Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yazık bu ıbrahım tatlıses e de yaaa

çoluğu çocuğu perişan beklıyorr allahım tum hastalara acıl şifalar versınn

AYY BENDE HİÇ SEVMEM UÇUKLARIII SİNİR OLUORUM ÇIKINCADA
EHH CANIM YA ACAİP CANIM SIKILIYO HAVA YAZ GİBİ İSTANBULDA AMA BEN OFİSTEYİM
SEN NASILSIN TATLIMM MERT NASIL

ayyy ınş. hep ıole gıderrrr havalr ıst da
çnku haftaya bugun bu saatlerde allah nasıp ederse ıst da babacığımın yanında olacağızzz ınş. tabıkııııı

buralar soğuk hala yaaa ne de olsa doğu karadenızzz

mertişkom da uyuyor şuan emzırdımm yoruldu bıraz vee uyuduuuu sallıorum ara sıra çnku gaz problemımız hala varrrr :26: ama gusel maşallahhhh çocuk azcık ağlaması da sancısı da olacak ılk zamanlardakı gbı değil en azından

canımm naberr..dün sana tam çıkarken yazdım yazdımm..hatalı dedi sayfa.. benim net biraz problemlidee...
iyiye gidiyorsunuz dimi..çok şükürr.dün kuaförede gitmişsinn..süslenmişsin falann...ohhh...meertte yavaş yavaş düzene oturacak...
bu arada fotoya baıldım..maşallaahh...erkek yaaaaa....kaşlar çatılmış...
gökçe yaa..hamileliğinde hiç iştahsızlık oldumu sende.iki haftadır hiç iştahım yokk..yani çocuk olmasa yemek falan yemiycemm...

canım bekledim ama cevap yazmadınn...
rahatsızım ben..izin alıp eve gidicemm...
öpüyorumm...
aydemett senide öptüm canımm..konuşamadık bayadırr...

normal doğum yaptım ve basınçtan dolayı bebeğimin kafası uzun oldu.uzunluk azaldı ama tam olarak geçmedi hala uzun.bilgisi olan varmı nezaman geçer çok endişeliyim

merhaba elıfcımmm
evet daha ıyıye gıdıyoruz maşallahhh emıyoruz uyuyoruzzz playskoolumuz la oynuyoruzzz benım sesıme bayılıoyor şarkılar soyluyorum guluşuyoruz umarım hep bole gıder hayatımmmm ..evet kuafore gıttım kendıme geldımmm ohhh dedımmm ..şimdık bırtek kılolarım kaldıı o da 6.aydan snra ınş. dıyetısyenle gıdecek allahın ıznıyleee onu şimdılık düşünmuyorum ılk 6 ay anne sutu dıorum çnkuu. allahın ıznıyle kıloları da halledeeğmmmm

canım benım hamıleliğimın ılk 4 ay ben 4 kılo verdımmm bahsetmiştimmm burdaa.63ıle başladımmm 59lara düştümmm ama dr um normal demiştii..hiçbır şey yıyemıordumm çıkaramıyordum da işin kötusu. sadece galeta yıyordum cacık içiyordum o kadarrrr .. 4.aydan snra sıvı çorbalara başladımm. benım 5.5 ay mıde bulantılarım devam ettı ben o yuzden iştahsızdım ama tabı yoksa yerdımm

sen nasılsın nasıl gıdıyorrr
mıde bulantılarından dolayı mı ıştahsızsın yoksa normalde mı hayatımm

elifcımm bu arada mert kağan burdaa kakasını yapmaya çalılıorduuu ben de çektım hemennnn pek agresıfız o yuzden
artııı gerçekten opülmeyı ve kendısıyle çok ılgılenılmeyı sevmıor benım mert oğlummm

ohh ohh maşallah mertçige resmede bayıldımm canım 3 gündür şahane hava ve git gide ısınıyo inşallah devam eder.

kızzzlar meraba..lutfen cvp verin tecrübelerınıze ıhtıyacım varrr
adetım ilkk kez gecıktı ..gecıkmemeın 4.gunundeyım olamıorum..akıntım su gibi ama...gunlerrrrrdir...

bgn kocamann bır negatifi yedim testte..artık umut yok deıl (((((

çok gec öğrenen var mı aranızda????17.. gün yumurtluyorum ben gec döllenmede olsa cıkmalımıydı testte ne bileyim...
belkı aranızda 4..gun negatıf olup sonradan öğrenen vardr..yok sa ellerımı bağlayıp adetımı beklııcem:18:

psikolojik gecikme olabilir niye kanda baktiramiyorsun?

tskr ederım cnm ...bulundgm ilçedekı hastane de yapmıyorlar...kitleri yokmuşşşşşş daha öncede gtmşştm oyle demişlerdiii....30.gun muhakkak olurdm ben satım 11 şubat...tamam subat 28 cekıyo 12 sinde olmalıydm...akıntım çok ya regl belırtılerımı olmam gereken gun yaşadm ama gelmedii..ilk defa bu ay göğüslerımde acımadı ....adetımı beklıodm aslında gelmemesıne şaşrdm.....((
bazılarının cok gec cıkarmış bılemıorm ama olsa cıkmalımıydı sence::???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…