Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşgeldinizz canım maşallah senin kzıına bu sen kız senesi anlaşılaan

çikolata ye yarım saat sonra yat bakalım yatağa, hissedecek misin? bu arada ne zaman hissetmeye başladın sen bebişi tatlım, erken daha zaten, korkma...

günaydın canım iiyim çok şükürrr.havada şahane resmen yaz geldii dünde arkadaş kociş ben ve zeytin gezmeye gittik bizim ev küçükçekmece gölünün yanında oralarıda çok güzel park falan yaptılar çıktık orda oturduk çay falan içtik zeytinin tasmasınıda çıkardımmm ilk defa oda koştu zıpladı çimlerde yuvarlandııı çokkk güzeldi yaaa.sen napıyosunnn elifcik nasılll

:26: o zaman dr una hemen...bekleme lütfen:26:

hayırlı olsun canım ne guzel bı kız daha geliyor...

çikolata ye yarım saat sonra yat bakalım yatağa, hissedecek misin? Bu arada ne zaman hissetmeye başladın sen bebişi tatlım, erken daha zaten, korkma...

evet baslarda öle duraksamalar olabılır...belkı de acsan o da etkıler besleyıcı seyler ye bakalım..olmadı rahatlamak ıcın dr una bı gorun...

ay adamı hiç sevmem ama nihayet bi can taşıyo çocukları var..insan kötü oluyo..bızde sabah radyodan aldık haberi arabadaydık şok olduk...allah yardımcısı olsun..

ayyy ne güzeeelll havanın tadını çıkarmışınızzz biliorum gölün oraları çok güzel hakkateennnn
bende napiyim dün o güzel güneşten eve vuran ışıkla avundumm pinekledimm akşama kdr temizlik yaptımm çocuklada zor oluyo 3 saatlik iş bütün güne yayıldıı sinir oldumm sevgili kocam gıcık etti benii ben evde sıkılıyorum diyorum nie evde sıkılıosun ne var dio ama kendisi bi pazar evde duramıyoo gidiyoo o zmn benim bütün günler sıkılmam çok normal deil mi yahuuu anlatamıyorum derdimi sinirimden geberdim dünn söylene söylene iş yaptımm filmlerdeki kadınlara döndümm evde kendinden geçmiş çocukla ev işiyle uğraşan ve ortalar görünmeyen kocaya sahip kadınlar gibi çok bunaldııımmmmm

ayyy canım hiç sorma bütün erkekler aynı bu konuda gerçi benimki hayatta bensiz çıkmaz biyere mutlaka benide ister yanında o konuda çok şanslıyım çok şükür.

ya hayırlısı canım ya sizinki göstermedi dimi? bizim ki hemen gösterdi yaa hiç sırtını dönemdi 15-20 baktı ultrasonda hep bize dönüktü

sanada günaydıııınnn kız annesiiii
topiğe bi kız daha geliyo hayırlı olsun canımmm

evet kız senisi bu sene

hoşgeldinizz canım maşallah senin kzıına bu sen kız senesi anlaşılaan

evet evet yaa kız senesi bu sene

:26:
o zaman dr una hemen...bekleme lütfen:26:

sağol canım

günaydın canım çok sevindim
ay canım bi kız daha geliyo topiğimize yaşasın

günaydın canım evet bebeğimden hiç kıpırdanma yok hissetmiştim biras yarın doktora gidecem
çikolata ye yarım saat sonra yat bakalım yatağa, hissedecek misin? bu arada ne zaman hissetmeye başladın sen bebişi tatlım, erken daha zaten, korkma...
ben nerdeyse iki haftadır hissediyor gibiydim kelebek uçar gibi
:26:
o zaman dr una hemen...bekleme lütfen:26:

günaydınn tatlımm panik yapma bence çünkü tam anlamıyla hisssetmiyosun sanırım o kuş çırpınması oluyomuş ya hep ama tabi yinede git bi doktoruna hem kızınıda görürsünn

günaydınn tatlımm panik yapma bence çünkü tam anlamıyla hisssetmiyosun sanırım o kuş çırpınması oluyomuş ya hep ama tabi yinede git bi doktoruna hem kızınıda görürsünn

panik yapmak istemiyorum ama yinede insan korkuyor işte yarın gidecem bide üçlü test var onu yaptıracam inş.kımıda görürüm
sen nasılsın canım hafta sonu zeytinle gezmişiniz

sağol canım kızlar la doludu hep topic

panik yapmak istemiyorum ama yinede insan korkuyor işte yarın gidecem bide üçlü test var onu yaptıracam inş.kımıda görürüm
sen nasılsın canım hafta sonu zeytinle gezmişiniz

bende 2 nisanda gidicem üçlü tarama için öyle dedi doktor sonraki haftada ankaraya gidicem daha detaylı ultrasona girmek için.

ya birşey sorucam şimdi benim adet tarihime göre 14 nisanda aşı olucaktım ama şimdi beebğim 10 gün geriden geldiği için aşı damı sarkar ki doktora sormayı unuttum 2 sinde gittiğimde sorucam ama aklıma takıldı

yelizcem bu arada zeytinle gezmişsin havalar güzel olunca kiii artık güzel olsun

19 yaşındayım ve erkek arkadasımın cinsel organından elime zevk suyu bulaştı ben de vajinama sürdüm adetim 3 gün gecikti ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim,hamile kalma riskim var mı böyle bir durumda ,bi cahillik yaptık daha öğrenciyiz çok korkuyoruz ikimiz de ,uyku girmiyor 3 gündür gözüme

canım öncelikle endişelenecek bi durum oldugunu düşünmüyorum.ama bu şekilde hamile kalan insanlar var yani illa tam bi birleşmenin olması gerekmiyor ama bu durumlar binde bir ortaya çıkar o yüzden endişelenme psikolojik olarak gecikmiştir reglin çok çok endişelenşyosnan bi test al eczaneden ve yap

kızlar hamileligimde 6. haftama girdim ilk defa istifra ettim cok kötü bi duygu bu ya...ben hiç bişe yiyemicem mi

günaydın kızlar...nasılsınız?
allah allah ibrahim tatlıses silahlı saldırıya uğramış duydunuz mu kızlar....

beni soracak olursanız...ben bittim kızlar....çok feci bi şey oldu...ne demiş atalarımız ''gülme komşuna gelir başına'' ben tinkere güldüm ama benimki daha kötü....dün gece eşimle şey yaptık..doğum kontrol hapı kullanmıyorum...prezervatif yırtıldı..ve eşim olduğu gibi bir daha hamile kalamamm....rezil olurum offf ne yapıcam kızlar

yavrumm hemen eczaneye koşşşş veeee ertesi gün hapı alll nasıl kullanıcam diede sorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…