ayyy...gülüm yaaa...kimle gideceksinn.aşı yapılırken sen dışarda bekle istersenn..çıkar çıkmaz verirsin memeyii..ay kıyamaz insan beee.şahsen ben içeri girmezdimm... :18:
ay netten baktım da harıkaymıs yaa gule gule kullansın kızın canımalışırsın caım hoşgeldin..
saol canım çok saol.. dualarımız hep aynı zaten çok saolun hepiniz..
kızıma bende bu odayı almayı düşünmüştüm ama zaten oğlumun odası kahverengi
kızımında pembe olsun dedim :) ben caplunbaa dan bobo moıdelinin pembesini yaptırdım
normalde maviydi o model erkek bebekler içindi. modeli çok beğendik çok kullanışlı
o yüzden mavi olan çizgiler pembe olsun dedik. çokda güzel oldu.
ayyy...gülüm yaaa...kimle gideceksinn.aşı yapılırken sen dışarda bekle istersenn..çıkar çıkmaz verirsin memeyii..ay kıyamaz insan beee.şahsen ben içeri girmezdimm... :18:
babasıyla gıdıcezzz evet ben orda olmayacağım zatenn dışarda bekleyeceğimmm off offffffff
ay netten baktım da harıkaymıs yaa gule gule kullansın kızın canım
ay sakın nıye orda olmucanız ben her asısında yanındayım egenın..asıdan sonra hemsıreler de hemen kucagına al dıyor anneye..cunku bazı durumlarda travmva olabılırmıs..ben hep yanındayım hemen de kucagıma alıp kulağına fısıldıyorum sakınleyıverıyor..ay gokceee 2. ay asıları cok beter ...allah yardımcın olsun..en son 6. ay asıları da oleydı kevgıre dondu oğluşum...
suuuuuuuuuu benım oğluşumun odasının aynısıı gule gule kullansın meleğin canımm
canım teşekkür ederim..
evet mertişkonun odasından sen de daha önce paylaşmıştın resmini..
ben aslında pembe olan modelden alıcaktım ama bu modeli yakından
görünce çok daha hoşuma gitti cıvıl cıvıl geldi ve bunu aldık
evet cıvıl cıvıl gerçkten benm oğluşum odasnda yatmıyor gerçi ama kıyafetleri olsun her şeyı odasında derlı toplu daha gusel ... br tek buyuyebılen beşiğinı kullanamıoruz onu da buyunce ınş. kullanırızzşimdılık benm odamdakı beşiğinde.bu da zaten park yatak sallanıorda ÇOK KULLANIŞLI baby2go dan almıştımm.şimdı de otrma odamda yanımda meleğim yanııı ..bence sende yatak odana bı beşık al sallanan cınsınden hayatımm yoksa zor..
suuu aldın mı meeleğine kıyafetler elbıselerrr zıbınlarrr hımm
aldım teyzesiii genelde ilk 3 ay kullanılacakları aldım
işte zıbınlar çıtçıtlı badiler tulumlar yelek hırka vs..
bikaç tane de elbise ve taytlı takım aldım
ayy ben de ole aldımm hatta 4-5 takım da 3-6 ay arası zıbınlar almıştım ama şuanda mert kağan a maşallah 6-9 aylık tulumlar anca oluyorrr azcık kılolu benm oğlumm ama bu ara bıraz durdu kılosu yarın oğreneceğiz bakalımmben ayaklı zıbınları banyodan snra bol bol kullanıorum ama normalde kullnma ayaklı olmasınnn boyunu engellemesınn cnmm
hımm anladım canım tamam bunu bilmiyordum fazla kullanmayim öyleyse..
ayy o mertişkoyu yesinler yaa tosuncuk,Maşallahh resmi de pek tatlı yaa
üstündeki de beşiktaşın badisi sanırım :82:
evet beşiktaş badysı ben koyu beşiktaşlıyım
eşim trabzonsporlu valla duurm buu
çok yakışmış canım Maşallah
canımcım ben çıkıyorum sofra hazırlayim..kendine ve mertişkoya iyi bak
çook öptümmmm
su, canım yetişemedim mi
çıktın galiba
ya müsait olduğunda listeden siliver beni gülüm be, adet oldum bugün
tekledi bu ay yine erken oldu
anlamadım niyeyse :44::44::44::44:
canım benım kızının odası çok güzel olmus güle güle kullansın ınsallah sagıkla büyüsün tatlım ama daha ayrıntılı resımler beklıyoruz hanı cıcılerı falan odasındakı dolabın kapaklarını aç görelım neler almıssın herseyı çek tek tek ayrıntı ıstıyorum canım benım tamam mı beklıyorum en kısa zamanda maılıme öptüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?