlıklı olsun diyordum hep çok şükür sağlığı gayet iyi bi 10 gün geriden gelmesi dışında ve kızım olucakmış benim ....
Allahım herklese sağlıklı hayırlısı bebişler nasip etsin
bu arada ibrahim tatlıses vurulmuş ya ben şimdi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?