Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yaa aslında bende ne oldugunuda bilmiyorum dr bi sorun yok devam et demişti ama nette gezinirken bu kürü okudum belki banada bi faydası olur dedim ve başladım adetin çok uzun sürmesi kötü birşeymi peki kızlar ????10 gün olurda bitmezse bırakırım sanırım korktum biraz ama tinker bişe olmaz diyorsann ddevammı etsem off çok kararsız kaldım

canım benim adetlerım sureklı degısır dı surecegı gun ..bılmıyorum ya..snın sorunun neydı ki..kist falan varmıydı sen de..vallahi bilemiyeceğim...ama bence dene derim incir kürünün bi zararını duymadım gene arastır bakalım nette..yada bı topik açsana bu konuyla ılgılı..belkı bılen bırılerı vardır:26:ben onu hıc uygulamadım..dedım ya sogan kuru yaptım..ondada adetli bile degıldım kanamm gelsı..cok azdı ama karın agrısı da yasadım bence etkı ettıgı ıcın olabılır..

vallahi bilmiyom..adamın elinde yokmus zaten gelmesıde 1 ay surer dedı ama ben tavsıye etmıyom dedı..esımın aklına gırdı..adam bence usendı getıttırmeye

bence de..

valla bilmiyorumki canım,ben yani uzun sürmesi açısından bırak dedim ama
tinker bi zararı olmıcanı söylemiş o zaman devam et baktın hala devam ediyor
o zaman bırakırsın

cnlar hepinze hayırlı günler!
2dersım bostu eve geldım kahvaltı ettım yıne geri gidicem ama size bakmadan gitmiym dedim..
bugün havada burdada süper valla insan içi mutluluk doluyor.

canım bende kist felan yok yani dr öyle dedi bi sorun yok dedi denemeye devam et olur bebeğin dedi bende tamma dedim işte nette gezerken bunu buldum belki faydası olur dedim başladım kanama galiba bundan dolayı uzun sürdü ama devam edeyim ben başlamışken bırakmayayım biraz zahmetli ama kaç gündür üşenmeden sabah erken kalkıp yapıp içiyorum bendede biraz kasık ağrıları oldu.. bakalımm belki içimi temizliyordur sonuçta ilaç değil bişe değil doğal bi kür ne zarrarı olcakki demii ben en iyisi devam edeyimm inş. bende hemen hamile kalırım yahuuu:84:

bence de..

o zaman bırakırsın

aslında pek bılgım yok ıncır kuruyle ılgılı ama ...bence basladıysa yapsın bı zararı olmaz dıye dusunuyorum ..

bence de..

o zaman bırakırsın

tamam canımmmm baktım bitmiyooo bırakırım bendee

teşk ederim ilginiz için canlarımm

bence eşine de arısütü bal polen karısımı al hem kendın hem o içsin vallahi ben hem sogan hem de onu yaptıgım ay ege geldi..arısutu polen bal kadınlar ıcın bırebırmıs ...duyurulurrr

bence eşine de arısütü bal polen karısımı al hem kendın hem o içsin vallahi ben hem sogan hem de onu yaptıgım ay ege geldi..arısutu polen bal kadınlar ıcın bırebırmıs ...duyurulurrr

hmmmm tamam cnm peki normal bi vakitte içebiliyozmu onu yoksa bununda bi zamanı varmı bide bu arı sütü bal polen ayrı ayrımı satılıyo yoksa karışım halindemi??

bencede canım neticede bikmedıgın bişi yiyip içmiyorsun ki..bence hazır başlamışken denemeye devam et.inşallah da faydasını görursun.tez zamanda gelsin meleğin inşallah canım

bencede canım neticede bikmedıgın bişi yiyip içmiyorsun ki..bence hazır başlamışken denemeye devam et.inşallah da faydasını görursun.tez zamanda gelsin meleğin inşallah canım

evet cnm devam edeyim bakalım hayırlısı aminnn cnm duaların için

cnlar hepinze hayırlı günler!
2dersım bostu eve geldım kahvaltı ettım yıne geri gidicem ama size bakmadan gitmiym dedim..
bugün havada burdada süper valla insan içi mutluluk doluyor.

hoşgeldin canımm evet hava çook güzel yaa hep böyle devam eder inşşallah

aslında pek bılgım yok ıncır kuruyle ılgılı ama ...bence basladıysa yapsın bı zararı olmaz dıye dusunuyorum ..

tamam canımmmm baktım bitmiyooo bırakırım bendee

teşk ederim ilginiz için canlarımm

rica ederiz kuşum :)

kızlar selammmmmmmmmmmmm
biri cok hızlı ne var ne yok anlatıversın cıkacam bırazdan.catladım kac gundur

hmmmm tamam cnm peki normal bi vakitte içebiliyozmu onu yoksa bununda bi zamanı varmı bide bu arı sütü bal polen ayrı ayrımı satılıyo yoksa karışım halindemi??
ben sabah aksam bı cay kasıgı alıyordum karısım olanları satılıyor canım
oğlum 31.12.2010 doğumlu yani 2ay 14 günlük.kilo:6250 boy:57cm sizce nasıl
normal tabi maşallah..ama nıye buraya yazdın ki..dogum ve sonrası kısmına da yazabılırdın..maşallah bebişine
kızlar selammmmmmmmmmmmm
biri cok hızlı ne var ne yok anlatıversın cıkacam bırazdan.catladım kac gundur

ay dur aklıma gelmıyo..hersey normal bı problem yok su an gundemde hatıcenın transferı var..tup bebekle ılgılı guzel haberlerını alıcaz ınsallah...aklıma bu geldı kızını op hayatım

ay bırde 3uzlerımız dogdu çok tatlılar...yavyumun oğlu olcakmış yani elifin yani elson...sen nerelerdesın hemmm

ben gıremıyorum pek takıpte pc ler.Ama aklım hep o sohbetlerimizde…
Meleğim büyüyor.. büyüdükçe hayatımız renkleniyor…Allah herkese yaşatsın gerçekten tarifsiz bir şey…
Elif için çok sevindim bir de tayin olsa keşke..
Şero napıyo?
Beren?
Ayşede var mı bir şey?
Senin oğluş nasıl?? Kim bakıyor?

canlar okula yavastan gideyim...
çıkısta yıne burdayım inşallah..
hepiciğinizi öptüm tek tekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…