kızlar 4 kilo almışım...deli gibi fast food yiyorum çünküüüüve makarna...
o makarna nasıl güzel kokuyor burnuma bi bilseniz... ne olcam bennn
yaa ben hiç kiola almadaım vermedimde doktor bi sorun yok 5. aydan sonra alırısın dedi bakalım
bideaz önce sorduydum ama kimse göremdi sanırsam bebeğin kalp sorunu varmı bir hastalığı var mı diye detaylı ultrasone kaçıncı haftada giriliyor
ve bana kızım için çizelge kim yapabilir.????
ben çizelge yapabılırım dogum tarıhını söle bebegın..hamılelıkle ılgılı ayrıntılı 2 lı 3 lu ne zaman gıttıgımı hatırlayamadım canım ya..ınsan unutuyor dıyolarda ınanmazdım öle oluyormuş...:26:
yaa ben hiç kiola almadaım vermedimde doktor bi sorun yok 5. aydan sonra alırısın dedi bakalım
bideaz önce sorduydum ama kimse göremdi sanırsam bebeğin kalp sorunu varmı bir hastalığı var mı diye detaylı ultrasone kaçıncı haftada giriliyor
ve bana kızım için çizelge kim yapabilir.????
canım bana da yeni bi ticker yapabilirmisin öncekinin pembesinden bu ay ay geçmiyor diğeri daha hoşuma gidiyordu
ben çizelge yapabılırım dogum tarıhını söle bebegın..hamılelıkle ılgılı ayrıntılı 2 lı 3 lu ne zaman gıttıgımı hatırlayamadım canım ya..ınsan unutuyor dıyolarda ınanmazdım öle oluyormuş...:26:[/Q
QUOTE]
canım sat 26 kasım ama 10 gün geriden geldiği için bebeğin doğum tarihi 12 eylül dedi doktor 2 liye şubatta gitmiştim 3 lü tarama testi içinde 2 nisanda gidicem unutuluyor yaa unutulmaz mı
ya o sitede beceremiyorum ben ya...
ben çizelge yapabılırım dogum tarıhını söle bebegın..hamılelıkle ılgılı ayrıntılı 2 lı 3 lu ne zaman gıttıgımı hatırlayamadım canım ya..ınsan unutuyor dıyolarda ınanmazdım öle oluyormuş...:26:[/Q
QUOTE]
canım sat 26 kasım ama 10 gün geriden geldiği için bebeğin doğum tarihi 12 eylül dedi doktor 2 liye şubatta gitmiştim 3 lü tarama testi içinde 2 nisanda gidicem unutuluyor yaa unutulmaz mı
sen gerı ılerı ona bakma canım sata gore hesapla benımkıde onceden gelıyordu ama sata gore hesap edıldı..bak bakalım yaptıklarıma
http://lbdf.lilypie.com/9Iqqp2.pngcanım bu daha ıyı sankı dıgerı pembe sayfada bellı olmuyacak
hemşom kurban bu ne hız korkma hemen bişicik olmaz sütün korur.
iiidiiiillll yavvrruumm yusufcuklar basmış seniiii
inş bişi olmamıştır yauu
bende geçenlerde deiğim gibi korkuyorum valla miidem bulanıo evin sıcaklığı iyi olmasına raamen üşüyorumm geceleri bide çok acıkıyorumm elifteki belirtilerimden bunlarda acaba psikolojik mi bilemiyorum ama adet olmadıım içinde anlayamıorum yumurtlama dönemini bilmiyorum dvm ederse aynı şeler ilerleyen günlerde bi test ben yapıcam acayipp korkuyorumm
yıldıııızzz şekerimm sen doğumdan sonra süt korur diye umutlanmaa emzirmek doğum kontrol yöntemi değil şekerimm sakın haa öle bi hata yapmaa ztn dr.un uyarır
SELAM KIZLARRR....
GEÇMİŞİ OKUDUMM..
İDİLCİMM HİÇBİŞEYCİK OLMAZ aLLAHIN İZNİYLE...ERTESİ GÜN HAPI AL...
kıslar kızımın ticekeri nasıl olmuş
valla hemsooo korkuyorum yaa, ya hamile kalirsamm nolur nolmaz :) bir saat sonra eczane aciliyo ertesi gun hapi alicam o riski goze alamam ben yaa
oyy pembemmm :))) ben de acayip fast food yiyordum hamileyken yaaa mcdonalds'dan cikmiyorduk esimle :))) sonra oldum 86 kilo
dikkat et canim
meloj ilk defa boyle birsey oluyo ya, size cok guldum :))) gulme komsuna gelir basinaa
hmm hmm alicam sonra eczanenin acilmasini bekliyorum
sen nasilsin kiz hiç konusmuyorsun? oglusun nasil? tekmeliyo mu
super yaaa cok guzelll cok begendim hemsom
tabi hemşom ihmal etme al ilacını sen
baharı seve seve büyütmek dururken sevgisini neden bölüp diğerine yoğunlaşasınki
oyle demekki bu kondomlara guven olmazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?