ay birde bana en afillisinden ticker yapıverin nolur.. doğurdum 1 ay oldu hala hamile diyo benim tickerbi 3 tane daha geliyormuş gibi hissediyorum
doğum tarihimiz 22.02.2011
canım bende bekliyorum, uyumuşum şimdi kalktım. kocişten ses yok...sordum mu kızıyoooo :18: egede ya o...o alacak sonuçlarımızı ... sanırım çıktıysa eğer, 1-2 saate alır sonuçları...
sağol canım tesekkur ederım
ay birde bana en afillisinden ticker yapıverin nolur.. doğurdum 1 ay oldu hala hamile diyo benim tickerbi 3 tane daha geliyormuş gibi hissediyorum
doğum tarihimiz 22.02.2011
canım bende bekliyorum, uyumuşum şimdi kalktım. kocişten ses yok...sordum mu kızıyoooo :18: egede ya o...o alacak sonuçlarımızı ... sanırım çıktıysa eğer, 1-2 saate alır sonuçları...
şimdilik çıkmak zorundayım..kuzular uyanıyor yavaş yavaş,bakım ve beslenme zamanı
geri dönücem
yaklaşık aynı şeyleri yapmışız..kalplere bakkk
hojgeldinnnnn
ay sende mı yapmıstın tınker görmedım :) :) :)
hoşbulduk şekerimm
sonuç alcakmışsınız inşallah iyi haberle gelir eşin canım
bu arada bebısıde koskocaman yapmısın kız maşallahh
sağol teyzasi valla 16. haftadayız... hayırlısıyla şu sonuçları bi elime alsammm, bi alsammmm,!!!!!
ay ne rahat kocam yaa... sabırsız olma diyor kızıyor bana dünden beri, daha almadı sonuçları yaa...
http://lb1f.lilypie.com/wTdPp2.png
yaptım cicim begenmediysen tasarımı değiştireyim hemen
sağol teyzasi valla 16. haftadayız... hayırlısıyla şu sonuçları bi elime alsammm, bi alsammmm,!!!!!
ay ne rahat kocam yaa... sabırsız olma diyor kızıyor bana dünden beri, daha almadı sonuçları yaa...
pembecim sen gönlünü ferah tut eminim sonuçlar güzel çıkacak...ne sonuçları bu??ikili test sonuçları değil demi?canım bende bekliyorum, uyumuşum şimdi kalktım. kocişten ses yok...sordum mu kızıyoooo :18: egede ya o...o alacak sonuçlarımızı ... sanırım çıktıysa eğer, 1-2 saate alır sonuçları...
hoşgelmişsin topuklummm özledik seniii nasılsın nasıl gidiyor annelik?üç bebişin varr zor oluyormu canım?Allahım sabrınıda verir büyüdüklerinde çok güzel olacak eviniz cıvıl cıvıl...inşallah uyku düzenleri iyidir..sanırım epeyce ayaklandınn geri döndün aramızagünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy nasıl özlemişim yaaakuzunun biri rahat durmuyordu yatağında,aldım koltuğa yatırdım yanıma :)) ben burda sizinleyken beni rahatsız etmesin diye
nasılsınız kızlar? son gelişmeleri bildirin bana..geçmiş okuyacak kadar zaman bulamıyorum çoğu kez.
tinker mama ismi söylesene bana.geçen yazmıştın ama hatırlamıyorum ben şimdi..benimkiler mamayı beğenmediler,aptamil vericem ama hangisini? pre-aptamil vermem gerek sanki bana göre:26:
günaydın canlar...ooof ben çok kötüyüm cuma günü şifayı kapmıştım..hala da iyileşemedim..hiç bilmiyorum bu yıl ki kadar gripten çektiğimi...emziriyorum diye dr da gıtmedım ama dun gece baa basım dondu tıtremeye basladım..bırde çarpıntım oldu hemen acile gittik 8 e 4 tansıyon ve acayıp enfeksıyon varmıs hemen serum falan bagladılar..gece egeyı bakıcıya bırektıgımız ıcın orda kalamadım bıle elımde serum eve geldım..bebekte huysuzluk yaptı mı...:84::84 oooof berbat bır hafta sonu ve berbat bir hafta başı...çok hastayım çook.. :2::2:
pembecim sen gönlünü ferah tut eminim sonuçlar güzel çıkacak...ne sonuçları bu??ikili test sonuçları değil demi?
hoşgelmişsin topuklummm özledik seniii nasılsın nasıl gidiyor annelik?üç bebişin varr zor oluyormu canım?allahım sabrınıda verir büyüdüklerinde çok güzel olacak eviniz cıvıl cıvıl...inşallah uyku düzenleri iyidir..sanırım epeyce ayaklandınn geri döndün aramıza
canımm geçmiş olsun insan çocuğu olunca hasta olsa bile çocuğundan başkasını gözü görmüyordur eminim bide serumlu serumlu eve gitmişsin...yatıpta dinlensen yine iyi bide iş başıı allah yardımcın olsun cnm..biranönce iyileşirsin umarm...
üff yine kayboldunuz yaaaNeyse bende gidip yemeğimi yapayım bari bu arada..
ya ben geldim hepiniz kaçtınız ama yaa aşkolsun yani :84: Neyse ben akşam tekrar girmeye çalışırım öpüldünüz mucu mucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?