Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hemşommmmmmm kızın nasıllll yerim ben onu yaaa adını ne koycaksınızz düşündün müü idil koyun idil :))

seaster senin de mi kızın olacakkk
iyi inşallah canım hiç kıpırtısı yok üç gündür korkuyorum yarın doktora gidecem bayağı bayağı hisssetmiştim daha önce sağ tarafımda
ismine karar veremedik eşime büssür isim sayıyorum ama beğenmiyor
,

değişik olmuş canım yaaa
evet öle oldu

çok ama çok sağol ilkini yaptım bilmem belli oluyor mu bi bakayım olmuyorsa diğerini yaparım
test için bi fikrin var mı

evet cumaretesi öğrendik kızım olucakmış
benim isim konusunda kafam bom boş yaaa

rica ederim canım..test ıcın fıkrım yok ınan hepsının tarıhlerını unuttum ama kagan kocatepenın sayfasına bak ıstersen dur hadı ben bakayım
http://gebelik.org/dosyalar/prenatal/1923.htmloku ıstersen canım burayı 19-23. haftalar dıyo ya...

sağol canım o zaman ben şu mecburen kullanmak zorundaolduğum izini 11 nisan da başlatayım eşim bugün doktorada sorucak gerçi bakalım o nediycek aşılarımı sorucak bide geriden geldiği için aşı tarihlerim, etkilycek mi diye

biz hiç kullanmadık biliyomusunnnnnnn ben ondan korkuyorum

hiç kullanma bence de pffff bir daha kullanmıcam

evet cumaretesi öğrendik kızım olucakmış
benim isim konusunda kafam bom boş yaaa

daha zaman var bulursun canım :)

daha erken değilmi canımm?

bu arada kistim kaybolmuş bu kontrolde gördük sol tarafımda biraz ağrı vasr bugün nedense
eşim doktorla konuşumuş herhelade nisanın son haftası alıcam izni o zaman gidicez yarın netleşicek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…