geçmiş olsun 3. aya kadar idare edecen :)
canım öncelikle endişelenecek bi durum oldugunu düşünmüyorum.ama bu şekilde hamile kalan insanlar var yani illa tam bi birleşmenin olması gerekmiyor ama bu durumlar binde bir ortaya çıkar o yüzden endişelenme psikolojik olarak gecikmiştir reglin çok çok endişelenşyosnan bi test al eczaneden ve yap
yavrumm hemen eczaneye koşşşş veeee ertesi gün hapı alll nasıl kullanıcam diede sorrr
sanada gecmıs olsun canım:)kac bebısın var?
idilim hoşgeldinnn bu aradaaaaaaaa
yelizim hoşbulduk ama....öyle bir memlekette yaşıyorum kiii pazartesi günleri bütün esnaflar kapalıne yapıcam bilmiyorum offfff
mavi bir bebişim var
ayy canım yaaa ee napıcaksınki o zaman nöbetçi eczane olayı yokmu orda yani hap bulabilcegin hiç bi yer yokmukii daha yeni dogum yaptın yaww kalma olasılıgı yüksek oluyomuş ya ama sütün korur heralde ya bişi olmaz:18::18:
allah kahretsin ki yok....o riski göze alamam yeliz
olursada üzülme bence boylesı daha hayırlıdır belki canım ama bence hamile kalmazssın eskıler bu dönemde hıc korunmazmıs..içini rahat tut..
kızlar hamileligimde 6. haftama girdim ilk defa istifra ettim cok kötü bi duygu bu ya...ben hiç bişe yiyemicem mi
günaydın kızlar...nasılsınız?
allah allah ibrahim tatlıses silahlı saldırıya uğramış duydunuz mu kızlar....
beni soracak olursanız...ben bittim kızlar....çok feci bi şey oldu...ne demiş atalarımız ''gülme komşuna gelir başına'' ben tinkere güldüm ama benimki daha kötü....dün gece eşimle şey yaptık..doğum kontrol hapı kullanmıyorum...prezervatif yırtıldı..ve eşim olduğu gibibir daha hamile kalamamm....rezil olurum offf ne yapıcam kızlar
Allah allah ibrahim tatlıses silahlı saldırıya uğramış duydunuz mu kızlar....
Beni soracak olursanız...ben bittim kızlar....çok feci bi şey oldu...ne demiş atalarımız ''gülme komşuna gelir başına'' ben tinkere güldüm ama benimki daha kötü....dün gece eşimle şey yaptık..doğum kontrol hapı kullanmıyorum...prezervatif yırtıldı..ve eşim olduğu gibiBir daha hamile kalamamm....rezil olurum offf Ne yapıcam kızlar
tinkerrrrrrrrrçok mu kizdin sen bana kizzz bakkk aynisini hatta daha kotusunu ben yasiyorum
allah allah ibrahim tatlıses silahlı saldırıya uğramış duydunuz mu kızlar....
beni soracak olursanız...ben bittim kızlar....çok feci bi şey oldu...ne demiş atalarımız ''gülme komşuna gelir başına'' ben tinkere güldüm ama benimki daha kötü....dün gece eşimle şey yaptık..doğum kontrol hapı kullanmıyorum...prezervatif yırtıldı..ve eşim olduğu gibibir daha hamile kalamamm....rezil olurum offf ne yapıcam kızlar
yavrum ne gazla yaptınızda yırtıldı o ...ayy kıyamam ne kızıcam kız..hepimizin başına elebılır bole seyler korkma ınsallah olmaz..ertesı gun hapı var ..yada iğneler..bı eczaneye danıs derım..
19 yaşındayım ve erkek arkadasımın cinsel organından elime zevk suyu bulaştı ben de vajinama sürdüm adetim 3 gün gecikti ne olur yardım edin kafayı yemek üzereyim,hamile kalma riskim var mı böyle bir durumda,bi cahillik yaptık daha öğrenciyiz çok korkuyoruz ikimiz de ,uyku girmiyor 3 gündür gözüme
kızlar hamileligimde 6. haftama girdim ilk defa istifra ettim cok kötü bi duygu bu ya...ben hiç bişe yiyemicem mi
Ayyyyy ilahiii idil olsun canım yaaaa baharla büyütürsün işteeeeeeee ahahhahahhah
Ayy tinker koptum yaaaa
yavrum ne gazla yaptınızda yırtıldı o ...ayy kıyamam ne kızıcam kız..hepimizin başına elebılır bole seyler korkma ınsallah olmaz..ertesı gun hapı var ..yada iğneler..bı eczaneye danıs derım..
ayyyyy ilahiii idil olsun canım yaaaa baharla büyütürsün işteeeeeeee ahahhahahhah
ayy tinker koptum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?