Hoşbulduk canım...
kesinlikle öyle.Zaten onlar baksa bile nereye kadar bakacaklar ki...Senelerce bizle mi yasıcaklar.Ev ev üstüne kurulmuyor işte bir sürü sıkıntı çıkıyor kısa zamanda bile geriliyor insan...Ama gelde anlat büyüklere...
kıyamam yaaa...vallahi sen bu stresle devam edersen lohusalıgında sıkıntı olur bak sut vercen bebegıne..sen ne yap et annenle acık acık konus bence..ıs annende bıtıyo babanı o yola getırcek bızde annem cok baskın bu konuda..babam karıscak olsa bıle bana fırsat vermeden mudahele edıyo babamda susuyo ole olunca...bayramda kısa elbıse gıydım dıye delı ettı adam benı ...yanımda esım var ses cıkarmıyo hatta begenmıs benı o gun..babam bı daha benım yanımda bole kısa elbıse goıyme ıstemıyorum dedı..esım bozuldu tabı..yanımda kocam varken babama dusmez de mı ama...ben de kocam sevıyo kusura bakma baba dedım ..esımın hosuna gıttı tabı..ben normalde ole heryerde kısa gıyınen bırı degılım ama bızım melekette sorun olmuyo ..babam ıste arada bole kıskanclık yapabılıyo..ama ben ole dıyınce sesını cıkaramadı..içinden saysada sustu
ya bu gün kendimi çok saf gibi hissediyorum hiç bir konuyu anlamadım bütün konuları kaçırdım acıktım uykum geldim aayyyy depresyona mı giriyorum yoksa ben
ya bu gün kendimi çok saf gibi hissediyorum hiç bir konuyu anlamadım bütün konuları kaçırdım acıktım uykum geldim aayyyy depresyona mı giriyorum yoksa ben
kız nasıl kullandın arabayı..bravo valla..ben normalldede tansiyonu düşük biriym..güvenemem asla kendieme.şeker yüklemesinede yalnız gitmem nolur nolmazz... :26:
idilimmm gülüm benim temmuz sonu ağstos başı gb doğum inşallahh.dr.lardan biri 9 ağustos demişti..asıl doğumuumu yaptırcak dr.6 ağustos dedi..7 ağustos evlilik yıldönümümüz bakalım denk gelecekmi...Rabbim nasip eder inşallahh...
dün kuzucuğuma takım aldım teyzesii..yeter elif dedim kendimi engelliyodum hep erken daha, hemen heveslenme diye diye...birazda olumlu düşüneyim dimi ama...
Huu huu kızlar nasılsınız?
Beni sorarsanız eh işte diyim.Faranjit olmuşum,geniz akıntım varmış.Başım gözlerim falan çok agrıyor.Doktora gittim;rapor vereyim dedi ama nedense ben istemedim salak kafam
Bebişim iyidir inşallah,tam gaz hareketlere devam.Ara ara sesini çıkarmasada:)
Annemler hala bizde cuma gunu dönecekler sanırım. Çok şükür tartısma falan olmadı ama eşim pek konusmuyor genelde sessiz kalıo ben dolduruyorum boslukları sürekli...
Bir de babam bana ısrarla ilk sene biz bakalım bebeğe diyor.PLan yapıyor kendi kendine.De olacak iş değil yani..Aynı evde iki aile hele ki bizimkilerle imkansız gibi.Hayır baba ben bakıcı tutucam diyorum hala ısrar ediyor.Onlarıda kırmak istemiyorum çok üzülüyorum ama eşimde sıkı sıkı tembihledi.yine arada kaldım yani(
valla canım ben de bilmiyorum nasıl kullandığımı...arabanın içinde sayıkladığımı hatırlıyorum ''allahım karşımdan araba gelmesin''
ayy az kaldı yaaa :)) şurda ne kaldı ağustosa..normal mı istiyorsun sezeryan mı? korkular başlamadı gerçi daha amaaa başlar yakındaaa hihihihi
oyyyy al tabi nolcak sanki ilerde o kadar ağırlaşıcaksın kiii...bence şimdiden al
nber kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bız mertışkoyla emişiyozzzzz
Valla zaman hem geçiyor gb hem geçmiyor gibi...
ama şaka maka 5 ay oldu..nasıl geçti anladımmı hayırr..4 ayda geçtimi...gelsin bebecikk..Allahın izniylee..canım benim bi aksilik çıkmazsa planlarda, önümüzdeki hafta tayin dilekçesi veriyorumm..7.aydada doğum iznine ayrılıyorumm...yani dediğin gb hem ağırlaşırım.hemde taşınma yerleşme telaşlarım olur...o yüzden şimdi Allaha sığınıp alıyım dimi yavaş yavaşş...her hafta bişeyini alsam biter...Rabbim kullanmayıda nasip eder inşalalhh..
doğumun nasıl olacağını düşünmüyor değilim idilim bee... :18: :18:
sezeryan sanki işime gelir gibi...ama normalde çok güzel olur..annemden biliyorumm...doğur kalk gel evinee...ama korkuyorum tabi..Rabbim bebeğim için hangisi iyi olacaksa onu nasip etsinn...bebeğim sağlıklı olsundaa... :97:
ayy valla okurken ben strese girdimm.kızma nolur ama böyle bi kız babası hiç duymadımm.Gökçeye katılıyorumm..kız tarafı bi adım geride durur bencede...azcıkta olsa örf adet bilmeliyiz dimi ama...
tavrını koy..baba son kez söylüyorumm...bebeğe bakıcı tutcam hatta biriyle konuştum bile de...
aaaa iki aile arasında kalmak ne gıcık yaaa...
kızz sendekide ne cesaret..ben babama karşı KOCAM kelimesini kullanmış yada kullanabilecek insan değilimm.babacığımda çekingendir benimm..pek burnunu sokmazz...ama ben öyle kısa giyinsem anneme neydi o elifin giydiği evli barklı kadınn yakıştımı hiç derdi...bide eşime accık kayardıı...
ama tabi eşim giydirmezkiii...uyuuzzz...
yavrucum ben babamla resmi değilimdir..ben genç kızken adet oldugum zaman babam bana noldu kızım regil mi oldun derdi..birde regl değil regil derdi...evet baba karnım agrıyo derdım..pedimi falan alırdı..yani babamla öle aramızda resmiyet yok.. o nedenle şakayla karışık sadri alışık lafımı söylerim...eşime gelince tokatta gönlüme göre giyinemediğimi biliypo o nedenle hıc sıkmıyo beni..kısa etek dediğimde dizim ustunde o popomda degıl ..açıklayım da
kansızlıtan olabilir...dikkat et..
bendede canım dikkatsizlik var çok sıkılıyorum cümleelrimi kafamda toparlayamıyorum bir türlü doktorum kansızlık var dedi ondan olsa gerek
valla canım ben de bilmiyorum nasıl kullandığımı...arabanın içinde sayıkladığımı hatırlıyorum ''allahım karşımdan araba gelmesin''
ayy az kaldı yaaa :)) şurda ne kaldı ağustosa..normal mı istiyorsun sezeryan mı? korkular başlamadı gerçi daha amaaa başlar yakındaaa hihihihi
oyyyy al tabi nolcak sanki ilerde o kadar ağırlaşıcaksın kiii...bence şimdiden al
offf yaaaa bu nasıl iştir...seni düşünen yok valla aynen gökcenin olayı gibi...
benim ailem hele de babamm hiç karışmaz böyle işlere...nasıl iştir anlamadım gerçekten...annenle konuş bencee babanla konuşsun olmaz böyle...
oyy canım yaaa... depresyona girmiyorsun normal canım bunlarrr
arkadaşlar selam hepinize
nasılsınız uzun zaman oldu dimi
babamın rahatsızlığından dolayı giremiyorum
hastanede yatıyor hala
tedavi altında.. şimdilik fena deil kemoterapi alıyor...
ben gamzeliyi merak ettim naptı tüp bebek yaptırcaktı
çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım
saol güzelimm allah razı olsunn
haticemmmmm diğer topikte okudum şimdi
bi tanemmmmm canım kardeşimm transferin olmuş
rabbiimmmm inşallahh sağlıklı hayırlı evladını verir kollarına inşallahhh tutunur bebeğinn
bütün kalbimle dua ediyorum gülümm
en son sana msj atmıştım geri dönmedin inş. tavsiyelerim faydalı olmuştur canım
25 ini merakla bekliyorum allah yardım etsin sakin ol relax ol
ilk 5gün hiç bişi yapmahe yat banyo dahil buna. sonra çık gez toz yemeğe git
sevdiğin şeyleri yap vakit geçsin düşünmeye vaktin olmasın
haa çikolata ye bide. rahatlatıyor inan. puzzle unutma ve kitap
ben 750 sayfalık suç ve cezayı bitirmiştim 10günde
allah yardımcın olsun canım.. senin ve bu yolda uğraşanların....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?