Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
haticem ben aksama giremedim canım mert huzursuzdu. dualarınız kabul olsun. allah güzünü güldürsün bitanem. seni çok seviyoruz.. öpüyorum canımmmmmmmmmmmmmmm

canım benim ben dün gelemedim ege çok huysuzdu dün gecebi fırsat vermedi ki...kalbim sizinleydi ama

amiiiiiiiiiiiin canım allahım kabul etsin:

hepinizden allah razı olsunn canlarımm o güzel ağzınızdan cıkanlar aminnleri allahım kabul etsin inşallahhh....
canımm kızlarında dediği gibi tam anlamamışta olsam galiba cok kötü bişey değil..
annede veya babada olma ihtimali var ama bebek gayet sağlıklı...
üzülma canımmm benimm yüreğimden o kadar temiz şeyler geciyoki rabbim sağ salim kucaklatacak bebeğini..

bu arada smartla bizim tahmin tuttuu yaşasınnnnnn
bir erkeşimiz daha geliyoooo...

AMİNNNNNNNNNNNNNNN
hatçem duanda gelemedim şimdi okudum.allahım inşallah saglıklı ve güzel bi hamilelik geçirerek bebegini sag salim kucagına almanı nasip eder.

AMİİİİİNNNN HATİCEEMMM bebeğin sana tutunsunda bi daha ayrılmayınn inş..
Allahh hakkında hayırlıları nasip etsin inş..
cok sağolun kızlarr allah razı olsunnn...aminnnnnnnnnnn...
ayyyyyy son 2 günnn cok heyecanlıyımm..

evet pembem ya şöyle düşünüyorumda hamilelik boyunca yaşadığımız stres nasılda yıpratıyo bizi..
ama yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun diye herşeye katlanıyoruz..
ana yüreği evett cok doğru rahme düştüğü anda varlığı bile yetiyor...
inşallah kucakladığın günelri görüceksin ve bizede oğluşunla beraber fotolar göndereceksin..

bizde iiizz şükürr takılıp duruozzzz

sorun yok şekerler, ama yinede adı konana bi bozuk kromozomumuz var...
hiçbir sorun teşkil etmez dediler. hatta bizide incelicekler, kesin birimizden geçmiştir diyorlar...
ama sewinebiliriz yani...

canımm ilk okuyunca bi anda çok korktum neyseki doktor problem değil demiş
oh çok şükür yaa tabi haklısın en ufak şey bile olsa insan telaşlanıyor
annelik işte gönlünü ferah tut canım inşallah herşey yolunda olacak
Allah yardımcınız olsun bu arada oğluş geliyomuşş hadi hayırlı olsunn
sağlıkla gelsin yakışıklıı

börülce öküzü müü ay tinker şu yorumlarına bayılıyorum

herkese günaydınnnnnn biz de son kutucuğa geçmişizzzzz

selam kızlar birazdan doktora gidiyoruzz bakalım bnm dr.12.haftada görüyormuş cinsiyeti belki bnm bebişinde görür

pembeeee çok sevindim bak sorun morun yokkk kendini sıkma artık lütfen,sağlıklı doğacak bebeğin....
demek oğluşun oluyorrrayyyy çok güzelllll oğlan anası olacan kızzzz

wallahi beni mahvetti halada devam ediyor, erkekler böle mi oluyor yaaa....
16. haftamda hala kusuyorum... koparıcam onun pipisiniiii

kızz bende 12.haftadayım ve sabah bulantıdan gözümü açamadım çok fenayım yine acep benimdemi oğlum olacakkkk:26:

hoşgeldinn tatlımmmm

pembe benim yiğenlerimde de var bu kromozom bozukluğu...babadan geliyormuş..
bir kromozom başka bir kromozomla yer değişmiş ama bi bilgi kaybı olmuyo öyle olunca...bilgi kaybı olursa sorun oluyo...

sağol şekercim, kocişin yemin ederim ağzı kulaklarına vardı, o anı gördüm bizzat.... deli oluyo zaten erkek diyee...
eminim senin eşinde çok sewinir erkek bebişe...
valla şekerim tatlıda yemedim, nasıl oluyo bu iş bilmiyorum ama çin takvimi tutuyoooooooooo

Günaydın kızlar biz geldik..nasılsınız? ne var ne yok? bir kaç gündür takip edemiyorum sizi...

günaydınn kuzularrrrrrr

hoşgeldin şekerimmmmmm bulantıyla çok belli olmaz ama bence senin zaten oglun olucakki çok yakışır bencee

selam kızlar birazdan doktora gidiyoruzz bakalım bnm dr.12.haftada görüyormuş cinsiyeti belki bnm bebişinde görür
günaydın canım hoşgeldinnnnnn...
hadi bakalım senin bebişin cinsiyeti ne olucak...
ama banada seninde oğlan gibi geliyo..bakalım tutucakmı..

hoşgeldinn tatlımmmm
hoşbuldum balım..

Günaydın kızlar biz geldik..nasılsınız? ne var ne yok? bir kaç gündür takip edemiyorum sizi...

günaydın ballı böreklerimmmmm...
nasılsınız bakem..
günaydınlar hoşgeldiniz...

evet bizim bölgenin yöresel hakaretlerindenbiridir ..börülce öküzü ben çok severim bu lafı

Hoşbulduk canım...biz iyiyiz. ne oldu senin transferin? ya ben çok mu geri kaldım...ne zaman hamileyim müjdesini vereceksin bize?

iyi olmanıza sevindim balımmmm...
evet sen geride kalmşın kuşumm...benim transferim yapıldı cuma günede allah izin verirse test günüm inşallah o müjdeyi vericemmm..
yani son 2 gün..

vallahi benım esımde farketmez derdi..sağlıklı olsun da derdı hatta kız hayali bile kurardı..ama erkeği duydu nasıl anlatıyo..ekranda gördüğü pipi sanki fil pipisi gibi abarta abarta nasıl anlatmıştı millete...sinir şeylerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…