Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ben bi kere kullandım bu haplardan... ölüyodum yemin ederim. yüzüm oldu kreç gibi...kus kussss...mahvoldum, valla bence hiç içme canım yaa

yaa..tühhh...napıcaksın şimdi..eğer sağarsan 8 saat boyunca baharı oyalarmı o sütt... :26:

yaa..tühhh...napıcaksın şimdi..eğer sağarsan 8 saat boyunca baharı oyalarmı o sütt... :26:

geceleri bayağı uyuyor...ama uyumayabilir de..belli olmaz yani...dün 22:00'den-5:00'e kadar uyudu..umarım bu gece de öyle uyur...of bilmiyorum elif ( norlevo hapın adı türkiyede de varmış galiba google'den baktım

Son düzenleyen: Moderatör:
geceleri bayağı uyuyor...ama uyumayabilir de..belli olmaz yani...dün 22:00'den-5:00'e kadar uyudu..umarım bu gece de öyle uyur...of bilmiyorum elif ( norlevo hapın adı türkiyede de varmış galiba google'den baktım

ne diyim gülüm yaaa..iki ucu çoklu denklemmm....

öyle yapıcam valla kızlar sütümü sağıcam bütün gün...akşam banyosunu yaptırdıktan sonra emzircem en az 6-7 saat uyur sonra biberon veririm ne yapayım

hadi hayırlısı bakalım

ya az önce sormuştum ama konuşar dağıldı şu rahim kalınlığı ölçümü ne nezaman ve nasıl yapılıyor az önce yanlış görmediysem 17 haftalık da yapılmış

walla onu bende bilmiyorum ama ultrasonda ölçülür o sanırsam...başka türlü olmaz... bakalım hele bende 17de gidicem doktora...

canım aslında 12 haftadan itibaren yapılıyor ama ben siirtdeyim ve dr.imkanımız kısıtlı 2 dr.gidiyorum birinin dediği diğerini tutmuyor çok aklına takıldıysa bidahaki gittiğinde sor rahim boyumu öğrenmek istiyorum diye bence bütün hamileler ölçtürmeli çünkü demeden drlar pek ölçmüyorlar

öyle yapıcam valla kızlar sütümü sağıcam bütün gün...akşam banyosunu yaptırdıktan sonra emzircem en az 6-7 saat uyur sonra biberon veririm ne yapayım

öyle yap gülümm..bikaç gün idare edin artık baharda sendee...
ya az önce sormuştum ama konuşar dağıldı şu rahim kalınlığı ölçümü ne nezaman ve nasıl yapılıyor az önce yanlış görmediysem 17 haftalık da yapılmış

canım ultrasonla ölçülüyor..internette okuduğum 22-24. haftalrda yapıldığıydı..bidahaki kontrolde bende istiycem bu ölçümü...belkide 16.haftada gittiğimde yapmıştırda bana söylememiştir bilemiyorumm...

kesinlikle şekercim...2. ayda başladım şişmeye ben

senin yedi-sekiz aylık halini düşünemiyorummm...

anladım canım sağol

bende ankaraya detaylı ultarona gidicem ya o zaman yada 2 nidandaki kontrolumda sorayım doktora ultrasondan yapılıyor dimi? normal ultarason mu peki? ben biraz rahatsız oluyorumda vajinal ultrasonda

bilmiyorum valla canım...

bir kaç gün müüüü sütümü sağdım şimdi biraz...kızım bir yandan emdi makinayla diğer göğsümü sağdım o zaman çok geliyo süt tazziklii :) herhalde bi problem olmaz yaaa baharı uyutmamam lazım bugün yoksa gece uyumaz :)

MAŞALLAH PEMBE DANA VE YAVRUSUNA
KARNIM ÇOK BÜYÜDÜ MAŞALLAH ÇEKİP YOLLARDIM AMA EŞİM FOTOĞRAF MAKİNAMI YANINDA GÖTÜRMÜŞ

aaaaaa merak ediyom ama ben seniiiin karnını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…