Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

guvendıgın yerse sorun yok..kimi hassas oluyo cildi..kız da herhalde cımbızdan mıkrop kaptı..olmadı kendı cımbızını gotur ..saclara gelınce boya kullananlar ıcın hamılelık te zor oluyo ben de boya yok rahattım o konuda..eee sırf kumral yaptırsaydın hamılelık oncesı dıcem ama nerden bılcen

eliifff sen de al pregnacare dıye bi krem çatlak önleyici her yerde bulunmuyo eczacın getırtsın sana da...

Eliiiffffffffff sana küsümmmmm

ne yapmışımmm kiii...

burasıda çok güzel..tam gezme piknik yapma havası..ama tabi küs olduğumuz için ben bunları havaya yazıyorumm...
kızlar günaydınnnnnnnn.....

günaydın canımm...

eliifff sen de al pregnacare dıye bi krem çatlak önleyici her yerde bulunmuyo eczacın getırtsın sana da...

benim karnım çıkmıyokiiii....

günaydın canlar
bende çalışıyorum aam bugün üst kattayım poliçe fln kesilmesi gerekiyor kafam rahat yani
çatlaklar konusunda şanslı bir kulum sanırım nazar değmesin şu an için hiç bir şey yok badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum ayrıca roc kremini aldım ilerleyen aylarda onu sürücem

zaten memelerim yaratık gibi benim değil sankiii...

ooofff benim hamilelikte memişler hiç çatlamadı..ama emmeye başladı ya..daha da buyuduler veee altlardan çatladılar..küçük dik hallerini çok özlüyorumşimdi büyük ve sarkıklar...onlar artık egenın yumoşları oldu...ne benim ne eşimin...şimdi de emerken yeni moda ıkı eliyle sıkıyo cimciriyo sanki sağıyo benidüşün yani halini...

elbet çıkıcak hayatım nereye buyucek bu çocuk...şimdiden sürmeye başla

eyvahlar olsun... ben yandım ben...zaten iri göğüslerim var ya tam olucam sanırsam artık...bak moralim buna çok bozuldu

ah ah ben de öle zannderdım benim 8 bucuk aya kadar bır tane bıle yoktu karnım çok hosuma gıderdı ne olduysa ondan sonra oldu bence roc u kullan derım son aylardakı pek etkı etmıyo ınsallah catlamazsın

ayyy evet emerken memeleri sıkıştırmayı çok seviyorlarr...çok gördüm öyleee...
elbet çıkıcak hayatım nereye buyucek bu çocuk...şimdiden sürmeye başla

yani evet dümdüz değilde..çıktı biraz ama...:26:
eyvahlar olsun... Ben yandım ben...zaten iri göğüslerim var ya tam olucam sanırsam artık...bak moralim buna çok bozuldu

ayy evett..bende öyle olucam zannımcaa...

ah ah ben de öle zannderdım benim 8 bucuk aya kadar bır tane bıle yoktu karnım çok hosuma gıderdı ne olduysa ondan sonra oldu bence roc u kullan derım son aylardakı pek etkı etmıyo ınsallah catlamazsın

inş canım bakalım şanlıysam sorun yok yoksa uğraşırız

ooof hele de süt azalınca gör...keçi memesi gibi oluyolarrrrtabi bu benimki için geçerli...:86:

bu süpermiş yaaa benim kiler büyüdüler şimdi normalde küçüktür 75 giyerim haftasonu 80 fln alıcam rahat edemiyorum artık

ay ne zaman toparlanacakmış peki memeler yaaaaa, güzel haber versin biri bana
dur azcık sabret ege memeden düşsün belki öle bi haber veririm..ama çok emzırmeyenlerın yerınde oluyo ablam 3 ay yettı sutu sorun yok onda benım 6-5 ay oldu daha da emıyo ..aman emsın de onemlı degıl..bosverrr
ayyy evet emerken memeleri sıkıştırmayı çok seviyorlarr...çok gördüm öyleee...

yani evet dümdüz değilde..çıktı biraz ama...:26:

ayy evett..bende öyle olucam zannımcaa...
çıkar merak etme..
inş canım bakalım şanlıysam sorun yok yoksa uğraşırız

bu süpermiş yaaa benim kiler büyüdüler şimdi normalde küçüktür 75 giyerim haftasonu 80 fln alıcam rahat edemiyorum artık

bende 75 tım canım..şimdi kaçım bılmıyom ..ama 80 85 arası herhalde...genelde emzırme sutyenı taktıgımdan..çok kıro bır seyyy

günaydın kızlarrr nasılsınızz
ben iim şükürr havalarda güzel daha bi iyi oldummm :81:

ay elif senin bebiş 20 hafta olmuş ya maşallah ben hıcbır sey anlamadım nasıl hızlı gectı zaman..dun bız yemek yerken egeyı oturttuk yanımıza bızım yemeklrden rada verdık agzına geveledı durdu..bı baktım kocaman olmuş..duygulandım azcık insan yanındayken pek anlamıyor ama bu hamılelık ve ılk bebeklık cok cabuk gecıyor ..üzülüyorum ya..herhalde ben fazla dayanamam 2. yi yaparım 3 yıl sonra

kızlar bende büyük sona yaklaşıyorum, dinomun sonuçları pazartesi salı çıkacak!!!!
artık heyecan hat safhada...

ben giyinip anneme has kahvaltı yapmaya gideyim...sonrada kuaför falan ...
öpüldünüz...

hadi yaa çok mu kötü emzirme sutyeni şöyle kırmızı seksi fln alayım bari ben belki iyi gelir

günaydın kızlarrr nasılsınızz
ben iim şükürr havalarda güzel daha bi iyi oldummm :81:

günaydın ayyy evet burdada süper havalar aman nazar değmesin daha ısınsın

bu arada benim dişlerim ağrıyor bugün kızlar yaa ciddi bir şey olmasa bari haftasonu doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…