Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyidir canım ne olsun biras topiğe göz attım biras önce mavi diye bi arkadaşın durumuna üzüldüm

hmmmm evet canımm mavii nin durumu üzücü evliliklerde ve özelliklşe ortada bi bebek varsa daha düşünceli olmak lasım Allah kolaylık versinnn

hmmmm evet canımm mavii nin durumu üzücü evliliklerde ve özelliklşe ortada bi bebek varsa daha düşünceli olmak lasım Allah kolaylık versinnn

evet canım bebek olduğu için açıkçası çok fazla yorum yapmak istemiyorum çünkü boşu boşuna bide strese girip bebeğe zarar verecek bundan sonrası için dahada pozitif düşünmesini öneriyorum

kızzllarr ben çıkıyorummm kaynanama gidicciimmmm yarına görüşürüzz artık inş... öpüormmm

slm kızlar nabersiniz?

hatçemmm canım benim degerlerin çok güzel maşallah Allahım hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin canım benim...

pembişimmmm canım ogluşun gayet saglıklıymış çok çok sevindim Allahım saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eder tatlım benimmm

mervecim canım ben 40 tane ayetel kürsiyi okudum haber veriyim dedim...Allahım dularımızı kabul eder inş...

ben şuan izinliyim evdeyim ders çalışıyorum...evde olmak süper yaaa
neyse ben çıkıyorum şimdi ders çalışmam lazım öptüm hepinizi

selamm biz geldikk...
1,de bir yatmışımm daha şimdi kalktım aslında hala uykum var ama yemek yok cok feci acıktımm mecbur kalktım...
eee ne yapıyosunuz bakalım...

mavi arkadaşım durumunu okudummm cok üzüldümm...inşallah en kısa zamanda eşinle aram düzelir ve herşey yoluna girer..

evet diş sıkıntısından bılıyorum zaten canım ya aslında bende su ve meyve suyu dısında hiçbirseyı bıberonla vermıyorum canım ama devam sütü almayınca mecbur kaldım kahvaltısını bıberonda vermeye sabahları çünkü daha kahvaltıya geçmek için erken yanı herseye bır anda geçınce çocugun dengesı bozulur daha çorbaya ve aksam kasık mamasına yenı geçtım kahvaltı sımdılık beklesın napalım 6ay dolsun öle baslıcam kahvaltıya senın tarıfte süper denıcem kesınlıkle not alıyorum sagol canım bende 7-8 gıbı verıyorum kasık mamasını ama aksamları süreklı kasık maması vermek ıstemıyorum baska bişiler versemı dıye düşünüyorum bakalım degısıklık sart yanı gecede devam sütü içmek ıstemıyor onada gece için mama aldım sımdılık yedı bakalım ınsallah düzene gırer devam sütlerını artık pürelerıne kasık mamasına falan katıyorum öle alıyo yoksa hiç almıyo yanı

hosgeldınız canım masallah ne güzel uyumussun yaaaa degerlerınde çok ıyıymıs çok sevındım canım benım ınsallah hep böyle devam eder saglıkla görürsün keseyı sonra kalp atısını canım benım ıyıyım bende oglum uyudu bende bakınayım dedım sızlere

hoşbuldum canımmm sağol evet canım cok şükür iyi inşallah herşeyini böyle sağlıklı ilerler..
sende hoşgeldinnn..kuzucuğun maşallahh büyüyoo yesin teyzesii onu..

bizde 26 martta temelleri attık :) adet günüm 10 nisan düzenli 28 günde bir adet görürüm. sabırsızlıkla bekliyorum. inşallah hamile kalırım yaa. çok istiyoruuuummm anne olmakkk

bizde 26 martta temelleri attık :) adet günüm 10 nisan düzenli 28 günde bir adet görürüm. sabırsızlıkla bekliyorum. inşallah hamile kalırım yaa. çok istiyoruuuummm anne olmakkk

hadi hayırlısı olsunnn allahım gönlüne göre versin inş. canımm..
allah bütün anne olmak isteyenleri bu sevgiden mahrum bırakmasın..

Selam Kizlar! nasilsiniz?
dun asimiz vardi, kuzum biraz agladi ama o kadar degil yani...cesur kizim benim...bu arada doktorum bahari hastaneye goturmemi istedi, kafasinin arka tarafi cok duzmus, tanidigi bir prof'a yonlendirdi..canim cok sikkin, moralim cok bozuk ....15 nisanda randevumuz var umarim kotu bir sey degildir oyle iste sizden ne haber?? var mi yeni haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…