Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy kızlarrr tınker ın dediği yere uye olmuştum bu annelık akademısıneee
bana kıtap gndermişler 5tl kargo parası verdım sadeceeee çok sevndım yaaaaa :92::92:

evey o gün bende üye olmuştum hamileyim diye geldi kitap 5 tl verdim bende bayağı güzrl bir kitap diğerinide istesem yollarala mı ki hani bebeğimi büyütüuorum onuda deneyim bi merak ettim

3 sene sonra mııı çok erken değil mı yahuu
ben de 26 yaşındayım ağustosta 27 olacağım ama ben 5 sene snra ıstıyorum ben allah nasıp ederse tabıı

1984 doğumluyum ben işte ekim benimde ya ne ne biliym çokda geç olsun istemiyorum aralarında ki yaş varkı 3-4 fln olsun diyorum ama o zman ki halim nasıl olur bilemem tabi benim kardeşimle 5 yaş var aramda sıkıntı yaşamadık bakalım işte 30 ile 31 yaş ayların çoğu erkekmiş önce sağlık diyo eşim ama haliyle erkek çocukda istiyor nasip bakalım önce kızımı sağsalim kucağıma alayımda

selammmm biz geldikk!! nasilsiniz?
ben iyiyim kizimla gurur duyuyorum :)) dun sutumu sagdim 120ml filan bisey cikti
sonra banyo yaptirdim baharimi, emzirdim uyudu...uyuduktan sonra ertesi gun hapini aldim saat 22:00'de ve kizim saat 6'da uyandi yaniii tam 8 saat uyudu :)) annesinin bir tanesiii

hosgeldınız ıyıyım canım sen nasılsın
masallah kızına canım benım ancak bence okadar süre emzırmeden uyutma saglıklı degıl tatlım benden söylemesı ben hemsıreyım ve çocuk bölümünde çalıştım o kadar uzun süre uyuması için erken daha küçük kızın ılerkı zamanlarda uyuyabılır ancak gece 2 defa emzırmen gereklı şu aşamada tatlım bılgın olsun saat 22.00 dan sabah 6.00ya kadar emmeden uyuması olmaz bence benım oglum 5 aylık oldu nerdeyse gece 1 defa kalkıp mamasını yıyor ve tekrar yatıyo düşün yanı uyanmasa bıle uyandır derım ben ama sen bılırsın yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…