Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tayin işi de olucak herhalde yönetmelik falan degısmıs..şero napsın çok yoğun gelemıyo topiğe okulda kurs falan verıyormus...ayse en son amelıyat oldu..ıyıleşsın baslar herhalde calışmalara ..benim oğlum buyudu be ıpek..vallahı hıc anlayamıyorum ya...bakıcımız var o bakıyor cok zor ayrı kalmak ama alıştık ıkımızde artık dısler bıraz problem bu aralar pek ağlak olduköle işte idare ediyoruz...kızın tam tontiş olmuşltur ya keşke resmını gorebılsek..canım bız faceden de takıp edıyoz bırbırımızı senın de olsa bu kadar ayrı kalmayız hayatım..beren ablaya gelınce babası rahatsız onunla ılgılenıyor ole ıste...

selamlar kızlar
nasılsınız
ben iyiyim bugün evdeyim yarın hast.e gidicem
kızımı yıkadım kendim yıkandım uyuyo şimdi fırsat bulmuşken girim dedim

selamlar kızlar
nasılsınız
ben iyiyim bugün evdeyim yarın hast.e gidicem
kızımı yıkadım kendim yıkandım uyuyo şimdi fırsat bulmuşken girim dedim

merhaba canım maşllh 4 ay olmus bıle..ek gıdaya basladın mı yavastan tattırmalara..
baban nasıl allah yardımcın olsun

şimdi 1 lt kola ve bi dolu cips olsa da yesen
stresin sıkıntım gecer...sonra da ayna karsısına gecıp naptım dıye bakardımm:83::83:
sıkıldım sıkıldım uçmak istiyoruuummm
yalınayak yere basmak istiyorummm...

merhaba canım maşllh 4 ay olmus bıle..ek gıdaya basladın mı yavastan tattırmalara..
baban nasıl allah yardımcın olsun

seninkide 6ayık olmuş zaman nasılda geçiyo dimi kuşum...
tattırmaya başladım elma ve portakal deli gibi emiyo :)))) maşallah inş. sever meyveyi
önce dr.a götürcem nelere başlıyım diye ek gıda olarak..
babam fena deil canım ya. kemoterapi alıyor o zorluyo tabi.
zayıfladı zaten zayıftı şimdi kemikleri sayılıyo nerdeyse :85:
inşallahh toparlar atlatır inşallah.. dr.lar pek umutlu deil yaştan dolayı :85:
hiç belli olmaz da diyorrlar ve 20yaşındaki genci kaybediyoruz 80yaşındaki dede yaşıyor diyorlar
allah yardımcısı olsun herkesin hastalık zor.. zaten anne de hasta bizim 6yıldır.
aileziemer a benzer bi hastalığı var.. falan filan offfff :85::85:

slm kızlar
bugun oğlum hırçındı
sabah kalktım anneme verdım mert ı evı temzledım ohhhhh
snra oğlumu yıkadım emzrdıum sallıorum hala
mızırdanıyor maleseff bı elım beşikte bı elım sızde
sızler nasılsınızzz

ohhhh bende çok severim cips ve kolayı hatta birayı :)
bahar geliyor yavaş yavaş
izmir günlük güneşlik valla
ama yağmurlar başlıyormuş eee malum nisan ayı
bardaktan boşalırcasına yağmur olur izmirde..
ege nasıl iyimi maşallahh

banyo rahatlatır onu annesi
bende yıkadım kızımı uyuttum mis gibi derin uyuyo maşallah

kıyamam ya..şimdi onlar bizlerin çocukları değil mi dünya tersine dönüyo sanki ama napalım doğanın kanunu herhalde de baba ve anne çok zor..benim eniştem rahatsız als hastalıgı var su futbolcu sedatın hastalıgı ıkı kızı da kucuk daha teyzem mahvolmuş durumda..cocuklar bunalımda ..çok zor allahım nerde varsa yardım etsın...canım meyve tattırıyorsan..elma puresıyle baslayabılırsın ben senın zamanında coktan baslamıtım..sonrada yogurda gec..sonra ona alışınca da sebze corbası...ben gecende kocaman ilikli kemik kaynattım suyunu buz bosetıne koydum..yuvarlak yuvarlak oluyor ya..her corbasına kucucuk parca koyucam..guclensın kuvvetlensın dı mı...kıymaya da baslattı dr..vallahı hepsı ayrı konusuyo ben anlayamadım bu dr ları fazlada takılmamak lazım..bebege gore degısır alıyorsa verceksın

hosgeldın..bizde huysuzuz bu aralar ama dişten canım çok zor vallahi..nasıl da ağlak oldu..bırde aglaması artık buyuk cocuk gıbı..kızarıyo tıkanıyo..ooofff

ay gecende ben kaçamak yaptım o gun egeyı ıyıce emzıdım uyuttum sonra bır sıse içtim...gece emzırmedım..ama çok ıhtıycım vardı..bır de ruffless yanında..nasıl ıyı geldı anlatamam...evet ızmır bu mevsımd guzel olur..sanslısın...

kızlarr kuzumun odasını koyuyorum bakın bakalım nasıl olmuş

Eki Görüntüle 160465

suuuuuuuuuu benım oğluşumun odasının aynısıı gule gule kullansın meleğin canımm

banyo rahatlatır onu annesi
bende yıkadım kızımı uyuttum mis gibi derin uyuyo maşallah

ınş. rahatlatır yaaaa
nasılsın ablacım
geçmiş olsun baban rahatsızmış sanırkmm allah acıl şifalıklar versınnn

ayy kıyamıorum bu bebeklerın ağlamasına yaaa
benm oğlum da dun gece çok huysuzdıu hatta şuan hala huysuz yavrummm

kıyamam ya genç insanların hastalığına daha çok üzülüyorum hele çoluk çocuk sahibiyse küçükse bide çocuklar daha çok üzülüyorum allah çocuklarına bağışlasın enişteyi... bizler anne babamıza karşı görevlerimizi yerine getiriyoruz çok şükür. 4 kardeşiz birimiz yetişemezse diğerimiz koşuyoruz
hast.ye haftada 2gün ben gidiyorum diğer gece erkek kardeşim kalıyor diğer günlerde kızlar gidiyor
çok kardeş bu yüzden iyi galiba belkide boşuna demiyo başbakan olasıca adam 3çocuk diye :)
allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin herkese çok önemli gerçekten böle durumlarda hele
annem babam hep minnettar bizlere kıyamam.. buda bizi çok mutlu ediyor tabi...siz yetiştirdeiniz bizi diyoruz saolsuınlar..

geçen canım nasıl istedi ama. antep fıstığı vardı onu yerken.. dolapta vardı açtım
bi kaç yudum içtim e sık sık emziriyorum ya. kalanı eşim içti akşam :) bazen iyi geliyo
allah affetsin aslında çok günah ama nefsimize yenik düşüyos işte
memleketim diye söylemiyorum ama izmiri çok seviyorum ben. herşeyiyle heryeriyle..

:) ben yeni yim ne nereye yazılcak hiç bilmiyorumki

alışırsın caım hoşgeldin..

saol canım çok saol.. dualarımız hep aynı zaten çok saolun hepiniz..
kızıma bende bu odayı almayı düşünmüştüm ama zaten oğlumun odası kahverengi
kızımında pembe olsun dedim :) ben caplunbaa dan bobo moıdelinin pembesini yaptırdım
normalde maviydi o model erkek bebekler içindi. modeli çok beğendik çok kullanışlı
o yüzden mavi olan çizgiler pembe olsun dedik. çokda güzel oldu.

hoşgeldin bacummm..geçenlerde aklımdan geçmiştinn...
haberleri tınker söylemiş...oğlum olacakmış Allahın izniylee..önümüzdeki hafta tayin dilekçesini vericem...haziran başı doğum iznne ayrılıcam ve taşınıcam burdann...eğer tayin çıkmazsa ücretsiz izin kullanıcamm...
haticeden haber bekliyoruzz..onun dışında bi haber yokk...
sen nasılsın..kızınn nasıll anlat bakalımmm... :97:

aaaa...yeter bu mert beyin efelendiği..accık rahat versin annesinee.anladık erkeklik yapıyo ama yetti canım artıkk.vur totosuna annesiii...
]

Son düzenleme:

ayy elıf asıl yarın napcaz bakalım
aşı gunu yarın tam 60gunluk olacak bebeğim yanı 2ayımız bıtıyor 3.ayımızdan gun almaya başlaycağızzz ınş. acımaz hıç offf:18::18::18:

hanımlar bişey sorucam bebeğime su vermem lazımmı acaba 2ay 14 günlük şimdi aklıma geliyo su lazımmı acaba anne sütü yeterlidir diye düşünmüştüm olması gereken ne

ayy elıf asıl yarın napcaz bakalım
aşı gunu yarın tam 60gunluk olacak bebeğim yanı 2ayımız bıtıyor 3.ayımızdan gun almaya başlaycağızzz ınş. acımaz hıç offf:18::18::18:

ayyy...gülüm yaaa...kimle gideceksinn.aşı yapılırken sen dışarda bekle istersenn..çıkar çıkmaz verirsin memeyii..ay kıyamaz insan beee.şahsen ben içeri girmezdimm... :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…