Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr kuzumun odasını koyuyorum bakın bakalım nasıl olmuş

Eki Görüntüle 160465

ayy çok güzel yaaa..vallahi ben çilek mobilyanın hepsine bayılıyorum..ben de de sevimli modeli var..sen perde cibinliğinide ordan almışsın benim yatagım buyuyen yatak oldugu ıcın satıcı cıbınlıgını vermedı pek uymuyormus o model ben de ıkeadan almıstım cıbınlıgını..uydu o da allahtan..gule gule otursun hıc pişman olmayacaksın ben hala derım ıyıkı almısım o kadar şeyi nereye koyucakmışım...

teşekkür ederim canım gerçekten çilek mobilyanın kalitesi çok farklı ya
daha önce başka mağazalara baktık sonra buraya aradaki fark bariz belliydi yani..
ben de herkese tavsiye ederim gerçekten..evet sen de sevimli modelini almıştın hatırlıyorum
eğer oğlum olsa ben de kesin onu alırdım çok tatlı çünkü
biz perdeyi,tülü avizeyi herşeyi ordan aldık hepsi uysun diye,bizimki de büyüyen yatak
ama cibinliği verdiler :44: neyseki sen de ona uygun bulmuşsun..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

KotuKediSero.................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

Gamzelikiz...........................25 MART
hatunsultan.........................25 MART
Mguner...............................29 MART
yelizcem.............................6 NİSAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)

kızlarrr limangoya uyeysenız gırın bı bakın harıka stıcerlar ya..bebek odaları ıcın bıle var almak ıstıorummmhttp://kids.virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus/shop/index.php...uye degılsenızde uye olun ...bebek kıyafetlerıde cok uygun elifff gir bak burayaaa

eee bana nıye vermedıler ablama da vermemıslerdı adamlar o da kızlar ıcın olan cıceklı bı model var ya onu almıştı...ay hepsi birbirinden guzel yaa...benim hiç böle güzel odan olmadı kucukken ranzamız vardı o da ıgrencti..ne şanslı veletler bunlar yaa....herhalde içimizde kalan ne varsa onlara yapmay çalışıyoruz ondan...eşim bana hep der senın ranzan varmıs gene ben çekyatta buyudum dıyenapalım bızler onlar için varız di mi ama..

ay ben oraya üye olmuştumm bizamanlarr.zırt pırt mail yolluyodu iptal etmiştim heralde..dur bakimmm...
iivviitt benim kızımmm

maşallahh maşallaahh..nekadar büyümüşş...Rabbim acısını göstermesinn...

ay ben oraya üye olmuştumm bizamanlarr.zırt pırt mail yolluyodu iptal etmiştim heralde..dur bakimmm...

maşallahh maşallaahh..nekadar büyümüşş...Rabbim acısını göstermesinn...

evet büyüdü . amiiinnn Allahh sanada kucaana almayı nasip etsin herkesedeee

erkek arkadaşımın yarın doğum günüü :/ Nasıl bi sürpriz yapmalıyım? ne hediye almalıyım?

cevap lütfeen

sorma canım yaa...çok eskiden kalma değiliz ama yinede çocuklarımızdan daha az şeyler gördükk...bu kesinn...
Dünn haberleri izledim bunalıma girdimm...nükleerr santral felaketi varyaa..allahımm nasıl bi dünyaya çocuk getircez..bn çok etkileniyorum böyle haberlerdenn...keşke teknoloji bukadar hızla ilerlemesee...

dimi canım ya çok şanslılar valla benim de sıradan bi yatağım vardı böyle süslü püslü oda nerdee :) dediğin gibi içimizde kalanları yapıyoruz feda olsun onlara güle güle kullansınlar inşallahh..
allaallaa size niye vermediler cibinliği merak ettim valla bana da veremiyoruz deseydi kıyameti koparırdımm

evet aynen katılıyorum

günaydın canılarrrrrrrr
sucum cerenin odasına bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullansın inşallah

SELAMMMMM KIZLAR NASILSINIZZZ

SU CANIMM CERENİN ODASI ÇOK GÜZELOLMUŞYA BAYILDIMMMM SAĞLICAKLA KULLANIN İNŞALLAH

KIZLAR YAA BİŞE SORCAM BEN İNCİR KÜRÜNE BAŞLADIM ADETİMİN 4.GÜNÜ NORMALDE BENİM ADETİM 7 GÜNDE TAMAMEN BİTER BUGUN 8.GÜNÜM VE HALA BİTMEDİİ İNCİR KÜRÜNDEN DOLAYIMI OLDU ACABA YAA??? NAPSAM BIRAKSAMMI İNCİRİ YOKSA DEVAM ETSEM Mİ ŞUAN KARARSIZIM BANA YARDIMCI OLUN LÜTFENNNNNNN:84::84::84:

selam canım çok teşekkür ederim amin inşallah
ben daha önce incir kürü yapmıştım canım sadece reglim erken olmuştu o ay
düzenim bozulmuştu ama öyle uzun sürmedi..eğer senin de daha önce böyle olmadıysa
büyük ihtimal ondandır..istersen bırak :26:

evet bende çok kötü oldum aklıma hemen japonyadaki hamileler geldi..zaten çernobil kazası zamanı da bır suru sakat bebek dogmustu yazık vallahi..allahım hepsinin yardımcısı olsun çok beter durumları...
vallahi bilmiyom..adamın elinde yokmus zaten gelmesıde 1 ay surer dedı ama ben tavsıye etmıyom dedı..esımın aklına gırdı..adam bence usendı getıttırmeye

canım bu ıncır kuru sogan kuru yumurtlama ve rahım temızlıgı ıcın verılıyor hanı kıst tedavısı yumurtlama bozuklugu...ıltıhap falan ben ıltıhap ve kıst ıcın soganı yapmıstım sonrasında hamıle kaldım o zaman bıle adet olmama ragmen hafıf kanamam olmustu..yani muhtemelen kurle alakalı bence ..temızlıyo ıcını ıste ..bence bırakma ne zararı olcakki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…