ayy çok güzel yaaa..vallahi ben çilek mobilyanın hepsine bayılıyorum..ben de de sevimli modeli var..sen perde cibinliğinide ordan almışsın benim yatagım buyuyen yatak oldugu ıcın satıcı cıbınlıgını vermedı pek uymuyormus o model ben de ıkeadan almıstım cıbınlıgını..uydu o da allahtan..gule gule otursun hıc pişman olmayacaksın ben hala derım ıyıkı almısım o kadar şeyi nereye koyucakmışım...
MELOŞUN KIZIMI BU...MAŞALLAAAHH MAŞALLAAAHHHH....
teşekkür ederim canımgerçekten çilek mobilyanın kalitesi çok farklı ya
daha önce başka mağazalara baktık sonra buraya aradaki fark bariz belliydi yani..
ben de herkese tavsiye ederim gerçekten..evet sen de sevimli modelini almıştın hatırlıyorum
eğer oğlum olsa ben de kesin onu alırdım çok tatlı çünkü
biz perdeyi,tülü avizeyi herşeyi ordan aldık hepsi uysun diye,bizimki de büyüyen yatak
ama cibinliği verdiler :44: neyseki sen de ona uygun bulmuşsun..
kızlarrr limangoya uyeysenız gırın bı bakın harıka stıcerlar ya..bebek odaları ıcın bıle var almak ıstıorummmhttp://kids.virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus/shop/index.php...uye degılsenızde uye olun ...bebek kıyafetlerıde cok uygun elifff gir bak burayaaa
iivviitt benim kızımmm
ay ben oraya üye olmuştumm bizamanlarr.zırt pırt mail yolluyodu iptal etmiştim heralde..dur bakimmm...
maşallahh maşallaahh..nekadar büyümüşş...Rabbim acısını göstermesinn...
eee bana nıye vermedıler ablama da vermemıslerdı adamlar o da kızlar ıcın olan cıceklı bı model var ya onu almıştı...ay hepsi birbirinden guzel yaa...benim hiç böle güzel odan olmadı kucukken ranzamız vardı o da ıgrencti..ne şanslı veletler bunlar yaa.... herhalde içimizde kalan ne varsa onlara yapmay çalışıyoruz ondan...eşim bana hep der senın ranzan varmıs gene ben çekyatta buyudum dıye napalım bızler onlar için varız di mi ama..
eee bana nıye vermedıler ablama da vermemıslerdı adamlar o da kızlar ıcın olan cıceklı bı model var ya onu almıştı...ay hepsi birbirinden guzel yaa...benim hiç böle güzel odan olmadı kucukken ranzamız vardı o da ıgrencti..ne şanslı veletler bunlar yaa.... herhalde içimizde kalan ne varsa onlara yapmay çalışıyoruz ondan...eşim bana hep der senın ranzan varmıs gene ben çekyatta buyudum dıye napalım bızler onlar için varız di mi ama..
sorma canım yaa...çok eskiden kalma değiliz ama yinede çocuklarımızdan daha az şeyler gördükk...bu kesinn...
Dünn haberleri izledim bunalıma girdimm...nükleerr santral felaketi varyaa..allahımm nasıl bi dünyaya çocuk getircez..bn çok etkileniyorum böyle haberlerdenn...keşke teknoloji bukadar hızla ilerlemesee...
günaydın canılarrrrrrrr
sucum cerenin odasına bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullansın inşallah
günaydın canımm
çook teşekkür ederimm amin inşallahhh...
daha güzelleri sizlerin olsunnnnnn
SELAMMMMM KIZLAR NASILSINIZZZ
SU CANIMM CERENİN ODASI ÇOK GÜZELOLMUŞYA BAYILDIMMMM SAĞLICAKLA KULLANIN İNŞALLAH
KIZLAR YAA BİŞE SORCAM BEN İNCİR KÜRÜNE BAŞLADIM ADETİMİN 4.GÜNÜ NORMALDE BENİM ADETİM 7 GÜNDE TAMAMEN BİTER BUGUN 8.GÜNÜM VE HALA BİTMEDİİ İNCİR KÜRÜNDEN DOLAYIMI OLDU ACABA YAA??? NAPSAM BIRAKSAMMI İNCİRİ YOKSA DEVAM ETSEM Mİ ŞUAN KARARSIZIM BANA YARDIMCI OLUN LÜTFENNNNNNN:84::84::84:
evet bende çok kötü oldum aklıma hemen japonyadaki hamileler geldi..zaten çernobil kazası zamanı da bır suru sakat bebek dogmustu yazık vallahi..allahım hepsinin yardımcısı olsun çok beter durumları...sorma canım yaa...çok eskiden kalma değiliz ama yinede çocuklarımızdan daha az şeyler gördükk...bu kesinn...
Dünn haberleri izledim bunalıma girdimm...nükleerr santral felaketi varyaa..allahımm nasıl bi dünyaya çocuk getircez..bn çok etkileniyorum böyle haberlerdenn...keşke teknoloji bukadar hızla ilerlemesee...
dimi canım ya çok şanslılar valla benim de sıradan bi yatağım vardı böyle süslü püslü oda nerdee :) dediğin gibi içimizde kalanları yapıyoruz feda olsun onlara güle güle kullansınlar inşallahh..
allaallaa size niye vermediler cibinliği merak ettim valla bana da veremiyoruz deseydi kıyameti koparırdımm
SELAMMMMM KIZLAR NASILSINIZZZ
SU CANIMM CERENİN ODASI ÇOK GÜZELOLMUŞYA BAYILDIMMMM SAĞLICAKLA KULLANIN İNŞALLAH
KIZLAR YAA BİŞE SORCAM BEN İNCİR KÜRÜNE BAŞLADIM ADETİMİN 4.GÜNÜ NORMALDE BENİM ADETİM 7 GÜNDE TAMAMEN BİTER BUGUN 8.GÜNÜM VE HALA BİTMEDİİ İNCİR KÜRÜNDEN DOLAYIMI OLDU ACABA YAA??? NAPSAM BIRAKSAMMI İNCİRİ YOKSA DEVAM ETSEM Mİ ŞUAN KARARSIZIM BANA YARDIMCI OLUN LÜTFENNNNNNN:84::84::84:
günaydın canılarrrrrrrr
sucum cerenin odasına bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullansın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?