Gökçecim bak eklıorum pastamı canım...Eki Görüntüle 159046
ona guvenme buna guvenme netcez yaaaaa
ben iğne falan da kullanmak ıstemıorum yaneee
uffff geçen ayın 6. da regl olmuştum,bu ayın 14'ü oldu hala tık yok.Bir kaç gün geçerdi fakat hiç bu kadar olmamıştı.İdrar testi yaptım negatif çıktı ama akıntımda var acaba gecikmesi psikolojik mi? Bilemiyorumm ya
ÇOK GÜZELMİŞGökçecim bak eklıorum pastamı canım...Eki Görüntüle 159046
ayyy superrrrrr kızın mı oluyorrr çok gusell allahım sağlıcakla kucağına almaya nasıp etsın ınş.adını da gökçe koy yaaa anlamlar gusel yanıı
ÇOK GÜZELMİŞ
ya isim konusunda kafamızda hiç bir şey yok bütün tekliflere açık durumdayım gökçe güzel isim anlamı ne?
mervecımmmmmmmmmmmmm harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayy bayıldım yaaaa
ÇOK GÜZELMİŞ
ya isim konusunda kafamızda hiç bir şey yok bütün tekliflere açık durumdayım gökçe güzel isim anlamı ne?
gökçenın anlamı gusel demek
artı gok mavısı demek
artı dağlarda pek bulunmayan nadıde çiçek demek canıkommmmm
İDİLİŞKOM ben spral taktrmam şimdık yaaaa
valla duzgunce kullansın kondomunu
ben de 5 yıl düşünmuyorumm allah nasıp ederse bu 5 yaşına gelsın anaokuluna snra da ınş. rabbım bır de kız bebek verrır bana tmmmmm o kadar
Bebiş istiyorum canım,bakalım hayırlısı olsun..
çok teşekkür ederim hayatım daha güzelleri senin olsun ınsallah
Teşekkür ederim canım...çok sağol...
Bu arada kızın olacakmıs çook sevındım Allah hayırlı evlat eylesın ınsallah
gökçenın anlamı gusel demek
artı gok mavısı demek
artı dağlarda pek bulunmayan nadıde çiçek demek canıkommmmm
İDİLİŞKOM ben spral taktrmam şimdık yaaaa
valla duzgunce kullansın kondomunu
ben de 5 yıl düşünmuyorumm allah nasıp ederse bu 5 yaşına gelsın anaokuluna snra da ınş. rabbım bır de kız bebek verrır bana tmmmmm o kadar
Bebiş istiyorum canım,bakalım hayırlısı olsun..
sağol canım amin Allah tüm isteyenlere cvp versin
güzelmiş anlamı listeme yazdım
benim ve baktıüımız yaklaşık 15-20 kişinin çin takvimine göre tuttu.eşim o yüzden ikinci çocuk için 30 yaşında hamile kalırsam erkekmiş onuhespalıyor şimdi 27 yaşındayım 3 sene sonra çalışmaşara başlıycaz bakalım
inş canım yaa Allah tüm isteyenlere versin
3 sene sonra mıııçok erken değil mı yahuu
ben de 26 yaşındayım ağustosta 27 olacağım ama ben 5 sene snra ıstıyorum ben allah nasıp ederse tabıı
3 sene sonra mıııçok erken değil mı yahuu
ben de 26 yaşındayım ağustosta 27 olacağım ama ben 5 sene snra ıstıyorum ben allah nasıp ederse tabıı
ahahahah kocam aradı yarım saat öncee seni annemlere bırakıyım bende işim bitince gelicem dedii bende hayır ya senle beraber gideriz dediimm hayır ben belki o tarafa gecemem bi daha seni bırakiimm gelirim ben sonra dedi ööff tmm dedimm şimdi aradıı unutmul beni almayııı gitmişş neyse beraber giderizz dedii oohh ohhh yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?