ya tırnaklarımda kötü ama yaptırmıcam tabii... yıkatıp bi fön çektireyim dedim...altlar sarı üstler kahve oldu saçlarımda...öfffff
yok canım sir yapiolar bide iple alınıo kaşta ne olacak o kadarda değilkan olmaması önemli. başkasının bişiiisde değmiyoooo
ben randevu alayımda gideyim haftaya valla dr.a gene... adam gitme sen burda kal istersen dicek bana vallahi yaaaa
vallahi önlemini al gecıkmeden sonra cok moral bozucu oluyo o çatlaklar ....kendınle kusuyorsun ..
Eliiiffffffffff sana küsümmmmm
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım bugün hava çok güzel ya içim kıpır kıpır..bizim oralar daha da güzelmiş ama malesef ben burdayım..birde bu dönem hiç tatil yok yaza kadar burdayız o çok sinir bozucu
kızlar günaydınnnnnnnn.....
eliifff sen de al pregnacare dıye bi krem çatlak önleyici her yerde bulunmuyo eczacın getırtsın sana da...
zaten memelerim yaratık gibi benim değil sankiii...
ne yapmışımmm kiii...
burasıda çok güzel..tam gezme piknik yapma havası..ama tabi küs olduğumuz için ben bunları havaya yazıyorumm...
günaydın canımm...
benim karnım çıkmıyokiiii....
ooofff benim hamilelikte memişler hiç çatlamadı..ama emmeye başladı ya..daha da buyuduler veee altlardan çatladılar..küçük dik hallerini çok özlüyorumşimdi büyük ve sarkıklar...onlar artık egenın yumoşları oldu...ne benim ne eşimin ...şimdi de emerken yeni moda ıkı eliyle sıkıyo cimciriyo sanki sağıyo beni düşün yani halini...
ne yapmışımmm kiii...
burasıda çok güzel..tam gezme piknik yapma havası..ama tabi küs olduğumuz için ben bunları havaya yazıyorumm...
günaydın canımm...
benim karnım çıkmıyokiiii....
günaydın canlar
bende çalışıyorum aam bugün üst kattayım poliçe fln kesilmesi gerekiyor kafam rahat yani
çatlaklar konusunda şanslı bir kulum sanırım nazar değmesinşu an için hiç bir şey yok badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum ayrıca roc kremini aldım ilerleyen aylarda onu sürücem
eyvahlar olsun... ben yandım ben...zaten iri göğüslerim var ya tam olucam sanırsam artık...bak moralim buna çok bozuldu
ooof hele de süt azalınca gör...keçi memesi gibi oluyolarrrrtabi bu benimki için geçerli...:86:
ooofff benim hamilelikte memişler hiç çatlamadı..ama emmeye başladı ya..daha da buyuduler veee altlardan çatladılar..küçük dik hallerini çok özlüyorumşimdi büyük ve sarkıklar...onlar artık egenın yumoşları oldu...ne benim ne eşimin ...şimdi de emerken yeni moda ıkı eliyle sıkıyo cimciriyo sanki sağıyo beni düşün yani halini...
elbet çıkıcak hayatım nereye buyucek bu çocuk...şimdiden sürmeye başla
eyvahlar olsun... Ben yandım ben...zaten iri göğüslerim var ya tam olucam sanırsam artık...bak moralim buna çok bozuldu
ah ah ben de öle zannderdım benim 8 bucuk aya kadar bır tane bıle yoktu karnım çok hosuma gıderdı ne olduysa ondan sonra oldu bence roc u kullan derım son aylardakı pek etkı etmıyo ınsallah catlamazsın
ooof hele de süt azalınca gör...keçi memesi gibi oluyolarrrrtabi bu benimki için geçerli...:86:
dur azcık sabret ege memeden düşsün belki öle bi haber veririm..ama çok emzırmeyenlerın yerınde oluyo ablam 3 ay yettı sutu sorun yok onda benım 6-5 ay oldu daha da emıyo ..aman emsın de onemlı degıl..bosverrray ne zaman toparlanacakmış peki memeler yaaaaa, güzel haber versin biri bana
çıkar merak etme..ayyy evet emerken memeleri sıkıştırmayı çok seviyorlarr...çok gördüm öyleee...
yani evet dümdüz değilde..çıktı biraz ama...:26:
ayy evett..bende öyle olucam zannımcaa...
inş canım bakalım şanlıysam sorun yok yoksa uğraşırız
bu süpermiş yaaa benim kiler büyüdüler şimdi normalde küçüktür 75 giyerim haftasonu 80 fln alıcam rahat edemiyorum artık
dur azcık sabret ege memeden düşsün belki öle bi haber veririm..ama çok emzırmeyenlerın yerınde oluyo ablam 3 ay yettı sutu sorun yok onda benım 6-5 ay oldu daha da emıyo ..aman emsın de onemlı degıl..bosverrr
çıkar merak etme..
bende 75 tım canım..şimdi kaçım bılmıyom ..ama 80 85 arası herhalde...genelde emzırme sutyenı taktıgımdan..çok kıro bır seyyy
günaydın kızlarrr nasılsınızz
ben iim şükürr havalarda güzel daha bi iyi oldummm :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?