tşk ederiz canımmmm
slm kızlarçok uykum var
ayyy benim de kzım böyle olucak inşallah
benimde yaaa yatıp uyumak istiyorum
slm kızlarçok uykum var
hoşgeldn yıldzz nbrrsnnnn
iyidir canım ne olsun biras topiğe göz attım biras önce mavi diye bi arkadaşın durumuna üzüldüm
hmmmm evet canımm mavii nin durumu üzücü evliliklerde ve özelliklşe ortada bi bebek varsa daha düşünceli olmak lasım Allah kolaylık versinnn
kızzllarr ben çıkıyorummm kaynanama gidicciimmmm yarına görüşürüzz artık inş... öpüormmm
ooyy inş.. innşşşş.. sağlıklı olsundaaa doğarda büyürde hayırlısıyaa :)
of sorma bide yalnız kaldım şimdin tek başıma çalışıyom takip edemiyorum burayıdaaynen öle canım çok sıkıcı burasıda :26::26:
kızzllarr ben çıkıyorummm kaynanama gidicciimmmm yarına görüşürüzz artık inş... öpüormmm
yok çok istedim bebeği çünkü benim istanbuldan izmire gelin geldim burda kimsem yok bari dedim burda bir canım olur..ama bilmiyorum kıskançlıklarım arttı eşimle çok büyük kavglar ediyoruz ve bunlar sözlü kavgalar değil şiddet içeren kavgalar ne kadar bebeği aldırmak istesemde o bana vurdugunda ilk karnımı koruyorum
dediğim gibi diş sıkıntısından..ama sana bırsey soleyımmı süt dısında bırseyi bıberonla vermeyın kaşıkla verın dıyorlar ..sutten kesılmemesı ıçın..ben bıberona meyvesuyu dahıl hıcbırsey koymuyorum kolay kolay..kahvaltıyı mama şeklinde alacağına kendin hazırla canım..bak benim kahvaltı arifim şu...eti cici bebenim vitaminli ekmeğini alıyorum..1 dilimi ufalıyorum ..pınar labne peyniri alıyorum onun küçük kutuları var 8 li satılıyo bir paket kucuk kutu labneyı koyuyorum..yarım yumurta sarısı ile başladım şimdi 1 yumurta sarısını koyuyorum...1 tane ceviz rendeliyorum..bıraz sutlu pırınçlı maması ve ıkı olcu sut..bazen pekmez de damlatıyorum..yani tam bir bomba ..bebeğin muhallebıyı o ölçude yıyebılıyorsa bu kahvaltıyı da alır canım..muhallebı saatı bızımde ole ama eskıden 9 gıbı verırdım uykuluyken baktımkı ıstemıyo atık 7 d e verıyorum..
selamm biz geldikk...
1,de bir yatmışımm daha şimdi kalktım aslında hala uykum var ama yemek yok cok feci acıktımm mecbur kalktım...
eee ne yapıyosunuz bakalım...
mavi arkadaşım durumunu okudummm cok üzüldümm...inşallah en kısa zamanda eşinle aram düzelir ve herşey yoluna girer..
hosgeldınız canım masallah ne güzel uyumussun yaaaa degerlerınde çok ıyıymıs çok sevındım canım benım ınsallah hep böyle devam eder saglıkla görürsün keseyı sonra kalp atısını canım benım ıyıyım bende oglum uyudu bende bakınayım dedım sızlere
bizde 26 martta temelleri attık :) adet günüm 10 nisan düzenli 28 günde bir adet görürüm. sabırsızlıkla bekliyorum. inşallah hamile kalırım yaa. çok istiyoruuuummm anne olmakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?