Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım bende bekliyorum, uyumuşum şimdi kalktım. kocişten ses yok...sordum mu kızıyoooo :18: egede ya o...o alacak sonuçlarımızı ... sanırım çıktıysa eğer, 1-2 saate alır sonuçları...

ok canım bizi habersiz bırakma..hayırlısı olsun

sağol canım tesekkur ederım

bu arada sağol bebeğimiz için çok heycanlandım yaa hemen doğurasım geldi bebeğimi sağsalim kucağıma alasım geldi

ay birde bana en afillisinden ticker yapıverin nolur.. doğurdum 1 ay oldu hala hamile diyo benim ticker bi 3 tane daha geliyormuş gibi hissediyorum
doğum tarihimiz 22.02.2011

sen 3 daha doğurucak gibi hissediyorum dedin yaa ay düşünsene öyle olduğunu Allahım ne kadar zor birşey olurdu
canım bende bekliyorum, uyumuşum şimdi kalktım. kocişten ses yok...sordum mu kızıyoooo :18: egede ya o...o alacak sonuçlarımızı ... sanırım çıktıysa eğer, 1-2 saate alır sonuçları...

iyi haberlerini bekliyoruz canım

şimdilik çıkmak zorundayım..kuzular uyanıyor yavaş yavaş,bakım ve beslenme zamanı
geri dönücem

görüşmek üzere bebişleri öp bizim yerimizede

sağol teyzasi valla 16. haftadayız... hayırlısıyla şu sonuçları bi elime alsammm, bi alsammmm,!!!!!
ay ne rahat kocam yaa... sabırsız olma diyor kızıyor bana dünden beri, daha almadı sonuçları yaa...

sağol teyzasi valla 16. haftadayız... hayırlısıyla şu sonuçları bi elime alsammm, bi alsammmm,!!!!!
ay ne rahat kocam yaa... sabırsız olma diyor kızıyor bana dünden beri, daha almadı sonuçları yaa...

canım inşallah sonuçlar beklediğiniz gibi çıkar hakkınızda hayırlısı olsun canım dua ediyorum...

inşallah hiç bişicik çıkmıcak..kocişinde o yüzden çok rahat bence..sende ona katıl ve sende rahat ol

Selam kepeleklerim nabeeeeeeeeeeeelllll bi 10 dak. falan vaktim var size bakiyim dedim, sonra kursum başlicak malesef
Ayyyy çok ösledim ben sizi yaaaaaaaaaaaaaa

Ya ben geldim hepiniz kaçtınız ama yaa aşkolsun yani :84: neyse ben akşam tekrar girmeye çalışırım öpüldünüz mucu mucu

geldim kızlar vallahi blok ders işledim erkenden postaladım benım çocukları azcık uyuyayım diye...

selam kızlar ben tekrara geldim yemeği yemeğe çaıştım ama yiyemedim midem çok bulanıyor bugün nedense yaa acayip kötüyüm başımda dönüyor anlamadım gitti akşam olsada eve gidip yatsam dinlensem yaa

pembecim sen gönlünü ferah tut eminim sonuçlar güzel çıkacak...ne sonuçları bu??ikili test sonuçları değil demi?
hoşgelmişsin topuklummm özledik seniii nasılsın nasıl gidiyor annelik?üç bebişin varr zor oluyormu canım?Allahım sabrınıda verir büyüdüklerinde çok güzel olacak eviniz cıvıl cıvıl...inşallah uyku düzenleri iyidir..sanırım epeyce ayaklandınn geri döndün aramıza

canımm geçmiş olsun insan çocuğu olunca hasta olsa bile çocuğundan başkasını gözü görmüyordur eminim bide serumlu serumlu eve gitmişsin...yatıpta dinlensen yine iyi bide iş başıı Allah yardımcın olsun cnm..biranönce iyileşirsin umarm...

sağol canım gercekten öle oluyor gunlerce dr gıtmedım emsın dıye..böle oldu sımdı ılaç alıyorum gercı bebege zararı yokmus ama..yıne de huzursuzum..o haydut da illaki şeker gibi mememi tutturuyor...
zor vallahi..ben de bahtsızmıyım hem hamılelıkte hem de emzırırken cok fena grıp oldum ..hepsındede bır basıma..gurbett işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…