selam kızlar ben geldim...nasılsınız bakalım???
doktora gittik ense kalınlığına bakıldı normal dedi yarın ikili tarama için kan tahlili vericem
dr.cinsiyet hakkında bişey söylemek için çok erken dedi bende ama ablamın 12.haftasında söylemiştiniz dedim.oda senin ultrasona baktığımda cinsiyeti hakkında bişey göremeiyorum dedi sanırım göstermedibi tahmin yürütün diye çok ısrar edince ben kıza benzettim dedi ama biz şokkk
ama kesin değil dedi 1 ay sonra gelin dedi ozaman erkekte diyebilirim çünkü bişey göremedim dedi.bu durumda muallakta kaldı
canım öncelikle ense kalınlığının normal çıkmasına çok sevindim...En önemlisi de bu zaten.
yarında hayırlısıyla diger testlerini verdim mi geriye bişi kalmıyor canım...
cinsiyetine gelincede bencede biraz erken gibi.15.haftalarda net olarak ögrenırsın canım.Bir de benım kızcemi düşün 19.haftada ögrendik:) zilli bizi bekletti...
bence selizin kızı olacak :))
ayyy selizz bencede senin oğlun olcak sende erkek anası potansiyeli varrr
gamzelinin kızı selizin oğlu
benim de iddiam bu
evet hayatım dr.12 haftalık bile değilsin 11+3 dedi.ben 1 ay bekleyemem 2 hafta sonra yine gidicem
arkadaşımda kız istiyordu dr.erkeğe benzetmişti 12.haftasında 1 ay sonra gel demiş arkadaşım dayanamadı 2 hafta sonra gitti erkekmiş nasıl üzüldü anlatamam ben kız istiyordum diye..
enönemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması..ben Rabbimden hayırlısı neyse oolsun dedim.kızım olursa hayırlısı böyleymiş erkek olursada hayırlısı böyleymiş dicem.inş sağlıklı doğsunlarda sağ salim kız erkek farketmez hele ilk bebeğimiz olduğu için hiç farketmez..
aslında ben hep çin takvimine bakarken kız için tutturmaya çalışyordum.sonra eşim oğlum olursa tabiki daha çok isterim ama kızım olursada sevinirim ikiside evlat deyince ben hep oğlum olsa dedim sonra..
ama eşimin ailesinde hatta sülalesinde hiç kız yok..amcaoğulları erkek,bnm eşim 3 erkek kardeşler.
kuzenlerinin toplam 5 çocukları var onlarda erkek.oyüzden bana sen asla kız doğuramazsın erkek olur dediler.birazda ondan şartlandım galiba oğlum olur diyee.hep erkek ismi aradım 1 kere kız ismi bakmadımama kızım olursada koskoca sülalenin tek kızı olacak...yinede eşim öyle dedi diyee oğlum olursada sevinicem.oyüzden her ikiside bizi çok mutlu edecek.kayınpederim tam bir kız hastası duyunca sevinir ama biz kimseye bişey sölemicez çünkü dr.çok küçük ihtimal dedi kimseye söylemeyin dedi.
bir çok açıdan dediğin gibi hem kız olması hem de erkek olması sevindirecek hepinizi canım...
yeterki sağlıkla gelsin kuzu...hepsinin yeri ayrı,tadı ayrı...ikincilerde düşünürüz artık
gökcecim günaydın hoşgeldin.
yoktun kaç gündür.
bugün erkencisin hayırdır. oğluşmu uyutmadı yoksa canım
slm kızlar nasılsınzz
ben ıstda ailemın yanındayımmm allahım gormelısınız dayısı dedesı nasıl sevıyor mertişkoyuu halınden çok memnun ama çok nazlı bır bebek olduuu gormelısınızzzdayı kucağında dede kucağındaa uyanmalarını beklıyorlar...bızımkı halnden memnun ooooo bı gormlesınız bı kuruluyorr bı şişiyorrrr dun de alışverişe gıttım mert kağan a sallanan hem koltuk olan hem yatak olan bı beşik gbı bşey aldımm ayy super bşeyy yaaa yatabılıorr kalktığında koltuk gıbı yapıorum oturuyorr hem de sallaanıyorr hem de çok ucuz 65tl ye aldmmm ohh rahatladım bırazz ..
bız ıyıyızz yanı her şey çok şukur yolunda .sızler nasılsınızz ? değişik bır şey var mı ? geçmişi okyamıorumm..ara ara grer bakarım sıze. bugun yengesı gelecekl mertişko yu gormeye (abımın nışanlısı) cıbı cıbı yapıp cıcılerımızı gıyıncezz
sizleri çok sevıorum nolur heres kendınıne çok ama çok ıyı baksınnntekrar goruşmek uzere hoşçakalınnnnnnnnn :80::80::80:
gunaydın canım
evet ailemın yanındayım mert kağan da erken kalktı annmeler bırakmadı ben de mecburen erkenden kalktımm
günaydın canımm..iyi olmanıza çok çok sevindimm..yavaş yavaş düzene girecek inşallahh mert efendi..sende mümkün mertebe gez..stres st...dedeyle dayıya satt...alışsın hem mert farklı yüzlere...
bizlerde bi haber yok..yarın haticenin test günü...
he bide pembişin oğlu olacak...
bu kadarr..
öptüm seni... :80:
ohh hadi canım Allah içine sindirsin.
iyi olmuştur sana değişikli oldu ne güzel.
hadi canım bak keyfine sen. bu arada koltugunuzuda güle güle kullanın.
öp oğlusunu benim yerime
gezcem gezıcemm dur daha dun 1 bugun 2sutte sağdm dun buzluğa attım hazır yanı her şey
ayy allahım hatıcenın sonucunu hayırlı eylesın ınş.
demek pembenın oğlu olacal maşallah yaaa
elif senın cınsıyet bellı mıydıı? ben unuttum yaaa
ben de senı çok opüyorum kolay gelsınn
Elif günaydın canım nasılsın
oğluş nasıl bakalım başladımı tepiklere
günaydın canımmm...
Iyiym sağol..oğluş başladı teyzesi...çok kuvvetli ve sürekli değil ama başladı...
Sen nasılsınn???
Kıvırcık kızn nasıll...ara sıra anlatsana kızınla maceralarınızı..yemesini içmesini huysuzluklarını...
Ben bayılıyorum okumaya..burdaki arkadaşlar anlatınca 4 göz oluyorum vallaa... :97:
canımm ya ben çalıştıgım için kızımla gün içinde ananesi ilgileniyo.
Ben çok özlüyorum onu akşamları hasret giderişimizi bi görsen
nerdeyse bütün akşam kucağımda ve duruyo duruyo anne diye bi sarılışı var görmelisin. Gelir dizimde yatar. Beraber yatarız yerde o benim saçlarımla oynar.
Hatta dün akşam birlikte çorba yaptık kızımla
oda beni, özlüyo kuzucugum.
Elifçim kıvırcık ki ne kıvırcık görmelisin yok böle bişi umarım kestirdikçe düzelir biraz.
Babaannesinin saçlarıda kıvırcık o yüzden kıvırcık saçı sevdiğim halde istemiyorum kıvırcık olsun.
ah kıyamam ben onaa.bebeğim benimm..özlemezmi annesini...en çok seni ister yanındaa...
Bu arada kaynanamızı pek sevmiyorum sanırımm...Aman sağlıklı olsunda...varsın saçları benzesin babaanneye...canım benimm..tam sevmelikk...
sevmek mii
Görünce bile tüylerim tiken tiken oluyo.
Evet elifcim tam sevilmelik. Allah allah bi görsen bi işveler bi nazlar istediği bişey yaptırmak için neler yapıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?