çok kötüyüm kızlar yaa lanet olsun böyle işe yaaa malın biri telefonda radı etmediği hakaret kalmadı yaaa çok gerildim yaaa hem kendine ait işlem değil hem hesap soruyor attırıcakmış beni bankadan daha neler neler yaa çok kötü oldum koptum tabi tam o sırada eşimde geldi kim o diyo al nıumarsını diyo of offff lanet olsun böyle işe yaaaas
canımcım sanada cok gecmiş olsunn dikkat et kendine..merhaba Haticemmm
Allah iyilik versın canım benım!Ben de iyiyim çok şükür..hersey yolunda...mide yanmam dısında ona da alıstım zaten:)birde faranjit olmusum ve de geniz akıntım varmıs ilaç içiorum insallah gecer kısa zamanda
Ben de aynı seyi düşündüm cnm ya nanemm nerde acaba:26:
sağol canım teşekkürler bilgi verdiğin için..ben konustum canm onunla..işleri çok yogunmus..bır ıkı hafta gıremıyecegm dedı..öle işte
canımcım sanada cok gecmiş olsunn dikkat et kendine..
bence sen strestende hasta olmuşsundur..
sağolsun tinkar konuşmu naneyle işleri yoğunmuşta ondan gelemiyomuşş..
sağol canım teşekkürler bilgi verdiğin için..
ayşemm rüyan hayrolsun canımmm..
şu dolunay olayını hakketen cok büyütüyolar olmayacaksada bişey olucak valla..
allahım korusunn herkezi..
günaydın uzaylııımerhaba dünya :)
çok kötüyüm kızlar yaa lanet olsun böyle işe yaaa malın biri telefonda radı etmediği hakaret kalmadı yaaa çok gerildim yaaa hem kendine ait işlem değil hem hesap soruyor attırıcakmış beni bankadan daha neler neler yaa çok kötü oldum koptum tabi tam o sırada eşimde geldi kim o diyo al nıumarsını diyo of offff lanet olsun böyle işe yaaaas
canım görüyorum ki çok streslı gecıyor günlerin senı cidden etkılıyora işi bırakmayı
düşünemez misin ?
mrb bende genelde ouyorum yazmıyorum ama okuduğum kadarıyla hemp streslisin.bebeğede yazık sanada..bence ya çalışma yada çalışmak zorundaysan bu kadar yıpratma bence kendini
kızlar yaa ben bu sabah esım gıttıkten sonra dalmısım bir rüya gördüm
çok enteresandı yaa.....yarın sınavım var rüyamda sınava gıdıyomusum
mınıbuse bınıcem yanlıs yere gelmısım gerı doneyım derken büyük bir su sanki sokakların arasına dolmus
yer cekımı yokmus gıbı su havada asılı kalıyor falan sorna ben korkuyorum eve doğru kaçarken
bi kaç kez düşüyorum...sonra bırden kar yağmaya başlıyor ve 1-2 sanıye ıcınde her taraf kar oluyor
sonra üstümde basımda hıc elbıse kalmıyor cırılcıplak kalıyorum sokak ortasıdna hemen eve kosuyorum
kapıları kılıtlıyorum ama yaşlı bı adam kapıyı zorluyo evde de 2 tane yaşlı kadın var
benı koruyolar o adamdan sonra bana dua et dua et diyorlar dua ederken uyanıyorum
öyle korktum ki :S bi de şimdi haberele bakarken yarın dolunaymı ne cıkcakmıs bissürü şey anlatıyolar
kafam ambale oldu valla :44:
amın hatcecım :)
ayy evet cidden çok büyütmüşler şimdi baktımda biraz neler neler Allah korusun :)
şekerim bu arada transferin yapılmış okudum ayrıca meltemde söyledi
haydi hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin hatcem inşallahh :)
günaydın uzaylııı
allah yardımcın olsun valla ben de eşimde bankayı aradıgımızda eger haklıysak edioruz kavgamızı.
ben bi anımı anlatıyım biz evi garanti bankasından kredi çekerek aldık kaynanamın üzerine kredi neyse bi gün bi sorun oldu müşteri hizmetlerini aradık benim kaynanamda ölse telde konuşamaz geveler durur cem konuşuyo cem dediki ben vereyim anneme teli siz teyid edin bilgilerini ama sorunumuzu ben anlatıcam nuh dio peygamber demio olmaz dio neyse kabul etti kaynanama soruyo kızlık soyadın ne diye kaynanam dioki taşkın kadın dioki hayır altun kaynanam dio taşkın o dio altun neyse bu kadın bize sorunumuzla ilgili bilgi vermedi ki biz hesapla ilgili falan bişi sormuycaktık krediyle ilgili bişi sorcaktık sadece ama yok ne mümkün neyse eşimde sinirlenip bagırmaya başlamıştı o geldi aklıma birden.
bi kerede iş bankasıyla bi sorun yaşamıştım aradım bankayı işyerimin bakiyesini ögrenicem yok sölemiyo adam ya diorum daha önce söylüyodunuz şimdi neden sölemiyosunuz dioki daha öncede sölemedim ee diorum firma yetkilisine baglıyım yok onada sölemem dio delirtti beni ya diorum kaç kere aradım sizi hep söylüyosunuz şimdi neden sölemiosunuz dioki söylemedim bende dedimki en sonunda hani o kayıt alınıyo ya konuşmalar açta ordan dinle nasıl bülbül gibi söyledigini bi işi yapıyosanız tam yapın ya dedim bi gün söylüyosunuz ertesi gün kural var yasak söyleyeemmi oluyo dedim kızdım kapadım telii ertesi gün aradım hiç bişe olmamış gibi hatırlamadı söyledi bakiyeyi
ay hayırdır rüyan aslında kötü degıl mevsımınde kar guzeldır..çıplaklık ne alaka anlayamadım am..hayırdır dıyelım bu arada gunaydıncanım görüyorum ki çok streslı gecıyor günlerin senı cidden etkılıyora işi bırakmayı
düşünemez misin ?
ya sadce gelecek için katlanıyorum işe çünkü şuan sağladığı imkanlar gerçekten iyi maaşım birikiyor zaten eşimin kazancı biza yetiyor. acyrıca özel sigortam olduğu için hen benim hem bebeğimin masrafları en iyi hastanede karşılıyabiliyorum dayanma gücümün son sınırına kadar dayanmak istiyorum.2001 den beride sigortam var o da boşa gitsin istemiyorum en azından birikimim olursa toplu para yatırım emekliliğim için kafam çok karışık yani
genelde iş bankacılığın gerekliliği malesef aslında takmamayı öğrenmiştim ama insanları hakaretlerine tahamül edemiyorum işte sonuçda ben burda bir çalışanım yani kurumu simgeliyorum bana hakaret etmelerini anlamıyorum of offf
ya sadce gelecek için katlanıyorum işe çünkü şuan sağladığı imkanlar gerçekten iyi maaşım birikiyor zaten eşimin kazancı biza yetiyor. acyrıca özel sigortam olduğu için hen benim hem bebeğimin masrafları en iyi hastanede karşılıyabiliyorum dayanma gücümün son sınırına kadar dayanmak istiyorum.2001 den beride sigortam var o da boşa gitsin istemiyorum en azından birikimim olursa toplu para yatırım emekliliğim için kafam çok karışık yani
genelde iş bankacılığın gerekliliği malesef aslında takmamayı öğrenmiştim ama insanları hakaretlerine tahamül edemiyorum işte sonuçda ben burda bir çalışanım yani kurumu simgeliyorum bana hakaret etmelerini anlamıyorum of offf
bazen düşünüyorum bende mi böyle yapıyorum diye başka bi kuruma gittiğimde ama yapmıyorum yaa belki eskiden yapıyordum hatırlamıyorum ama şimdi yapmıyorum yaaaay hayırdır rüyan aslında kötü degıl mevsımınde kar guzeldır..çıplaklık ne alaka anlayamadım am..hayırdır dıyelım bu arada gunaydın
allah yardımcın olsun canım hamıle hamıle bın bır turlu ınsanla ugrasıyorsunuzdur..sen de emir kulusun sonucta ne denılırse onu yapıyorsun ama anlayamazlarr
selam canımmbu arada selam kızlarrrrrr..
ay hayırdır rüyan aslında kötü degıl mevsımınde kar guzeldır..çıplaklık ne alaka anlayamadım am..hayırdır dıyelım bu arada gunaydın
iyi düşünelim iyi olsunn rabbim korusunnn..
cok sağol hayatım evet cok şükür transferim oldu..
rabbim sağlıklı bir şekilde hamile kalıp kucaklamayı nasip etsin inşallahhhhh..
cuma büyük gün allah izin verirse..:81:
anammmmmmmmmmmmmm kıss hayırlara çıksın ya keşke anlatmasaydın vallaaa suya anlatsaydın çıkıp gitseydi:18::18::18::18::18:
ya canım haklıysan konuş ama belli kurallar var onlara uymaz ve uymadığımız ispatlanır ise iş akdi fes olur hiç bir banka ile de çalışmayız ve birde sonuçda ben burda bir çalışanım yaa bana neden hakaret ediyorsun ki aynı şey başka iş yerleri içinde geçerli sen mesela muhasebecisin ve belli kuralın var ona uymazsan belki azar işiticen yada işten çıkrılıcan buna uyman lazım yani ama bunu bazen karşıdaki kişiye anlatmak zor oluyor.
adam hem babasının ehsbını sorguluyor kiii elimden geldiğince detay vermeden yardımcı oldum adama babnızla görüşeyim diyorum yok paryı ben ödüyorum seni kovdurucam fln neler neler saydı ya ben telefnu bıratığıımda diğer arkadaşım aldı teli bir dünyada ona saymış babasına yani asıl konut kredisi müşterimizde bir efendi adamki öyle adamda böyele bir oğlu bakalım ne olucak
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız?
günaydın uzaylııı
iyi düşünelim iyi olsunn rabbim korusunnn..
cok sağol hayatım evet cok şükür transferim oldu..
rabbim sağlıklı bir şekilde hamile kalıp kucaklamayı nasip etsin inşallahhhhh..
cuma büyük gün allah izin verirse..:81:
valla canım bencede bırakmalısın içi dogumunu yaptıktan sonra başka bi yerde başlarsın yine aynı imkanlar oluyo sonuçta bankalarda ee eşinin maaşıda yetiyomuş daha ne ne gerek varki hem kendine hemde bebegine eziyet ediyosun boşu boşuna.insanogluyuz sonuçta bizde yapıyoruz aynı şeyleri mesela düşünki bi firmaya iş yapmışsın ama paranı alamamışsın ee müdürler falanda yok ortada bi süre sonra tele kim bakarsa ona bagıırmaya başlıyosun.
canım benim seninde kızın oluyomuş hayırlı olsun rabbim sağlıklı kucaklatsın..selam canımm
selam idilimm hoşgeldin balım..Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız?
Amın şekerim amin sağlıkla inşallahh güzel haberler verirsin bakalım no stres no cry
bazen düşünüyorum bende mi böyle yapıyorum diye başka bi kuruma gittiğimde ama yapmıyorum yaa belki eskiden yapıyordum hatırlamıyorum ama şimdi yapmıyorum yaaa
selam canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?