merhabaaaaa canimmmmm iyiyiz sen nasilsin ruzgarr nasil
hosgeldınız ıyıyım canım sen nasılsın
masallah kızına canım benımancak bence okadar süre emzırmeden uyutma saglıklı degıl tatlım benden söylemesı ben hemsıreyım ve çocuk bölümünde çalıştım o kadar uzun süre uyuması için erken daha küçük kızın ılerkı zamanlarda uyuyabılır ancak gece 2 defa emzırmen gereklı şu aşamada tatlım bılgın olsun saat 22.00 dan sabah 6.00ya kadar emmeden uyuması olmaz bence benım oglum 5 aylık oldu nerdeyse gece 1 defa kalkıp mamasını yıyor ve tekrar yatıyo düşün yanı uyanmasa bıle uyandır derım ben ama sen bılırsın yınede
ıyıyım canım bende Rüzgar ıyı şimdi uyuttum uyanır bırazdan bende buraya bakayım dedım bıraz işte baharına masallah bu arada
valla canim ben doktoruma sordum, bu yastaki cocuklar butun gece uyuyabilir bir sorun yok dedi. hatta çok sansli oldugumu soyledi...yani hem gunduz hem gece uyusa anlarim ama gunduz toplam 2 saat bile uyumuyordur..
nebıleyım canımya sızın orasının doktorları ıle burasınınkıler farklı herhalde bız söylesek sabaha kadar uyuyor dıye uyandır sakın derler anlamadım ben bu işi benim oglumda gündüz toplamda anca ıkı saat uyuyor ancak gece bır defa da uyanıp mama yer yanı bu doktorlarda okurken sıyırıyorlar herhalde
bızım asımız artık 25 nısanda çok sükür 6. ay asımızı vurulucaz
benımkı uyandı bıle hay Allah ım yaaaa
selammmm biz geldikk!! nasilsiniz?
ben iyiyim kizimla gurur duyuyorum :)) dun sutumu sagdim 120ml filan bisey cikti
sonra banyo yaptirdim baharimi, emzirdim uyudu...uyuduktan sonra ertesi gun hapini aldim saat 22:00'de ve kizim saat 6'da uyandi yaniii tam 8 saat uyudu :)) annesinin bir tanesiii
herkese merhaba nasılsınız kızlar
valla canim ben doktoruma sordum, bu yastaki cocuklar butun gece uyuyabilir bir sorun yok dedi. hatta çok sansli oldugumu soyledi...yani hem gunduz hem gece uyusa anlarim ama gunduz toplam 2 saat bile uyumuyordur..
ay bu arada ayın 28inde bir aşısı daha var..off yine ağlıcak benim kuzum yaaa
slm canım hoşgeldin nasılsın canım iyisin mi?
hoşgeldinizzzz canım aferin ona annesini düşünürmüş
slm canım hoşgeldin nasılsın canım iyisin mi?
sen şanslısın ya bizim arkadaşlar ne gece ne gündüz uykuları var birde gaz sancıları var aman nazar değmesin
gunaydın şeker portakallarım
ben çıkıyorum kızlar oglumu yıkıcam sımdı sonrada doyurup uyuturum artık görüşürüz
gunaydın şeker portakallarım
ben çıkıyorum kızlar oglumu yıkıcam sımdı sonrada doyurup uyuturum artık görüşürüz
evet ama dün ertesi gün hapını kullandıktan sonra 8 saat emzirmemem gerekiyordu ya... kızım bak 8 saat uyanmaman lazım anneciğim dedimmm ve kızım beni dinledi :)
hoşgeldin canikom nasılsın?
güle güle canımmm oğluşuna ve kendine iyi bak
yani doktorum bana uyutma demedi
pekı cnm o zaman ne dıyımm
ama burda ınan kı benımeşim dr görumcem hemşire ben ıkı gun onceyı anlattyım ona aman gökçe sakın çok uyumasın mutlaka senın memenı sutunu alsın eğer almaz almazsa hep buna alışır memenı o yuzden almaz dedıı
emzık sakın verme dedı meselaaa vsvs
ama sen tabı kendın bılırsın dr una guvenıorsan problem yok
ama turkıye de boleeee kaldıkı sabıha dr un yazdıklarını okuyorum şuan ordan sana da solemek ıstedım hayatımmm
valla bilemiyorum gokcem, dedigim gibi her hafta pmi diye bir yere goturuyorum ordaki kadinlar da surekli soruyorlar kac saatte bir emiyo, gece uyuyo mu filan, bana uyutma emzir demediler, sadece anne sutuyle besledigimi de biliyorlar....ama gunduz cok sık emiyo hatta akşam saat başı istiyo gece uyanmaması ondan belki..ya da sütüm doyurucu
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın kaçtım ben görüşürüz
aferin onaevet ama dün ertesi gün hapını kullandıktan sonra 8 saat emzirmemem gerekiyordu ya... kızım bak 8 saat uyanmaman lazım anneciğim dedimmm ve kızım beni dinledi :)
hoşgeldin canikom nasılsın?
güle güle canımmm oğluşuna ve kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?