- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
demesi kolay cicim...o korkuyu bır bılsen...sen de fazla gulem derım...tevekkeli değil ya
Ayyyyy ilahiii idil olsun canım yaaaa baharla büyütürsün işteeeeeeee ahahhahahhah
Ayy tinker koptum yaaaa
ahhhh gülüm ahh olsun yeterkii tabikide sizde haklısınız rezil olma duygusu olur ama nasipsee o duyguyuu atarsınız bikenara...bende incir kürüne başladım bakalımmm inş. Bu sefer tutar yahuuuu
dikakt aç karnına mı tok karnına mı bulanıyo miden... açken daha çok bulanması lazım...
ya bişe yiyemıorum ki yani açım canım
ondan bulanıyodur, bişiler yemeyi dene...
bu arada ben 3 sabahtır kusmuyorum...bulantı hissi var ama çıkarmadım valla...
benımde ilk defa oldusanki kokular cok değişmiş..dün kahfaltıda yediğim peynir bugun yıyemedım sankı baska bişe kokuyor..
Belle hıc sesın solugun cıkmıyor nasılsın ....
kendi kendini şartlama, o peyniri yeme ama başka bi peynir al. bi çeşidini seveceksindir mutlaka... yemeden olmaz
haklısın canım:)zorlada olsa yemeliğim sen kac aylık hamilesin..
SAĞOL CANIM..AY SENİN HAMİŞ HALİNİ PEK MERAK EDİYORUM FACEDE HIC YOK..GAYET ÇITIRSIN ORDA YAHU..KOY ŞÖLE GÖBECİKLİ RESMİNİ..HAREKET EDIYORMU ONEMLI OLAN O CANIM..HAREKETLER YAVASLADIGI ZAMAN BESLEN IYICE SEKERLI SEYLER TUKET ANNIN KAN SEKERI DUSUNCE BEBEGINKIDE DUSERMIS..AYAKLARINI DIK YAN YAT..BAZEN ÖLE OLABILIYOR..PEKMEZ FALAN IC BEN ÖLE YAPARDIM..slm canım gecmıse bakıyordumıyıym cok sukur sen nasılsın egenın dıslerı cıkıyormus allah kolaylık versın canım
slm kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmm ya benım kızında hareketlerı bana az gelıyor sankı ya:44:
15 .haftaya girdik teyzesi biz... az kaldı valla 4 ay bitecek!!
15 .haftaya girdik teyzesi biz... az kaldı valla 4 ay bitecek!!
kız mı erkek mı:)masallah canım ya 4 ay dile kolay:)ben daha yenı 6 haftaya girdim..dogrusu doktora gıttım ultrasonda cuma gunu..4+5 cıktı ama benım hesabıma göre 5+2..heralde gec döllendi..
adetine göre hesaplıyorsan seninki doğrudur, bi daha gittiğinde gününü yakalar...
benimde ilk zamanlar gerideydi şimdi maşallah kuzum önde bile...
göstermiyoruz biz şeyimizi utanıyoruz sanırsam, yoksa imdiye kadar o hoooo....herkesler öğrendi bi biz kaldık valla sonuç bekleyenbuda güzel bi bekleyiş, bebeklerimiz sağlıklı olsunda valla dahada bişii istemem!!
SAĞOL CANIM..AY SENİN HAMİŞ HALİNİ PEK MERAK EDİYORUM FACEDE HIC YOK..GAYET ÇITIRSIN ORDA YAHU..KOY ŞÖLE GÖBECİKLİ RESMİNİ..HAREKET EDIYORMU ONEMLI OLAN O CANIM..HAREKETLER YAVASLADIGI ZAMAN BESLEN IYICE SEKERLI SEYLER TUKET ANNIN KAN SEKERI DUSUNCE BEBEGINKIDE DUSERMIS..AYAKLARINI DIK YAN YAT..BAZEN ÖLE OLABILIYOR..PEKMEZ FALAN IC BEN ÖLE YAPARDIM..
MAŞALLAH PEMBECİM NASIL DA GECTI BAK ..RISKLI ZAMANLAR BITTI BILE..
koyarım canım bı ara göbeklı halımıde merak etme senyok kız 10 kılo aldım sımdı cıtırlıktan eser yok evet hareket edıyor cok sukur ama hep hareket etsın ıstıyorum sanırım ben
pembem masallah kız buyutmussun bebısı sende zaman ne cabuk gecıyor yahu
koyarım canım bı ara göbeklı halımıde merak etme senYok kız 10 kılo aldım sımdı cıtırlıktan eser yok Evet hareket edıyor cok sukur ama hep hareket etsın ıstıyorum sanırım ben
Pembem masallah kız buyutmussun bebısı sende zaman ne cabuk gecıyor yahu
adetine göre hesaplıyorsan seninki doğrudur, bi daha gittiğinde gününü yakalar...
benimde ilk zamanlar gerideydi şimdi maşallah kuzum önde bile...
göstermiyoruz biz şeyimizi utanıyoruz sanırsam, yoksa imdiye kadar o hoooo....herkesler öğrendi bi biz kaldık valla sonuç bekleyenbuda güzel bi bekleyiş, bebeklerimiz sağlıklı olsunda valla dahada bişii istemem!!
hemşom kurban bu ne hız korkma hemen bişicik olmaz sütün korur.günaydın kızlar...nasılsınız?
allah allah ibrahim tatlıses silahlı saldırıya uğramış duydunuz mu kızlar....
beni soracak olursanız...ben bittim kızlar....çok feci bi şey oldu...ne demiş atalarımız ''gülme komşuna gelir başına'' ben tinkere güldüm ama benimki daha kötü....dün gece eşimle şey yaptık..doğum kontrol hapı kullanmıyorum...prezervatif yırtıldı..ve eşim olduğu gibibir daha hamile kalamamm....rezil olurum offf ne yapıcam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?