günaydıınnnnn biz geldikk
kızlar bende büyük sona yaklaşıyorum, dinomun sonuçları pazartesi salı çıkacak!!!!
artık heyecan hat safhada...
ben giyinip anneme has kahvaltı yapmaya gideyim...sonrada kuaför falan ...
öpüldünüz...
kızlar bende büyük sona yaklaşıyorum, dinomun sonuçları pazartesi salı çıkacak!!!!
öpüldünüz...
hoşgelmişsiniz nasılsınız
görüşürüz canım hadi kendine ve kuzumuza ıyı bak..gönlünüde ferah tutkızlar bende büyük sona yaklaşıyorum, dinomun sonuçları pazartesi salı çıkacak!!!!
öpüldünüz...
günaydın kızlarrr nasılsınızz
ben iim şükürr havalarda güzel daha bi iyi oldummm :81:
günaydınn kızlarrrrrr nasılsınız bakalımmm bugün size elif kızla günaydın diyelim dedikkk.elbisesinide ben almıştım çok yakışmış dimiii
seastarcım dişlerinin agrıması normal bebek bütün kalsiyumu çekiyo çünkü hamileyken dişleri dökülenler bilem var yanii düşünn
günaydınn kızlarrrrrr nasılsınız bakalımmm bugün size elif kızla günaydın diyelim dedikkk.elbisesinide ben almıştım çok yakışmış dimiii
hoşşgeldinn tatlımmmmmmmm
hoşgeldiniz kızlarr
çıkar merak etme..
bende 75 tım canım..şimdi kaçım bılmıyom ..ama 80 85 arası herhalde...genelde emzırme sutyenı taktıgımdan..çok kıro bır seyyy
ay elif senin bebiş 20 hafta olmuş ya maşallah ben hıcbır sey anlamadım nasıl hızlı gectı zaman..dun bız yemek yerken egeyı oturttuk yanımıza bızım yemeklrden rada verdık agzına geveledı durdu..bı baktım kocaman olmuş..duygulandım azcık insan yanındayken pek anlamıyor ama bu hamılelık ve ılk bebeklık cok cabuk gecıyor ..üzülüyorum ya..herhalde ben fazla dayanamam 2. yi yaparım 3 yıl sonra
nerdesin kuzucum sennn....
seastarcım dişlerinin agrıması normal bebek bütün kalsiyumu çekiyo çünkü hamileyken dişleri dökülenler bilem var yanii düşünn
oyy kuşum benimm
Pek gelemedim canım ya evle uğraşıyorum ufak tefek işleri hallediyorum
dolapları falan toparlıyorum gereksiz şeyleri atıyorum..baya işim var yani
yavaş yavaş yapıyorum..kısmetse ay sonunda da büyük temizlik olacak..
Sen nasılsın tekme mi attı oğluşunn yesinler onuuuuu
hoşbulduk canım iyiyiz çok şükür
sen nasılsın bebişko nasıl
canım çok çok güzelll maşallahhh allahım odasında sag salim büyümeyi nasip etsinn
ooyy maşallahhh ceren hanım sağlıkla yatsın odasında çok güsel olmuşşşş
harika olmuş harikaa...kusursuzz..on üzerinden onnnnnnn....
attı teyzesii..Kuvvetli değil tabi ama hissetmeye başladım artıkk...
şaka maka az kaldı seninde..e anca hazırlanırsınn.bebeğin kıyafetleri evin işleri derkenn...son bir iki hafta pek iş yapamazsın zatennn....
Rabbim yardımcın olsun canımm..hepimizin inşallahh...
iyi canım ya çok şükür kızımla çalışıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?