Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

gerçekten korkuyorum 13gün sonra ygsye gircem kafam burda.

yelizim hoşbulduk ama....öyle bir memlekette yaşıyorum kiii pazartesi günleri bütün esnaflar kapalı ne yapıcam bilmiyorum offfff

mavi bir bebişim var

ayy canım yaaa ee napıcaksınki o zaman nöbetçi eczane olayı yokmu orda yani hap bulabilcegin hiç bi yer yokmukii daha yeni dogum yaptın yaww kalma olasılıgı yüksek oluyomuş ya ama sütün korur heralde ya bişi olmaz:18::18:

allah kahretsin ki yok....o riski göze alamam yeliz

olursada üzülme bence boylesı daha hayırlıdır belki canım ama bence hamile kalmazssın eskıler bu dönemde hıc korunmazmıs..içini rahat tut..

ine de; korunmasız cinsel ilişkide bulunduysanız ya da bir korunma yöntemi kullanırken beklenmedik bir durumla karşılaşırsanız ve gebe kalmak istemiyorsanız acil önlem alabilirsiniz. Bunun için cinsel ilişkiden sonraki ilk üç gün (72 saat) içinde aile planlaması hizmeti sunan bir sağlık kuruluşuna başvurmalısınız. On iki saat arayla, iki kez olmak üzere, içindeki hormon miktarına göre belirlenen adette hap içerek ya da beş gün içinde rahim içi araç uygulanarak korunabilirsiniz. Bu durumda ne kadar erken başvurursanız o kadar etkili korunma sağlarsınız. İlişki sonrası hapla korunma, kadının adet düzeninin doğal seyrini etkilediğinden sık sık başvurulacak bir yöntem değildir. Ancak beklenmedik durumlarla (kondomun yırtılması, hapın unutulması, doğal yöntem kullanırken hata, tecavüze uğrama vb.) karşılaşıldığında kullanılabilir.

kızlar hamileligimde 6. haftama girdim ilk defa istifra ettim cok kötü bi duygu bu ya...ben hiç bişe yiyemicem mi

biraz idare ediceksin canım yapıcak hiç birşey yok tuzlu şeyler yee kraker fln leblebide iyi geliyor sonra

ertesi gün hapı işe yarar mı hiç kullanmasım ama bir al istersen

tinkerrrrrrrrr çok mu kizdin sen bana kizzz bakkk aynisini hatta daha kotusunu ben yasiyorum

yavrum ne gazla yaptınızda yırtıldı o ...ayy kıyamam ne kızıcam kız..hepimizin başına elebılır bole seyler korkma ınsallah olmaz..ertesı gun hapı var ..yada iğneler..bı eczaneye danıs derım..

ayyyyy ilahiii idil olsun canım yaaaa baharla büyütürsün işteeeeeeee ahahhahahhah

psikolojıktır muhtemelen ..çok çok çok zor bır ıhtımal ..ama olamaz mı olabılır..o nedenle ne kadar cabuk oğrenırsen okadar ıyı..test al ve yap..kolay uygulanabılır bır sey zaten..negatıf cıksa bıle 3-4 gun sonra yıne tekrarla derım..

bilemiyorum cok yuklendik herhalde
normalde pazartesi gunleri her yer kapali fransada, ama bir eczane buldum ogleden sonra aciliyo

ayyyyy ilahiii idil olsun canım yaaaa baharla büyütürsün işteeeeeeee ahahhahahhah

kizzzz gulme :)))

ayy tinker koptum yaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…