Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy valla okurken ben strese girdimm.kızma nolur ama böyle bi kız babası hiç duymadımm.Gökçeye katılıyorumm..kız tarafı bi adım geride durur bencede...azcıkta olsa örf adet bilmeliyiz dimi ama...
tavrını koy..baba son kez söylüyorumm...bebeğe bakıcı tutcam hatta biriyle konuştum bile de...
aaaa iki aile arasında kalmak ne gıcık yaaa...

kızz sendekide ne cesaret..ben babama karşı KOCAM kelimesini kullanmış yada kullanabilecek insan değilimm.babacığımda çekingendir benimm..pek burnunu sokmazz...ama ben öyle kısa giyinsem anneme neydi o elifin giydiği evli barklı kadınn yakıştımı hiç derdi...bide eşime accık kayardıı...
ama tabi eşim giydirmezkiii...uyuuzzz...

ya bu gün kendimi çok saf gibi hissediyorum hiç bir konuyu anlamadım bütün konuları kaçırdım acıktım uykum geldim aayyyy depresyona mı giriyorum yoksa ben

ya bu gün kendimi çok saf gibi hissediyorum hiç bir konuyu anlamadım bütün konuları kaçırdım acıktım uykum geldim aayyyy depresyona mı giriyorum yoksa ben

bendede canım dikkatsizlik var çok sıkılıyorum cümleelrimi kafamda toparlayamıyorum bir türlü doktorum kansızlık var dedi ondan olsa gerek

valla canım ben de bilmiyorum nasıl kullandığımı...arabanın içinde sayıkladığımı hatırlıyorum ''allahım karşımdan araba gelmesin''

ayy az kaldı yaaa :)) şurda ne kaldı ağustosa..normal mı istiyorsun sezeryan mı? korkular başlamadı gerçi daha amaaa başlar yakındaaa hihihihi
oyyyy al tabi nolcak sanki ilerde o kadar ağırlaşıcaksın kiii...bence şimdiden al

offf yaaaa bu nasıl iştir...seni düşünen yok valla aynen gökcenin olayı gibi...
benim ailem hele de babamm hiç karışmaz böyle işlere...nasıl iştir anlamadım gerçekten...annenle konuş bencee babanla konuşsun olmaz böyle...

oyy canım yaaa... depresyona girmiyorsun normal canım bunlarrr

Valla zaman hem geçiyor gb hem geçmiyor gibi...
ama şaka maka 5 ay oldu..nasıl geçti anladımmı hayırr..4 ayda geçtimi...gelsin bebecikk..Allahın izniylee..canım benim bi aksilik çıkmazsa planlarda, önümüzdeki hafta tayin dilekçesi veriyorumm..7.aydada doğum iznine ayrılıyorumm...yani dediğin gb hem ağırlaşırım.hemde taşınma yerleşme telaşlarım olur...o yüzden şimdi Allaha sığınıp alıyım dimi yavaş yavaşş...her hafta bişeyini alsam biter...Rabbim kullanmayıda nasip eder inşalalhh..
doğumun nasıl olacağını düşünmüyor değilim idilim bee... :18: :18:
sezeryan sanki işime gelir gibi...ama normalde çok güzel olur..annemden biliyorumm...doğur kalk gel evinee...ama korkuyorum tabi..Rabbim bebeğim için hangisi iyi olacaksa onu nasip etsinn...bebeğim sağlıklı olsundaa... :97:

canım normal doğumdan korkma gerçekten korkulacak bişey yok...hem daha çabuk toparlanırsın...tabi sen bilirsin...bebişin sağlıklı olsun daaa normal sezeryan farketmez :)

emiştikk geldıkk

elifccımm normal doğum en guselı yaa adı ustunde normal
ben epidural sezeryan oldum o da gusel normal doğum gbı ama sonuçta kesi var yanıı ama normalde yok o

ayy ne heyecanlı yaaaa kuçuk kuçuk kıyafetler alınacak şimdık bebeğeeee
ben de oğluma alacağım hep küçüldülerr
benm oğlum maşallah 6-9 aylık kıyafetlerı gıyıyor kızlarr azcık buyuk oluyor ama 15gun snrA Tam olur yanı

yavrucum ben babamla resmi değilimdir..ben genç kızken adet oldugum zaman babam bana noldu kızım regil mi oldun derdi..birde regl değil regil derdi...evet baba karnım agrıyo derdım..pedimi falan alırdı..yani babamla öle aramızda resmiyet yok..o nedenle şakayla karışık sadri alışık lafımı söylerim...eşime gelince tokatta gönlüme göre giyinemediğimi biliypo o nedenle hıc sıkmıyo beni..kısa etek dediğimde dizim ustunde o popomda degıl ..açıklayım da

trıpcana bağlanmışızzz

bu arada nagiş nerde yaaaa
bazen gırıyordu şimdı yıne ykkkk :2:

kansızlıtan olabilir...dikkat et..

bilmiyorum canım en son tahlil de düzgündü doktor kan hapına fln gerek duymadı ama bakalım nisanda 2 gidicez o zaman ne diycek

bendede canım dikkatsizlik var çok sıkılıyorum cümleelrimi kafamda toparlayamıyorum bir türlü doktorum kansızlık var dedi ondan olsa gerek

bi bakıyım bari nisan da yaa biraz iş yeride ki yoğunlukta var bende buranın stresi fln cnım hiç bişey yapmak istemiyor akşamları fln saat 10 da mı eve geldim yemek yiyip hemen yatıyorum hiç başka birşeyle ilgilenemiyorum

inş çyledir canım yaa bunaldım birazda iş yerinden onunda etkisi var

arkadaşlar selam hepinize
nasılsınız uzun zaman oldu dimi
babamın rahatsızlığından dolayı giremiyorum
hastanede yatıyor hala
tedavi altında.. şimdilik fena deil kemoterapi alıyor...

ben gamzeliyi merak ettim naptı tüp bebek yaptırcaktı

çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım

çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım

saol güzelimm allah razı olsunn

haticemmmmm diğer topikte okudum şimdi
bi tanemmmmm canım kardeşimm transferin olmuş
rabbiimmmm inşallahh sağlıklı hayırlı evladını verir kollarına inşallahhh tutunur bebeğinn
bütün kalbimle dua ediyorum gülümm
en son sana msj atmıştım geri dönmedin inş. tavsiyelerim faydalı olmuştur canım
25 ini merakla bekliyorum allah yardım etsin sakin ol relax ol
ilk 5gün hiç bişi yapmahe yat banyo dahil buna. sonra çık gez toz yemeğe git
sevdiğin şeyleri yap vakit geçsin düşünmeye vaktin olmasın
haa çikolata ye bide. rahatlatıyor inan. puzzle unutma ve kitap
ben 750 sayfalık suç ve cezayı bitirmiştim 10günde
allah yardımcın olsun canım.. senin ve bu yolda uğraşanların....

heyytt haticee valla kalbim temizmiş hoşgeldinn

bak 1dilim anans ve 1tane kivi yi unutma yemeye devam et ok.

ablacımmmm msj,ını aldım hatta bende sana kac kez msj attım ama gelmedi sanırım..
yada msj kutun dolu olabilir..:26:
cok cok sağol ablam allah razı olsunn biliyorum hep dualarınızla yanımızdasınız cok sağolun..
dediklerini uyguladım ablacım ilk 5 gün olmasada 4 gün dinlendim..
duş daha almadım bu akşam alsammı diye düşünüyorum..:44:
yememe içmeme dikkat ediyorum ilaçlarımı saati saatine alıyorum..
eşim evde izinli sürekli bana bakıyo sağolsun öyle işte..:98:
kitap okuyorum zaten uyumaktan düşünmeye zaman kalmıyo..
şuan cok pozitifim hatta bazen unutuyorum transfer yaptırdığımızı...:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…