Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

pkolu musun????

cnm yanı toplamda 6 gun gecıkmen mı var...korkma ya kan aldrma ozaman beklerısn varsa ultrasonda bellı olur gebeliğe dair bır hazırlık olup olmadığı...beklersn sende...inşallah cnm hayırlısı

cnm yanı toplamda 6 gun gecıkmen mı var...korkma ya kan aldrma ozaman beklerısn varsa ultrasonda bellı olur gebeliğe dair bır hazırlık olup olmadığı...beklersn sende...inşallah cnm hayırlısı

hayır en son 7 ocakta adet oldum 13 ünde bitti yani 10 şubatta adet olucaktım olmadım 1 ay 6 gündür geçikiyor

anladm cnm pozitif çıkardı ıdrarda olsaydı gıbıme geliyor..çok gecıkmışşş ya...bazen kıst oluşup gecıkme yapabılıomuş...senın var mıydı onceden boyle uzun gecıkmelerın....muhakkak gıtmelısın..hormon testii de iste

hiç olmamıştı gecikme ama karnım şuan çok şiş hemde sürekli leke geliyor akıntım geliyor

canım normal doğumdan korkma gerçekten korkulacak bişey yok...hem daha çabuk toparlanırsın...tabi sen bilirsin...bebişin sağlıklı olsun daaa normal sezeryan farketmez :)

evet en iyisi normal..çünkü normal doğumdan sonra istediğini yiyp içebiliyomuşsunn...sancı pek olmuyormuşş...ama sezeryanda hatırlıyorum annemi..öksüremezdi bilee..
hayırlısı ne diyimm..bebeğim hangisiyle sağlıklı gelecekse onu nasip etsin Rabbimm...
evet gökçecimm ufaktan başladım almaya..ama kendi kafama görede pek alamamki..yanımda bi bilenin olması lazımm... :97:

bacım biraz kızdınmı nee... :26:
kızma kızmaa...biz babamızla öyle resmiyizki bu konularda ister istemez şaşırıyorumm...
babamın bana elif regl mi oldun demesi dünyanın sonu geldi demek gb bişeyy yanii..düşünn...
kıyafet konusundada haklısın...o ayrıntıyı atlamışım..tokatta giyemezsinn..benimde eşim memlekette izin vermez ama tatile gittiğimizde istediğimi giyerimm...

geçmiş olsun babana ablacımm...

canımm inşallah kimse kırılmadan ağzınınzın tadı bozulmadan halledersiniz bu çocuk bakma meselesini...

trıpcana bağlanmışızzz

bu arada nagiş nerde yaaaa
bazen gırıyordu şimdı yıne ykkkk :2:
heee acık tirp yapıyiiim bariiii elifin içine kuırt düşüreyim dedim di...
canım geçmiş olsun..sana geçmiş olsun diyemedim çok üzüldüm allah şifa versin..

eliiiffffffffff sana küsümmmmm

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım bugün hava çok güzel ya içim kıpır kıpır..bizim oralar daha da güzelmiş ama malesef ben burdayım..birde bu dönem hiç tatil yok yaza kadar burdayız o çok sinir bozucu

pembooşşş pazartesi belli mi oluyor msn de gördüm hadi canım az kalmış ..herşey güzel olacak ve sen derin bir ooooohhh çekeceksin

günaydın sen bu saatte uyanır mıydın

ooo ben bi süredir 7de kalkıyorum, 1 saat kocişi dürtüp rahatsız ediyorum. hoşuna gidiyo minik bebeğinde tabii... ilgi istiyo kıskanç
sonra ilaç içip kahvaltı yapiorum, onu yollayıp geliorum ama genelde yine uyuduğum için pek pc açmıodum... uyumucam bugün kuaför yapicemmm erkenden

hımmm kuaförde ne etcen..sakın makikür pedikür yaptırma..bı arkadas kaş bıyıkta bile bi mikrop kapıyo hamileliğinde..her tarafı şişmiş yüzünde..riskli yani..ben kendim alırdım hep sadece dogum oncesı kaş bıyık yaptım dıger turlu kendım aldım hep...

dr.a sormadan kremde almak istemiyorum, hele kimyasal ilaç tarzı kremleri hiç haz etmiorum...
naapicem bilemiorummm

canım geç kalmışsın benim dr um pregnacare diye bi krem var onu verdı ama bu tatıldekı dr umdu dıgerı yazmamıstı bebeyagı kullandım tabı ıse yaramadı..dedıgım kremı al acayıp ferahlatıyo mentollu bı kokusu var..hem de cüzzi bi rakam 30 -35 arası..dıgerlerı 70-80 tl..bunu almanı tavsıye ederım ben son aylarda kullanmıstım çok ıyı geldı belkı onu surmesem daha beter catlıyacaktım..şimdi hafıf var..renklerı gectı bıle...

ya tırnaklarımda kötü ama yaptırmıcam tabii... yıkatıp bi fön çektireyim dedim...altlar sarı üstler kahve oldu saçlarımda...öfffff
yok canım sir yapiolar bide iple alınıo kaşta ne olacak o kadarda değil kan olmaması önemli. başkasının bişiiisde değmiyoooo

ben randevu alayımda gideyim haftaya valla dr.a gene... adam gitme sen burda kal istersen dicek bana vallahi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…