Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

merhaba Haticemmm
Allah iyilik versın canım benım!Ben de iyiyim çok şükür..hersey yolunda...mide yanmam dısında ona da alıstım zaten:)birde faranjit olmusum ve de geniz akıntım varmıs ilaç içiorum insallah gecer kısa zamanda
Ben de aynı seyi düşündüm cnm ya nanemm nerde acaba:26:

ben konustum canm onunla..işleri çok yogunmus..bır ıkı hafta gıremıyecegm dedı..öle işte

evet bence de yarın tatil...gelsin temizlik gitsin ütülerrr

ay sorma aynı durum bende de var aynen ütüler bi yandan temizlik bir yanda birde eşimin kuzeni için yarın son gün doğumu için 19 mart demişlerdi bakalım olucak mı o telaş var bir de kulağımız hep telefonda bir haftadır gece gündüz eğer yarın olmazsa ne olur hemen sezeryana mı alırlar yoksa beklerler mi biraz daha

su, canım yetişemedim mi
çıktın galiba
ya müsait olduğunda listeden siliver beni gülüm be, adet oldum bugün
tekledi bu ay yine erken oldu
anlamadım niyeyse :44::44::44::44:

ablacımmm bayadan ber, gelmiosun yogundun sanırım adet olmuşsun erkenden zaten çalışmalara başlamak için gecikmiştin olsun bu ay iyi bi performans bekliorum senden gelsin bebeişler gitsin bebişletrrr

çok kötüyüm kızlar yaa lanet olsun böyle işe yaaa malın biri telefonda radı etmediği hakaret kalmadı yaaa çok gerildim yaaa hem kendine ait işlem değil hem hesap soruyor attırıcakmış beni bankadan daha neler neler yaa çok kötü oldum koptum tabi tam o sırada eşimde geldi kim o diyo al nıumarsını diyo of offff lanet olsun böyle işe yaaaas

kızlar yaa ben bu sabah esım gıttıkten sonra dalmısım bir rüya gördüm

çok enteresandı yaa.....yarın sınavım var rüyamda sınava gıdıyomusum

mınıbuse bınıcem yanlıs yere gelmısım gerı doneyım derken büyük bir su sanki sokakların arasına dolmus

yer cekımı yokmus gıbı su havada asılı kalıyor falan sorna ben korkuyorum eve doğru kaçarken

bi kaç kez düşüyorum...sonra bırden kar yağmaya başlıyor ve 1-2 sanıye ıcınde her taraf kar oluyor

sonra üstümde basımda hıc elbıse kalmıyor cırılcıplak kalıyorum sokak ortasıdna hemen eve kosuyorum

kapıları kılıtlıyorum ama yaşlı bı adam kapıyı zorluyo evde de 2 tane yaşlı kadın var

benı koruyolar o adamdan sonra bana dua et dua et diyorlar dua ederken uyanıyorum

öyle korktum ki :S bi de şimdi haberele bakarken yarın dolunaymı ne cıkcakmıs bissürü şey anlatıyolar

kafam ambale oldu valla :44:

canım görüyorum ki çok streslı gecıyor günlerin senı cidden etkılıyora işi bırakmayı
düşünemez misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…