Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

5.günü banyo yapmıştım ben.. kivi ve ananasa devam et tamammı
allahım inşallahh güzelim ya inşallahhh ahanda böle olursun inşşş

heyytt haticee valla kalbim temizmiş hoşgeldinn

bak 1dilim anans ve 1tane kivi yi unutma yemeye devam et ok.

valla ablacım baktım sen varsın hemen girdim..hoşbuldum sende hoşgeldin..

söylediklerini yapıyorum ablacım 1 dilim ananas,kivi bir avuc kabak cekirdeği..

kabız olmamak için kayısı kurusu ve dut kurusuda yiyorum..
genelde protein ağırlıklı besleniyorum..

inşallahh allahım minnakımı bize bağışlasın sıkı sıkı tutunsun annesine..

5.günü banyo yapmıştım ben.. kivi ve ananasa devam et tamammı
allahım inşallahh güzelim ya inşallahhh ahanda böle olursun inşşş

ee bende yapsam bişey olmaz değilmi cumartesi olmuştu cumartesiden sayarsak 5 gün olmuş oluyo..
aminnnnnnnnnn ablacım inşallahhhhhhhhhhhhhh...

kayısı ve dut yemedim ben. asıl ishal olmaman lazım. kendi akışına bırak onuç
kabız olduğunda zaten dr.a söylersin duphalak diye bi şurup var onu veriyor.
kayısıyı dutu kim söyledi sana.

ee bende yapsam bişey olmaz değilmi cumartesi olmuştu cumartesiden sayarsak 5 gün olmuş oluyo..
aminnnnnnnnnn ablacım inşallahhhhhhhhhhhhhh...

yap ama kısa sürsün
çok sıcak suyla deil ılık suyla yıkan
karnına bastırma ovalanırken yani.

aslında bana yapacaklarımla ilgili kağıt vermişlerdi sana vermedileermi canım

kayısı ve dut yemedim ben. asıl ishal olmaman lazım. kendi akışına bırak onuç
kabız olduğunda zaten dr.a söylersin duphalak diye bi şurup var onu veriyor.
kayısıyı dutu kim söyledi sana.

başka bir topikte arkadaş söylemişti oda tüp oldu..:97:
dr. kesinlikle kabız olma demişti..
ama öyle cok yemiyorum abartmıyorum yani..:18:
cünki normaldede benim kabız sorunum vardır..:26:
neyse cok yemiyeyim o zaman..:94:

aaa hatice msjların gelmiş şimdi baktım
ama daha öncede baktım yoktu
çok ilginçç
neyse kuşumm ne dicem kanun yüzünden 1 tane transfer oldu dimi
öteki embriyoyu dondurdunuzmu

haa normalde kabızlık sorunun varsa tamam azcık yiyebilin :)

yap ama kısa sürsün
çok sıcak suyla deil ılık suyla yıkan
karnına bastırma ovalanırken yani.

aslında bana yapacaklarımla ilgili kağıt vermişlerdi sana vermedileermi canım

verdiler ama öyle cok dikkat edicem bişey yazmıyor. hatta dedilerki 2-3 saat dinlendikten sonra cıkın gidin bizde cıktık ama eve gelmedik dinlendik otelde birkac gün..
verdikleri kağıtta gün içinde duş alabilirsiniz 1 gün dinlendikten sonra normal hayatınıza dönersiniz ilaçların kullanımı vs. gibi şeyler..

aaa hatice msjların gelmiş şimdi baktım
ama daha öncede baktım yoktu
çok ilginçç
neyse kuşumm ne dicem kanun yüzünden 1 tane transfer oldu dimi
öteki embriyoyu dondurdunuzmu
yok ablacım diğer tek embriyoyu dondurmadılar ne yazıkkki tek olduğu için..
aslında birazmerkeze kızdım ama neyse...
parayı alana kadar herşey parayı aldıktan sonra iş bitiyo..
neyse takılmıyorum bunlara..

haa normalde kabızlık sorunun varsa tamam azcık yiyebilin :)
hımm tamammm
gamzeliiiii.... keyfin yerinde di mi şekerrrrr

iyiyim balımmm sağolll..cok şükür keyfim yerinde bir yaramazlık yok..

kızlarrrr ben cıkıyorum şimdilik yemeğimiz hazırr...
kocamannnn kocamannnn öptümm sizi...

anldım..ben bu söylediklerimi arkdşımdan öğrendim zaten oda tüp bebekle ikizleri oldu:)
kapıtta ilaçlar falan yazıyodu banyo 3gün diyodu:))

ticaret yapıolar kızımm boşver
bebeğin gelsinde sorun deilll
bende tek elle yazmaktan yoruldum,bızdık kucağımda da :)))
öpüyorummmm

canım iyi haberleri bekliyorum ve dualarım seninle

ayyy seastar canım kızın olacakmış
pembe pembe hayırlısı olsun canım

evet çok sağol canım zaten baştan beri kız hissediyorum önce sağlıklı olsun diyordum ama içimden hep kız geçiyordu çok sağol

Vallahi kızlar hepinize sonuna kadar katılıyorum,hak veriyorum.
Hani eskiden eşimle görüşürken kavgada etsek iki kişi olunca düzelir unutulur giderdi.Ama aileler işin içine girince işler baya bir karmaşıklaşıyormuş.Yani benim babam zaten problemli ee bu yaştan sonrada değişeceği yok.Tek çocuk olmak gibi bir sorunum da var.Sürekli ilgi benim üstümde.Bir arada ordan ev tutalım bile dedi ciddi ciddi.Aksamları eve geçeriz dedi.Ama malesef bizim aramız sürekli benım babamdan bozuluyor.Normalde eşimle hiç sorunumuz olmuyor.Ama babamın yaptıkları çok birikince artık eşimi de dizginliyemiyorum.Onun aileside kırk yılda bir kez gelince benim ailem çok geliyor gibi oluyor ki biraz öyle.O da evinde rahat olmak,herseye bizim karar vermemizi,kendi düzenimizde yaşamayı istiyor.Zamanında astsubay olmus evden çıkmıs genc yasta;her işini kendi yapınca asırı bagımsızlıgına düşkün olmus.Annesi bile bizim evde tek bir seyın yerini değiştiremez.Yüzüne söyler anne ben böyle istiyorum diye.Böyle huyları var işte...
Ben de bebek dogunca belki kırkı bile çıkmadan ucakla memleketıme gitmeyi mevlüdümüzü orada okutmayı uzun sürede kalmayı planlıyorum bir aksilik çıkmazsa.En azından eşimde evde biraz kafa dinler.Öyle yani kızlar zor gunler geçirdim.Geçiriyorum.Kimseyi kırmamak için,herkes mutlu olsun diye kendi mutlulugumdan geçiyorum çogu zaman.Dualarınızı eksik etmeyin canlar.allah hiç birimizin huzurunu mutlulugunu bozmasın ınsallah!

kızlarrrrrrrrrrrrrrr...ya sadet olamıormmmm testlerımde pozitif deıl delıreecem.....brsey sorucm idrarda cıkması için betanın kaç olması lasım ortalama..tamam testlerde 20-50 der uydruruk olanlarda ama aslnda boyle deılmıdır....mesela 90 larda ise çıkmayabılır miiii(((((((

ay sapıtık sorularA geçtm artık gelsn vallahı cok zor... bat 12 siydiiiii...(((((

ben en son 15 şubatta adet oldum.geçen ay 30. günde adet oldum,bal-tarçın-çörekotu karışımı yapmıştım,normalde 32 günde bir adet oluyodum,geçen ay 30. günde geldi kırmızılar.bu ay o karışımı yapmadım.15 şubatta adet olduktan sonra,26 şubatta pembe akıntıyla başlayan ve 5-6 gün süren az az kanamam oldu.ilk defa başıma geldi böyle bişey,ara kanama diyip geçiştirdik.doktor adetin 21. günü progesteron hormonuma baktı,0.20 yazıyodu.ben hiçbişey anlamadım tabi.'negatif' dedi.yani folikül yokmuş.adet olmam gerekiyoki klomen kullanmaya başlıycam.bugün 30. gün diye bekledim,olmadı.18inde,yada haftasonu adet olmam lazım.
aklım karıştı kızlar,sat 15 şubat mı sayıcam yoksa ara kanamanın başladığı 26 şubat mı??
doktora gidip doktorun folikül yok dediğini bilmesem sanırım hamileyim diycem,uyumaktan canım çıkıyo kaç gündür.kasıklarıma bazı günler kramplar girdi ara ara.bel ağrımda oldu.bugün bütün gün sersem gibiydi kafam,uykulu uykulu hayali fener gibiydim.dinleneyim diye yatıyorum,midemden safra gibi bi tat geliyo ağzıma.dün gece gece turşu ve simit istedi canım,saatin 12sinde turşuyla simit yedim.durumumu bilmesem hamileyim diycembide bendede oluyo o kireç rengi akıntı.külodumda bembeyaz görünce anlıyorum.uff yaa uff,bık geldi valla artık..

ben bu ay ilk defa soğan suyu içtim 15 gün..ama bakıyorum içenler hep erken adet olmuşş..bnmkısı ısee hala gelmedı yaaa...5 gun olacak nerdeyse..ben oylesıne içmştm belkı işe yarar dıye...negatif negatif negatif.....

ARKADAŞLAR ADETİM 1 ay 6 gündür geçiyor doktora gitmeye korkuyorum adetim bir gün geçe kan testi yaptık 1.20 çıktı en son geçen haftalarda idrar testi yaptık negatifti çok korkuyorum kan aldıkları zaman bayılıyorum yani anlayacagınız igneden korkuyorum bana yardımcı olun lütfen eşim doktora götürecek yarın sizce hamilemiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…