dudağımda uçukk çıktı benım deee
pofffffffffffffffffffffffff
nasılsın yelızımmm
dudağımda uçukk çıktı benım deee
pofffffffffffffffffffffffff
nasılsın yelızımmm
AYY BENDE HİÇ SEVMEM UÇUKLARIII SİNİR OLUORUM ÇIKINCADA
EHH CANIM YA ACAİP CANIM SIKILIYO HAVA YAZ GİBİ İSTANBULDA AMA BEN OFİSTEYİM
SEN NASILSIN TATLIMM MERT NASIL
ayyy ınş. hep ıole gıderrrr havalr ıst da
çnku haftaya bugun bu saatlerde allah nasıp ederse ıst da babacığımın yanında olacağızzzınş. tabıkııııı
buralar soğuk hala yaaa ne de olsa doğu karadenızzz
mertişkom da uyuyor şuan emzırdımm yoruldu bıraz vee uyuduuuu sallıorum ara sıra çnku gaz problemımız hala varrrr :26: ama gusel maşallahhhh çocuk azcık ağlaması da sancısı da olacak ılk zamanlardakı gbı değil en azından
canımm naberr..dün sana tam çıkarken yazdım yazdımm..hatalı dedi sayfa..benim net biraz problemlidee...
iyiye gidiyorsunuz dimi..çok şükürr.dün kuaförede gitmişsinn..süslenmişsin falann...ohhh...meertte yavaş yavaş düzene oturacak...
bu arada fotoya baıldım..maşallaahh...erkek yaaaaa....kaşlar çatılmış...
gökçe yaa..hamileliğinde hiç iştahsızlık oldumu sende.iki haftadır hiç iştahım yokk..yani çocuk olmasa yemek falan yemiycemm...
ayyy ınş. hep ıole gıderrrr havalr ıst da
çnku haftaya bugun bu saatlerde allah nasıp ederse ıst da babacığımın yanında olacağızzzınş. tabıkııııı
buralar soğuk hala yaaa ne de olsa doğu karadenızzz
mertişkom da uyuyor şuan emzırdımm yoruldu bıraz vee uyuduuuu sallıorum ara sıra çnku gaz problemımız hala varrrr :26: ama gusel maşallahhhh çocuk azcık ağlaması da sancısı da olacak ılk zamanlardakı gbı değil en azından
bu arada bahsettığım ıdrar testiiii((kanda baktramıyorum
psikolojik gecikme olabilir niye kanda baktiramiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?