Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Son düzenleyen: Moderatör:

oyy kıyamammm olabilir canımm insanlık haliii

:84: :84: :84: :84: :84: ben de istiyommmmmmmm pastırmaaaaaa

o zaman eczaneye giderken markete de uğruyoruz yada eşime msj atıyoruzzz

herkesin canı istedi yaaaa ne yapcaz

Son düzenleme:
selam kızlaar nasılsınız ben epeydir girmiyorum sıkıntılıyım biraz bulantılar geçmedi daha sürekli tutuyorum kendimi çıkarmamak için uyuyunca biraz hafifliyor bunun dışında rahim boyumu ölçtü dr.biraz kısa geldi yatmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar sonra bebeğin eşi yukarda diilmiş bunu öğrendim bebeğim Allaha emanet dua ediyorum hep sağ salim kucağimiza alalım diye

benim rahim boyumu fln ölçmediler nasıl ölçüşuyor yaa bak yeni bişeyt daha öğrenicem şimdi

hmm hmm alicam sonra eczanenin acilmasini bekliyorum
sen nasilsin kiz hiç konusmuyorsun? Oglusun nasil? Tekmeliyo mu

ayyyy sinirrrrrrrrr....iki saattir cevap yazıyorumm...en son hata verdiii...uyuzzzz...
Canımbenim iyiyim çok şükürr..bugün sağlık ocağına gittimm...1-2 hafta öncesine kadar iştahım çok iyiydi..şimdi yok..tabi pimpriklendim yolunda gitmeyen bişeylermi var diye hemde kalp atışlarına baksın diye...
Tetenoz aşımızı oldukk...kan verdimm...kalp atışlarını dinledikk...
Bide karnım niye çıkmadı diye sordumm...kafayı takmıştımm...
Kalp atışlarını dinlemek için uzandığımda anlamış hemşirecimm...
Karnım yanlara doğru yayılmış..sizin iç karnınız geniş dedi...
Biraz rahatlamış bi şekilde geldim iştee...
Işyerinde herzmaan yazamıyorum gülüm..ama takip ediyorummm...

Eee...aldınmı hap...yoksam geliyormu ikinciii...

ne güzel kızım yayılmış yanlara iştee... ben var ya ben... hemen geliyor foto bekleyin şok olacaksınız...

yaa ne güzel iştee boşverr karnın çıkmasın...kimse anlamasın hamile olduğunu nazar filan değer...:)
yaa eczaneden geliyorum aldım hapı ama...süte geçiyomuş....sütümü sağmam lazım bütün gün yoksaaa nasıl olacak yaa 8 saat emzirmemem gerekiyomuş hapı kullandıktan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…