evet canım varlığını hissetmek bence çok değişik bi duygugünaydın ne güzel işte yaa ilk günden beri varlığını biliyorsun ama şimdi daha çok hissediyorsun mükemmel bir şey
günaydın canım benim kızım şimdiden cadıKızlar günaydınlar!
İki dersi geride bıraktım ve şimdi 2 dersim boş ama yan sınıfta kuduruyorlar mikroplar!
Sizler nasılsınız canlar?
Çiğdoşum canım bu kızlar böyle oluyor demek ki ben de yandım desene :)
inşallah uyurlarda sende dınlenırsın cnm
evet canım varlığını hissetmek bence çok değişik bi duygu
günaydın canım benim kızım şimdiden cadı
vallahi bu kızlar bize çektirmezse iyidir :)
benım kızımda çogu zaman değişik seyler yapıyor ama dogunca ne olur bilemiyorum tabi:)
günaydın kıslar dünden beri bebişim tekmeliyo artık beniçok değişik bi duyguymuş allahım herkese yaşatsın
herkese günaydınnn nasılsınız iyimisiniz
Kızlar günaydınlar!
İki dersi geride bıraktım ve şimdi 2 dersim boş ama yan sınıfta kuduruyorlar mikroplar!
Sizler nasılsınız canlar?
Çiğdoşum canım bu kızlar böyle oluyor demek ki ben de yandım desene :)
inşallah uyurlarda sende dınlenırsın cnm
deli kızzz...bende diyorumki bu niye ağlıyo...
ççook güzel bi duygu değilmiii..Rabbim tamaınıda nasip etsin inşallah cümlemiziee...
günaydınnn canlarımm hayırlı sabahlarr...
ayy benim acayip dışım ve başım ağrıyoo dün geceden beri ama gece uyuttu gözlerim acıtığım anda tekrardan...:26:
birde kuru öksürük var hasta falan değilimde söylemsi ayıp balgam var.:18:.sanırsam norkozdan kaynaklı balgamı atsam rahatlıcam ama oda cıkmıyo boyna öksürüyom kuru kuru...:94:
ama diş ne olucak onu bilmiyom..
sizler nasılınızzz bakalım...
günaydın herkeslereeeeee
nasılsınıızzzzz kızlaarrrr
günaydın canım hoş geldingünaydın herkeslereeeeee
hayırlı sabahlar canım geçmiş olsun canım bugün ayın 24 ügünaydınnn canlarımm hayırlı sabahlarr...
ayy benim acayip dışım ve başım ağrıyoo dün geceden beri ama gece uyuttu gözlerim acıtığım anda tekrardan...:26:
birde kuru öksürük var hasta falan değilimde söylemsi ayıp balgam var.:18:.sanırsam norkozdan kaynaklı balgamı atsam rahatlıcam ama oda cıkmıyo boyna öksürüyom kuru kuru...:94:
günaydın herkeslereeeeee
canım ya biras deliyim galiba ben .amin inşallah cümlemizinkini
oğluşundan naber tekme atıyomu
günaydın herkeslereeeeee
atıyo teyzesiii...çok kuvvetli değil bacacıkları ama hissettiriyo kendinii...
günaydınn melojj hoşgeldinn..günaydın herkeslereeeeee
sağol canımm ediyorum ama işte buluyo yinede..Geçmiş olsun aman dikkat et kendine yaaa
hoşbuldum balımmm...günaydın canım hoş geldin
hayırlı sabahlar canım geçmiş olsun canım bugün ayın 24 ü
hoşbuldum canım..hoşgeldin canımm..ah hatçem yaa...bi test niçin almadınkiii...
günaydınnn ballaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrr zeytinin süt dişleri dökülüyo artıkkk ve yeni dişleri çıkıyoooo yavrum yaaa bi tanesi dökülmüş digeride sallanıyo kuzumunnn
kızlarrrrrrrrr zeytinin süt dişleri dökülüyo artıkkk ve yeni dişleri çıkıyoooo yavrum yaaa bi tanesi dökülmüş digeride sallanıyo kuzumunnn
yeliiizzz kızın büyüyo demek artık dişler dökülmeye başlamışşşş
herkeste sustu birden haaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?