MAŞALLAH PEMBE DANA VE YAVRUSUNA
KARNIM ÇOK BÜYÜDÜ MAŞALLAH ÇEKİP YOLLARDIM AMA EŞİM FOTOĞRAF MAKİNAMI YANINDA GÖTÜRMÜŞ
gusellerım ben geldımmmmmmm
:79::79::79:
nasılsınızzzz
kuaforden geldımmmm saçlarımı kumrala boyattımm ustune bırkaç tane açık kumral balyaj attrdımm su dalgası yptrdım manıkurumu yptrdım geldımmmm
bu sut saklama bıberonları harıka yaa
sutumu sağdım koydum sağdım koydum ben gelene kdar annem 100ml vermiş valla super oldu
sonracığıma oğluma yenı cıcılert aldımmmmmm ayy çok tatlılar yaaaaa bu arada 6-9aylıklardan aldım olmuyor çnku
yenı hberler var mı kızlaarrr :92:
ohhhhhhhhhhh süslü raziyeee..böyle süslen mutlu ol kii mertişko da mutlu olsun annesiii....
evet ya baharıma da 3 aylıklar olmuyo artık...
yeni haberler varbir bahar daha geliyo
İdilişkom paniklemişsin sanırım dün şey yaparken bişiler olmus:) korkma canım inşallah bişi yoktur...Ama tabii sen önlemini al hemen...Ama olursa da Baharcımıga kardes gelir fena ikisinide bir kerede büyütürsün:)
Pembee göbüşünee bayıldımm pek bir tatlısınız maşallah
Kızlar hepinize merhabalar!Özledim sizi bir türlü yakalayamıyorum çokta uykum var aslında ama size bakmak istedim..İyisiniz her biriniz inşallah
kız gülüyo şaşkın... sen şimdi gelecek olan kanama yoğunluğuna odaklan, çok güçsüz bırakcak seni...ben bitmiştim yemin ederim...:18:
İdilişkom paniklemişsin sanırım dün şey yaparken bişiler olmus:) korkma canım inşallah bişi yoktur...Ama tabii sen önlemini al hemen...Ama olursa da Baharcımıga kardes gelir fena ikisinide bir kerede büyütürsün:)
Kızlar hepinize merhabalar!Özledim sizi bir türlü yakalayamıyorum çokta uykum var aslında ama size bakmak istedim..İyisiniz her biriniz inşallah
hakikaten o hapı kullandıktan sonra ne olcakk? ben doğumdan sonra adet olmadım ama
hoşgeldin mervemm nasılsın? annenler gitti mi? neler oldu anlat bakalım? eşinle barıştınız umarım...
ya inşallah bir şey olmaz..ilk defa böyle bir şey oluyor...hep aynı yöntemle korunduk bugüne kadar problem yaşamadık ama dün gece malesefff oldu....bir daha asla....doğum kontrol hapı isticem doktorumdan...
ohhhhhhhhhhh süslü raziyeee..böyle süslen mutlu ol kii mertişko da mutlu olsun annesiii....
evet ya baharıma da 3 aylıklar olmuyo artık...
yeni haberler varbir bahar daha geliyo
sağol teyzoş, yat uyu azcık dinlen bari...biz bütün gün uyuyoruzz doyamadık daha uykuyaa
hakikaten o hapı kullandıktan sonra ne olcakk?
hoşgeldin mervemm nasılsın? annenler gitti mi? neler oldu anlat bakalım? eşinle barıştınız umarım...
ya inşallah bir şey olmaz..ilk defa böyle bir şey oluyor...hep aynı yöntemle korunduk bugüne kadar problem yaşamadık ama dün gece malesefff oldu....bir daha asla....doğum kontrol hapı isticem doktorumdan...
ilk hapı içtim bişii yoktu uyudum gece...sonra 12 saat sonra bi daha demişti bana, içtim, bir kusma başladı bende...yüzüm kireç gibi oldu hormonlar altüst oldu çünkü... sonrada bi kanama başladı yemin ederim düşük yapıyo gibiydim...çok kan kaybettim. resmen rahim komple temizlendi...
inş. yaaaa boyle mutlu oldukça ben gerçekten bebeğime de yansıdığını hıssedıyorum yanıı :26:
bu arada ıkıncı bahar olayı ne anlamadımm :18::18:
ohh en iyisini yapıyorsunuz canım böylece güzel güzel büyüyorsunuz
az sonrada eşim gelir ama yine de 5 dakika 5 dakikadır:)
olur böyle kazalar hayatım sıkma canını...
inşallah da bişicik yoktur bundan sonrada hapını kullanır rahat edersin canım...
bana gelince annemler hala burda çarşamba perşembe günü falan gidicekler.düne kadar hersey iyi gibiydi.dün temizlikçi bayanlar geldi duvarlar silindi temizlik yapıldı derken babam eşime yine orayı söyle yap burayı böyle tarzı seyler söyledi;eşiminde huyları değişik bu tür seylerden nefret ediyor terslenır gibi oldu biraz.tabii bu durumda bana ates basıyor.neyseki büyümedi ama eşim daha sonra öyle put gibi oturdu sonrasa yattı.bakalım bugun ne olcak...off hamileliğimin tadını hiç çıkaramadım stres doluyum valla...eşimle yıne geriliyoruz ama bana güzel bir dogum gunu pastası yaptrmıs görmussunuzdur sizde fesytee bayıldım ona;gönlümü aldı gibi...ama söyle yalnız kalayım asıl o zaman dinlenıcem ınsallah canım
masterchef başladı ağzımın suları akıyoooo...
hünkar beğend en favori yemeğim, güzelde yaparım haniama şimdi sadece yiyebilirimmmmmmm
allah allahh kutunun içinde bir tane hap var canım yaaa...hapı kullandıktan sonra kanama mı oluyor ki...eczacı öyle bişey demedi:26:
kaza oldu canım
evet gördüm pastayı çok güzel eşin bayağı romantikmiş...biraz daha sabredin canım ya.eşin de sen de sabredeceksiniz...anlıyorum seni çok zor bir durum ama yapıcak bişey yok...babanın böyle olması senin suçun değil ki...
allah allahh kutunun içinde bir tane hap var canım yaaa...hapı kullandıktan sonra kanama mı oluyor ki...eczacı öyle bişey demedi:26:
kaza oldu canım
evet gördüm pastayı çok güzel eşin bayağı romantikmiş...biraz daha sabredin canım ya.eşin de sen de sabredeceksiniz...anlıyorum seni çok zor bir durum ama yapıcak bişey yok...babanın böyle olması senin suçun değil ki...
çok uyardım babamı ama hemen karsı cıkıyor;kötü niyetli olmadıgını söyluyor.eşimide yatıstıramıorum artık.sadece su iki üç gün tatlılıkla gecsın istiyorum baska hiç bir isteğim yok gerçekten.çok sağol canım...
evet kocam öyledir ne yalan söylıyım benım bile aklıma gelmıcek işler yaparrr ne kadar kızsamda onsuzda olamamm
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :18::18::18:
merve cnm uzuldum ama paatayı da merak ettım hanııı nasılkıııı
gusellerım ben geldımmmmmmm
:79::79::79:
nasılsınızzzz
kuaforden geldımmmm saçlarımı kumrala boyattımm ustune bırkaç tane açık kumral balyaj attrdımm su dalgası yptrdım manıkurumu yptrdım geldımmmm
bu sut saklama bıberonları harıka yaa
sutumu sağdım koydum sağdım koydum ben gelene kdar annem 100ml vermiş valla super oldu
sonracığıma oğluma yenı cıcılert aldımmmmmm ayy çok tatlılar yaaaaa bu arada 6-9aylıklardan aldım olmuyor çnku
yenı hberler var mı kızlaarrr :92:
önemli olan da bu zaten canım....senin ailen eşin ve kızın artık...tamam anne baba da önemli ama onların ikinci planda kalmaları gerekiyo...bence yani...
çok güzel bir pasta gökce...mervenin gelinliğiyl bir resmi var kucağında da bir bebek montaj yapılmış :)
yaa öyle işte gökceee abowwww dediğin gibii :) :))) kondomlara da güvenme derimm :))))
oh iyi yapmışsın işte değişklik arad bir iyidir
evett benim haberim var kızım oluyorrrr
bide idilcim bir kazaya gitmiş dün akşam kısmet bakalım hayırlısı
idare eder sayılrız aynı uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?