Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
demesi kolay cicim...o korkuyu bır bılsen...sen de fazla gulem derım...tevekkeli değil ya

ahhhh gülüm ahh olsun yeterkii tabikide sizde haklısınız rezil olma duygusu olur ama nasipsee o duyguyuu atarsınız bikenara...bende incir kürüne başladım bakalımmm inş. bu sefer tutar yahuuuu

Belle hıc sesın solugun cıkmıyor nasılsın ....

slm canım gecmıse bakıyordum ıyıym cok sukur sen nasılsın egenın dıslerı cıkıyormus allah kolaylık versın canım

slm kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmm ya benım kızında hareketlerı bana az gelıyor sankı ya:44:

SAĞOL CANIM..AY SENİN HAMİŞ HALİNİ PEK MERAK EDİYORUM FACEDE HIC YOK..GAYET ÇITIRSIN ORDA YAHU..KOY ŞÖLE GÖBECİKLİ RESMİNİ..HAREKET EDIYORMU ONEMLI OLAN O CANIM..HAREKETLER YAVASLADIGI ZAMAN BESLEN IYICE SEKERLI SEYLER TUKET ANNIN KAN SEKERI DUSUNCE BEBEGINKIDE DUSERMIS..AYAKLARINI DIK YAN YAT..BAZEN ÖLE OLABILIYOR..PEKMEZ FALAN IC BEN ÖLE YAPARDIM..
15 .haftaya girdik teyzesi biz... az kaldı valla 4 ay bitecek!!

MAŞALLAH PEMBECİM NASIL DA GECTI BAK ..RISKLI ZAMANLAR BITTI BILE..

15 .haftaya girdik teyzesi biz... az kaldı valla 4 ay bitecek!!

kız mı erkek mı:)masallah canım ya 4 ay dile kolay:)ben daha yenı 6 haftaya girdim..dogrusu doktora gıttım ultrasonda cuma gunu..4+5 cıktı ama benım hesabıma göre 5+2..heralde gec döllendi..

kız mı erkek mı:)masallah canım ya 4 ay dile kolay:)ben daha yenı 6 haftaya girdim..dogrusu doktora gıttım ultrasonda cuma gunu..4+5 cıktı ama benım hesabıma göre 5+2..heralde gec döllendi..

adetine göre hesaplıyorsan seninki doğrudur, bi daha gittiğinde gününü yakalar...
benimde ilk zamanlar gerideydi şimdi maşallah kuzum önde bile...
göstermiyoruz biz şeyimizi utanıyoruz sanırsam, yoksa imdiye kadar o hoooo....herkesler öğrendi bi biz kaldık valla sonuç bekleyen buda güzel bi bekleyiş, bebeklerimiz sağlıklı olsunda valla dahada bişii istemem!!

:)kıyamam ona utanıyosa kızdır..erkek olsa meraklı olur göstermeye:)saka bir yana saglıklı olsunlar yeter:)

koyarım canım bı ara göbeklı halımıde merak etme sen yok kız 10 kılo aldım sımdı cıtırlıktan eser yok evet hareket edıyor cok sukur ama hep hareket etsın ıstıyorum sanırım ben

pembem masallah kız buyutmussun bebısı sende zaman ne cabuk gecıyor yahu

kızımla yemeğimi yedim geldim çalışmaya devam
ya kızlar bir şey sorucam daha detaylı ultrason için kaçıncı haftada gitmeye gerek var.herşeyi bekıyorlarmış kalbinde bişey varmı ayacı başı kolu kaç cm fln heşeye

walla çok hızlı büyüyoooooo

evet evet beklıyoruz

ya canım ya benimde 10 gün geriden geliyor ama dengelemedi yaa geçen ay da öyleydi şimdide öyle doktor merak etme diyo ama ben korkuyorum yine de

bir de aranızda çizelge yapabilen var mı kızım için pembeli fln hoş bir çizelge isiyorum ben becveremiyorum da

hemşom kurban bu ne hız korkma hemen bişicik olmaz sütün korur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…