Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kıslar dünden beri bebişim tekmeliyo artık beniçok değişik bi duyguymuş allahım herkese yaşatsın

bunlar mutluuk şeysi canım benim fırlama burdayım diyor artık

slm teyzoş iyiyiz sen nasılsın bi gelişme varmı

iyiyimcnm nolsun çalışmalara tüm hızıyla devamm incir kürünede devam bu ay biraz ümitliyimbakalım daha yapım aşamasında hayırlısı şu günler bir an önce geçse artık sabırsızlanıyorum..

günaydınnnnnnnnnnn

bu kızlar delirtecek beni sabahtan beri
uyumamakta direniyorlar resmen ve benim deli gibi uykum varrrr uyusalar bir an önce de bende yatsam azıcık diyorum ama nerdeeeeeeeeeee

çok çalış isteyerek gorev gibin deil ona göre
olmazz mutluluktan aglarmı insan yawww aglama sen yinede :)

tamam ağlamam yelizim ya zeytinden bahsetsene

günaydın canım sağol sen nasılsın.
çalışıyorum işteyim çalışan bi insan ne kadar iyiyse bende o kadar iyiyi.
hele ki birde bugün vergi günü sorma gitsin yoğunlugumu

sorma yaa bend eişteyim işte klasik bir banka günü daha krediler mevduatlar sırada bekleyen bağıran müşteriler fln da fln yani oooo oooo

günaydın kıslar dünden beri bebişim tekmeliyo artık beniçok değişik bi duyguymuş allahım herkese yaşatsın

günaydın ne güzel işte yaa ilk günden beri varlığını biliyorsun ama şimdi daha çok hissediyorsun mükemmel bir şey

selammmmm kızlar nasılsınızz

slm günaydın işteyiz işte

canım benimm yaaa aglama kıs ne güsel işte kızın fırlama çıktı desene

günaydın canım nasılsın

günaydınnnnnnnnnnn

bu kızlar delirtecek beni sabahtan beri
uyumamakta direniyorlar resmen ve benim deli gibi uykum varrrr uyusalar bir an önce de bende yatsam azıcık diyorum ama nerdeeeeeeeeeee

senin içinde zor yaa var mı yardım eden yalnız değilsin demi yaramaz kızlaaaarrrr

Kızlar günaydınlar!

İki dersi geride bıraktım ve şimdi 2 dersim boş ama yan sınıfta kuduruyorlar mikroplar!
Sizler nasılsınız canlar?

Çiğdoşum canım bu kızlar böyle oluyor demek ki ben de yandım desene :)
inşallah uyurlarda sende dınlenırsın cnm

günaydınnn kızlarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…