Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
daha tatlı olur annesiii

gökçeeeee pipi yeme sırası bendemiiiiiiiiiiiiii....
yisin annesi onun pipisinii...
sabah nesliye neler gerektiğini anlattırdım garibimi soru bombardımanına tuttumm.ne aldın.kaç tane aldınn..nekadar kullandınn...
artıkım bana selam vermezzz...
çok heyecanlıyım beehh..Rabbim yarıda bırakmasınn..sonuda güzel gelsin inşallahhh..

Huu huu kızlar nasılsınız?
Beni sorarsanız eh işte diyim.Faranjit olmuşum,geniz akıntım varmış.Başım gözlerim falan çok agrıyor.Doktora gittim;rapor vereyim dedi ama nedense ben istemedim salak kafam

Bebişim iyidir inşallah,tam gaz hareketlere devam.Ara ara sesini çıkarmasada:)
Annemler hala bizde cuma gunu dönecekler sanırım. Çok şükür tartısma falan olmadı ama eşim pek konusmuyor genelde sessiz kalıo ben dolduruyorum boslukları sürekli...
Bir de babam bana ısrarla ilk sene biz bakalım bebeğe diyor.PLan yapıyor kendi kendine.De olacak iş değil yani..Aynı evde iki aile hele ki bizimkilerle imkansız gibi.Hayır baba ben bakıcı tutucam diyorum hala ısrar ediyor.Onlarıda kırmak istemiyorum çok üzülüyorum ama eşimde sıkı sıkı tembihledi.yine arada kaldım yani(

hoşgeldin canım..geçmiş olsunnn...niye almadınki rapoorrr...

babanın iyi niyetinden şüphen yokturr...kesinlikle iyi niyetli ama sonuçta kızının babasının söz hakkı herkesten önce gelir..o yüzden eşini dinlemek zorundasınn...güzellikle anlat bakalımm.inşallah sorun çıkmadan hallolurr...

o günleri İple çekiyorum.....
Belli belirsiz pıt pıtlarında bile leyla GİBİM oluyorum idilim beeehhh...

vallahi hepsinin tadı ayrı ya..şimdi de resmen tekmeliyorlar..ege ye su içirirken çok heycanlanıyo..her kasıkta bir tekme alıyorum alıştı bünyem...

canm benmmm ayhhh evet ben de oğluşumun pıpısını yerım yaaaaa dıyordum dımı
valla şunu soylemelıyım bolca zıbın al içlik yanıı ve ben 8 tane içlik 10 tane onun ustune aldım busuru pıjama tk alll kusabılıor altına kaçırırken taşabılırrr

hoş geldin canım bencde ne senin ailen ne onun ailesi baksın en iyisi bakıcı tutmak

hoşgeldın mervecımmm çok geçmiş olsun
ama sakın sakın kendı aılene de eşinın ailesıne de bktrma
hele şimdı senın aılen bırde bkarsa eşinın tarafı ıyıce moda gırebılırrr
babanı ıkna et ..senın baban da aynı bnm kayınpederım yaaa

Hoşbulduk hayatım...Ne bileyim o an agzımdan öyle çıktı;dedim ne de olsa 2-3 hafta sonra dogum iznine çıkıcam diye ama sonra pişman oldum tabi...Neyse geçer inşallah kısa zamanda...Çok sıkışırsam gider alırım raporumu...

yok canım tabiki babam emekli annem ev hanımı ben de tek çocugum baska çocuk olmayıncada süreklı yanımda olmak benımle yasamak istiyorlar.ama babam biraz ters sinirli alıngan bir yapıya sahip.Eşimde hep alttan aldı ama iyice doldu babama ve çok sogudu.Onlar gelecekleri zaman bin tane tartısma çıkıo evde;ben de çok üzülüyorum.Bir tarafta annem babam bir tarafta eşim.Çok yıpratıyor bu durumlar beni.Şimdide bu sorunumuz çıktı.Vallahi adam akıllı bir hamilelilik geçirtmedi ınsanlar bana.Stres doldum iyice...

evet bencede iyi düşün artık alma vakti geldii..bekleme..kız olurmu nıye selam vermeyeyım ben sızlerden daha heycanlıyım eskidim diye düşünüyorum o heycanlar ayrı güzel...

hoş geldin canım bencde ne senin ailen ne onun ailesi baksın en iyisi bakıcı tutmak

kesinlikle ama kesinlikle hele de babanı anlattın sakın canım evlılıgınıze yazık olur..babana guzel bır dılle anlat..esım rahatsız olur dıye ev ev ustune olmaz baba dıye sole..bakıcı sabah gelcek aksam gıtcek ama dıger turlu cok zor canım..eşine de yazık yani öle düşün..diğer tarafı da isteme bence...en guzelı bakıcı bencede..tabi problem olmadıgı durumlarda anne baba bakabılır ama bence gene zor..cunku anne babaya cekınırsın soleyemezsınama bakıcıya herseyı soluyorsun begenmedıgın bır durumda...benden tavsıye

Hoşbulduk canım...
kesinlikle öyle.Zaten onlar baksa bile nereye kadar bakacaklar ki...Senelerce bizle mi yasıcaklar.Ev ev üstüne kurulmuyor işte bir sürü sıkıntı çıkıyor kısa zamanda bile geriliyor insan...Ama gelde anlat büyüklere...

Sağol hayatım;çok teşekkür ettim...
Ben de öyle düşünüyorum.babamda ee elin insanına nasıl güvenceksin biz zaten boşuz diyor.Benımle olmak istiyor.Ama böylede olmuyor ki.Hele ki uzun süre kalırlarsa hiç hos seyler olmaz tahminimce...Kırmadan anlatırsam ne ala...

kıyamam yaaa...vallahi sen bu stresle devam edersen lohusalıgında sıkıntı olur bak sut vercen bebegıne..sen ne yap et annenle acık acık konus bence..ıs annende bıtıyo babanı o yola getırcek bızde annem cok baskın bu konuda..babam karıscak olsa bıle bana fırsat vermeden mudahele edıyo babamda susuyo ole olunca...bayramda kısa elbıse gıydım dıye delı ettı adam benı ...yanımda esım var ses cıkarmıyo hatta begenmıs benı o gun..babam bı daha benım yanımda bole kısa elbıse goıyme ıstemıyorum dedı..esım bozuldu tabı..yanımda kocam varken babama dusmez de mı ama...ben de kocam sevıyo kusura bakma baba dedım ..esımın hosuna gıttı tabı..ben normalde ole heryerde kısa gıyınen bırı degılım ama bızım melekette sorun olmuyo ..babam ıste arada bole kıskanclık yapabılıyo..ama ben ole dıyınce sesını cıkaramadı..içinden saysada sustu

Kesinlikle katılıyorum canım...
Babamlar evde sürekli yalnızlar birde baska kimseleri yok diye işte biz bakarız diye tutturuyorlar...Dün gece eşim yattı bu konu acıldı iyi ki de o yoktu zaten;direkt dedim yok baba siz gelin yine kalın edin ama ben bakıcı tutucam.öyle iki ailenin gelip gitmesiyle olmaz dedim.Diretti ama kabul edicek.Baksana 10gunu zorla geçirioruz aynı evin içinde...Ayları seneleri nasıl geçiririz.Zaten direkt bosanırız heralde.Eşim asla kaldırmaz istemez böyle bir seyi.Adam eve geliyor yatamıyor kasılıyor rahat edemıyor nereye kadar böyle idare edicek...

Bu arada sen de bakıcıya bırakıyorsun dımı canım ailelerden gelen yok?

sıkma canını bence babanı anca annen ikna edebilir güzel bir dille anlat.burda rahat edemezsiniz falan gibisinden

evet canım bakıcıya bırakıyorum annem yatalak dedeme bakıyo gelemıyo kaynanam da teklıf bıle etmedı zaten ben asla ve asla bırakamam ona..hijyen acısından guvenmıyorum..bakıcı buldum apartmanda ıkı cocuk annesı ..kadın ama 1980 dogumlu genc yanı ama ev kadını cocukları okula gıdıyo benım oğplana bakıyo..allaha sukur bebek te sevdı onları helekı cocuklarına bayılıyo ege onlarda cok sevıyo...benım rahatım ıyı yani..kaynanam 15 gun kaldı da kafayı yıcektım..beceremıyo adam gıbı kıyafetlerını bıle utuleyememıs egenın..hep baskılıları yakmıs..sınır oluyordum her ısıne..bebek bakmak pratıklık ıstıyo ama onda yok malesef..sen de en ıyısı ole yap bak okula baslayana kadar bakıcı donemı olcak bırınle basla bebeklıkten alıssın ona..3 yasında krese versen 3 sene annenlerle yapamazsın...delırırsın:84:

Sorma canım ya beni el birliğiyle delirtecekler;onu bekliyorum zaten...İyice stres sinir doldum.Eşime de kızıyorum babama hele ki çok kızıyorum.Laflarını hiç önemseden ölcmeden tartmadan konusuyor.Bir de çok fazla konusuyor karısıyor en çokta bu sorun oluyor.
Benim annem çok sessizdir canım;hatta babam kadını neredeyse ezik yaptı.Bizim ev tam bir ataerkil yapıyla yönetilirdi babam ne derse o olurdu..Annem çıtını bile çıkaramazdı.Aynı seyler devam ediyor malesef...O yüzden annemde bişi yapamıo.Konusuo tabii süreklı ama anlayana...

Anam demek öyle dedinn babalar işte büyüdük evlendik kabullenemiyorlar.Eşinin yanında demese iyi olurmus tabi..Ama sen çok güzel toparlamıssın...
Gecen Gölcük e gittiğimizde gezmeye gittik eşimle İzmit e adam iki kere aradı ikincisinde de ates püskürüyor yok efendım merak etmıs nerdeymısız esım delirdi yalnız mısın sen diye ama yok işte ya huylu huyundan vazgecmıo biz alttan alıoruz

aaaaaaaaaaaaaaaa valla senın baban aynı benm kayınpederım yaaaa sınırlendım valla benm kayınpederımaklıma geldıı

valla açıkcası benm babam hayatta bole yapmaz neden çnku sen kızsınn kız tarafının hanı bı ayağı dışarda derler azcık da olsa turk örf adetlerınde bolee her dk konuşuruz yazları gelırler ama asla bu işlere karışmazlar bızımkılerrr ...

tamam canımm...tınkerda dedi onlardan çok almam gerektiğini..inşallahh buldukça alırımm...

vallahi hepsinin tadı ayrı ya..şimdi de resmen tekmeliyorlar..ege ye su içirirken çok heycanlanıyo..her kasıkta bir tekme alıyorum alıştı bünyem...

yirim ben egeyiii...

babanın bi uğraşı yoksa torun ona mükemmel bi uğraş olurdu...ilaç niyetine.hem seninde işine gelirdi..ama eşin karşı çıkıyomuş..mecburen eşinin dediğini yapacaksınn...
benimde Allah nasip ederse bi süre kendi annem bakacakk..kaynanam falan ne düşünür bilemem ama
eşim karşı çıkmadı..e kendi annesi çalışıyo..bi yabancıya teslim etmeyi tercih etmiyceğine göre..
ama tabi geçenlerde şey düşündümm..
anneciğim 7 çocuk bakmışş...bitek ona güvenirimm..ama çok güzle bakar bakar çocuk bi hasta olurr kaynanam falan dermiki hasta ettiler çocuğu..bide ben tahammülsüzümm.alttan alamam...
herşeyi zaman gösterecekk.herkeste oluyor böyle karmaşıklık iştee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…