yaa ne güzel iştee boşverr karnın çıkmasın...kimse anlamasın hamile olduğunu nazar filan değer...:)
yaa eczaneden geliyorum aldım hapı ama...süte geçiyomuş....sütümü sağmam lazım bütün gün yoksaaa nasıl olacak yaa 8 saat emzirmemem gerekiyomuş hapı kullandıktan sonra...
yaa ne güzel iştee boşverr karnın çıkmasın...kimse anlamasın hamile olduğunu nazar filan değer...:)
yaa eczaneden geliyorum aldım hapı ama...süte geçiyomuş....sütümü sağmam lazım bütün gün yoksaaa nasıl olacak yaa 8 saat emzirmemem gerekiyomuş hapı kullandıktan sonra...
yaa..tühhh...napıcaksın şimdi..eğer sağarsan 8 saat boyunca baharı oyalarmı o sütt... :26:
oyyyyyyyy oyy oyyy pembe çok tatlııı göbüşünnnn
ay .çok sevimli canım maşallah maşallah
yaa..tühhh...napıcaksın şimdi..eğer sağarsan 8 saat boyunca baharı oyalarmı o sütt... :26:
ay .çok sevimli canım maşallah maşallah
içmesen idil yaa bide yetmezse bahara
geceleri bayağı uyuyor...ama uyumayabilir de..belli olmaz yani...dün 22:00'den-5:00'e kadar uyudu..umarım bu gece de öyle uyur...of bilmiyorum elif( norlevo hapın adı türkiyede de varmış galiba google'den baktım
ne diyim gülüm yaaa..iki ucu çoklu denklemmm....
bir ay önde gidiyor sanki di mi
öyle yapıcam valla kızlar sütümü sağıcam bütün gün...akşam banyosunu yaptırdıktan sonra emzircem en az 6-7 saat uyur sonra biberon veririm ne yapayım
teşhisi koyuyorumm..sizin içkarnınız heç geniş değilll...
hadi hayırlısı bakalım
ya az önce sormuştum ama konuşar dağıldı şu rahim kalınlığı ölçümü ne nezaman ve nasıl yapılıyor az önce yanlış görmediysem 17 haftalık da yapılmış
hadi hayırlısı bakalım
ya az önce sormuştum ama konuşar dağıldı şu rahim kalınlığı ölçümü ne nezaman ve nasıl yapılıyor az önce yanlış görmediysem 17 haftalık da yapılmış
öyle yapıcam valla kızlar sütümü sağıcam bütün gün...akşam banyosunu yaptırdıktan sonra emzircem en az 6-7 saat uyur sonra biberon veririm ne yapayım
kesinlikle şekercim...2. ayda başladım şişmeye ben
canım aslında 12 haftadan itibaren yapılıyor ama ben siirtdeyim ve dr.imkanımız kısıtlı 2 dr.gidiyorum birinin dediği diğerini tutmuyor çok aklına takıldıysa bidahaki gittiğinde sor rahim boyumu öğrenmek istiyorum diye bence bütün hamileler ölçtürmeli çünkü demeden drlar pek ölçmüyorlar
öyle yap gülümm..bikaç gün idare edin artık baharda sendee...
canım ultrasonla ölçülüyor..internette okuduğum 22-24. haftalrda yapıldığıydı..bidahaki kontrolde bende istiycem bu ölçümü...belkide 16.haftada gittiğimde yapmıştırda bana söylememiştir bilemiyorumm...
senin yedi-sekiz aylık halini düşünemiyorummm...
hadi hayırlısı bakalım
öyle yap gülümm..bikaç gün idare edin artık baharda sendee...
canım ultrasonla ölçülüyor..internette okuduğum 22-24. haftalrda yapıldığıydı..bidahaki kontrolde bende istiycem bu ölçümü...belkide 16.haftada gittiğimde yapmıştırda bana söylememiştir bilemiyorumm...
senin yedi-sekiz aylık halini düşünemiyorummm...
MAŞALLAH PEMBE DANA VE YAVRUSUNA
KARNIM ÇOK BÜYÜDÜ MAŞALLAH ÇEKİP YOLLARDIM AMA EŞİM FOTOĞRAF MAKİNAMI YANINDA GÖTÜRMÜŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?