günaydın canlar...ooof ben çok kötüyüm cuma günü şifayı kapmıştım..hala da iyileşemedim..hiç bilmiyorum bu yıl ki kadar gripten çektiğimi...emziriyorum diye dr da gıtmedım ama dun gece baa basım dondu tıtremeye basladım..bırde çarpıntım oldu hemen acile gittik 8 e 4 tansıyon ve acayıp enfeksıyon varmıs hemen serum falan bagladılar..gece egeyı bakıcıya bırektıgımız ıcın orda kalamadım bıle elımde serum eve geldım..bebekte huysuzluk yaptı mı...:84::84 oooof berbat bır hafta sonu ve berbat bir hafta başı...çok hastayım çook.. :2::2:
aaa çok geçmiş olsun canım yaaa. tansiyon çok düşmüş, rapor alsana sen... olmaz dinlenmeden çünkü asla olmazzzzz
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrr
tinkercim çok geçmiş olsunnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy nasıl özlemişim yaaakuzunun biri rahat durmuyordu yatağında,aldım koltuğa yatırdım yanıma :)) ben burda sizinleyken beni rahatsız etmesin diye
nasılsınız kızlar? son gelişmeleri bildirin bana..geçmiş okuyacak kadar zaman bulamıyorum çoğu kez.
tinker mama ismi söylesene bana.geçen yazmıştın ama hatırlamıyorum ben şimdi..benimkiler mamayı beğenmediler,aptamil vericem ama hangisini? pre-aptamil vermem gerek sanki bana göre:26:
gunaydın cnm bebegınız omurlu olsungünaydın herkese nasılsınız ben idare ederim dün eşimin kuzeni doğum yaptı çok tatlı yaa erol bebek onunla beraberdik tüm gün
üffff uzun zaman sonra gelebilmeme rağmen yine konuşan kimse yok
üffff uzun zaman sonra gelebilmeme rağmen yine konuşan kimse yok:19
burdayız canım ya çalışıyorum yaa o yüzden yazamadım fazla sen enler yapıyorsun nasıl gidiyor iyi mi herşey
tınkercım geçmiş olsun bu arada yyeni okudum
pembedana belli oldu mu sonuçlar
yelizcem sen enler yapıyorsun
canım ıkı bucuk aylıga kadar ben pre aptamıl kullandım ...sen de öle al hangısını vermıstınız...begenmedıler..onu severler anne sutune benzıyor..onu da sevmezlerse milumil 1 al..
günaydın canlar...ooof ben çok kötüyüm cuma günü şifayı kapmıştım..hala da iyileşemedim..hiç bilmiyorum bu yıl ki kadar gripten çektiğimi...emziriyorum diye dr da gıtmedım ama dun gece baa basım dondu tıtremeye basladım..bırde çarpıntım oldu hemen acile gittik 8 e 4 tansıyon ve acayıp enfeksıyon varmıs hemen serum falan bagladılar..gece egeyı bakıcıya bırektıgımız ıcın orda kalamadım bıle elımde serum eve geldım..bebekte huysuzluk yaptı mı...:84::84 oooof berbat bır hafta sonu ve berbat bir hafta başı...çok hastayım çook.. :2::2:
canım gecen ay 3 gun rapor aqldım butun haftanın ek dersini kestıler paraya da ıhtıyac var..bu ay da gıderse batarız hepten..yormuyorum kendımı ...bu arada sen naptın sonucları 4 gözle beklıyorum ..insallah guzel çıkıcak
ilk başlarda formul mama kullandık..aptamil prematil diye.. sonra bebelac vermeye başladık. aslında mamayı alıyor,emiyor ama yanlardan sürekli çıkarıyorlar..ben normal sanıyordum ama 2 gündür sütümü sağıyorum,biberonla veriyorum onu akıtmıyorlar yanlardan..ozaman anladım ki mamayı sevmemişler..
bu arada sana da geçmiş olsun canım..
şimdilik çıkmak zorundayım..kuzular uyanıyor yavaş yavaş,bakım ve beslenme zamanı
geri dönücem
ay birde bana en afillisinden ticker yapıverin nolur.. doğurdum 1 ay oldu hala hamile diyo benim tickerbi 3 tane daha geliyormuş gibi hissediyorum
doğum tarihimiz 22.02.2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?