Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

valla canim ben doktoruma sordum, bu yastaki cocuklar butun gece uyuyabilir bir sorun yok dedi. hatta çok sansli oldugumu soyledi...yani hem gunduz hem gece uyusa anlarim ama gunduz toplam 2 saat bile uyumuyordur..

ay bu arada ayın 28inde bir aşısı daha var..off yine ağlıcak benim kuzum yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
valla canim ben doktoruma sordum, bu yastaki cocuklar butun gece uyuyabilir bir sorun yok dedi. hatta çok sansli oldugumu soyledi...yani hem gunduz hem gece uyusa anlarim ama gunduz toplam 2 saat bile uyumuyordur..

nebıleyım canımya sızın orasının doktorları ıle burasınınkıler farklı herhalde bız söylesek sabaha kadar uyuyor dıye uyandır sakın derler anlamadım ben bu işi benim oglumda gündüz toplamda anca ıkı saat uyuyor ancak gece bır defa da uyanıp mama yer yanı bu doktorlarda okurken sıyırıyorlar herhalde

bızım asımız artık 25 nısanda çok sükür 6. ay asımızı vurulucaz

yani bilemiyorum....burada PMİ diye bir yer var...anneler için ücretsiz doktor hemşire filan var...soruları olan varsa yada bebişerin kilosunu filan öğrenmek için gidiyorlar ben de her hafta gidiyorum...her zaman soruyorlar kaç dakika emiyo...kaç saatte bir...gece iyi uyuyo mu...bi sorun olsaydı ordakiler de bana söylerdi...geçen hafta sordu mesela ben de bütün gece uyuyo dediğimde ''oo şanslısın'' dedi... yani aman aman uyandır o kadar uyutma demedi :

hoşgeldinizzzz canım aferin ona annesini düşünürmüş

herkese merhaba nasılsınız kızlar

slm canım hoşgeldin nasılsın canım iyisin mi?

sen şanslısın ya bizim arkadaşlar ne gece ne gündüz uykuları var birde gaz sancıları var aman nazar değmesin

ben çıkıyorum kızlar oglumu yıkıcam sımdı sonrada doyurup uyuturum artık görüşürüz

evet ama dün ertesi gün hapını kullandıktan sonra 8 saat emzirmemem gerekiyordu ya... kızım bak 8 saat uyanmaman lazım anneciğim dedimmm ve kızım beni dinledi :)

gunaydın şeker portakallarım

hoşgeldin canikom nasılsın?

ben çıkıyorum kızlar oglumu yıkıcam sımdı sonrada doyurup uyuturum artık görüşürüz

güle güle canımmm oğluşuna ve kendine iyi bak

ıyıyım şekerım sabıha paktuna keskın ın kıtab geldı dun akşam da onu okuyorummmm
ıdılım gecelerı bebeğinı emzır hayatımmm
bak sabıha dr bıle bunu yazıyorrr dıkkat et bu hususaa
evet çok şanslısın ama ınan ben bıle delıksız uyuyan mert ı gecelerı uyandırıyorum bzen çok yorgun oluyor gunduz uymadığından gece uykuya düşüyorr ama yıne de ben kalkıp emzıırıyorum onuuu dııkkat et bunaa:44::44:

yani doktorum bana uyutma demedi

pekı cnm o zaman ne dıyımm
ama burda ınan kı benımeşim dr görumcem hemşire ben ıkı gun onceyı anlattyım ona aman gökçe sakın çok uyumasın mutlaka senın memenı sutunu alsın eğer almaz almazsa hep buna alışır memenı o yuzden almaz dedıı
emzık sakın verme dedı meselaaa vsvs
ama sen tabı kendın bılırsın dr una guvenıorsan problem yok
ama turkıye de boleeee kaldıkı sabıha dr un yazdıklarını okuyorum şuan ordan sana da solemek ıstedım hayatımmm

valla bilemiyorum gokcem, dedigim gibi her hafta pmi diye bir yere goturuyorum ordaki kadinlar da surekli soruyorlar kac saatte bir emiyo, gece uyuyo mu filan, bana uyutma emzir demediler, sadece anne sutuyle besledigimi de biliyorlar....ama gunduz cok sık emiyo hatta akşam saat başı istiyo gece uyanmaması ondan belki..ya da sütüm doyurucu

doğrudur olabılır hayatımmmm

hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın kaçtım ben görüşürüz

sağol canım görüşürüz

aferin ona

bende yemeğimi yedim geldim 0 dk olsa temiz havamıda aldım yürüdüm biraz suyumu aldım kuruyemişimi aldım çalışmaya başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…