- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
hadi hayırlısı olsunnn allahım gönlüne göre versin inş. canımm..
allah bütün anne olmak isteyenleri bu sevgiden mahrum bırakmasın..
Selam Kizlar! nasilsiniz?
dun asimiz vardi, kuzum biraz agladi ama o kadar degil yani...cesur kizim benim...bu arada doktorum bahari hastaneye goturmemi istedi, kafasinin arka tarafi cok duzmus, tanidigi bir prof'a yonlendirdi..canim cok sikkin, moralim cok bozuk ....15 nisanda randevumuz var umarim kotu bir sey degildir oyle iste sizden ne haber?? var mi yeni haberler
slm arkadaşlar...ben martın 4ünde adet oldum ayın 14ünde temel attık:))))şuan inanılmaz öidem bulanıo gözlerim kararıyooo...halsizlik çok var....acaba hamile olabilirmiim......sabah kan testi yapsammı acaba....hamile olabilirmiim bilgilerinize ihtiyacım var..saolun
meraba..adet gününz geldiğinde testi yapabilirsinizz.yalnız adet belirtileri ve hamilleik belirtileri hemen hemen aynı...ilk denemede tutmayabilir unutmayın şansınız her ay sadece %25..
mesela ben 1 yıl bekledim her ay belirti aradım olmadı..hamile kaldığım ayda belirtilerim yine aynıydı..
ama sabah kalktığınızda hiç yerinizden kalkmdan dijital ateş ölçerle (beklenen adet gününde)ateşinizi ölçün 36.8 ve yukarısı çıkarsa hamilesiniz demek.ben beklenen adet günümde ölçtüğümde 36.9du ama ben 2 gün öncesinden öğrenmiştim idrar ve kan testiyle..inş en kısa zamanda sizde hamile kalırsınız.sakın ha sakın kafanıza çok takmayın yoksa geciktirirsiniz..
Selam Kizlar! nasilsiniz?
dun asimiz vardi, kuzum biraz agladi ama o kadar degil yani...cesur kizim benim...bu arada doktorum bahari hastaneye goturmemi istedi, kafasinin arka tarafi cok duzmus, tanidigi bir prof'a yonlendirdi..canim cok sikkin, moralim cok bozuk ....15 nisanda randevumuz var umarim kotu bir sey degildir oyle iste sizden ne haber?? var mi yeni haberler
Canlarım ben geliyorum kimsecikler olmuyor ama
Okuldan gelincede artık çok yorulmus oluyorum ve genelde kafayı vurup saatlerce uyuyorum ancak geçmişi okuyım derken al sana aksam olmus
Neyse...
Öncelikle Pembem şehzademiz maşllah sağlıklı ve hersey yolunda canım inan çok sevındımAllah'ım kucağına aldıgın günleri de göstersin sana ve eşine inşallah canım!
İdilişkom kuzum kızların dediği gibi bence yatma pozisyonundan kaynaklı bir durum doktorun söylediği ama tabiki tedbir amaclı sen git doktoruna.Canını da sıkma bir çok bebekte görülüyor canım.Geçicek ınsallah merak etme...
Mervem duanı ne zaman yapıyoruz tatlım?söyle bir içten amın diyelim sana da bebişine de inşallah...
Bugün biraz geçmişi okudum Mavi diye bir arkadas gelmiş çok üzücü seyler yazmıs.Arkadasım ınan bir bayan ve hamile bir kadın olarak yasadıklarına çook üzüldüm.Ama ilahi adalete sıgınıyorum ben her zaman.Eşin sanmasın ki hamile bir kadına onun çocugunu tasırken Rabbim kalıcı mutluluklar yasatsın;evet bugün gayet iyidir belki kendisi ama yarının ne olacagını kimse bilemez.Sen de bol bol dua et canım inşallah düzelir.Bir de bence tamda evliliğinizin tadını çıkarma zamanı.Daha çok yeni evlisiniz üstelikte aileye bir melek geliyor.Bu da ikinci sevinç kaynagı olmalı. Ayrıca sen de eşine güvenmeyi denemelisin bence güvensizlik herseye zarar verir çünkü zedeler.Tatlı dille sana acık olmasını iste ondan.Zaten Allah korusun bu hayatta aldatan birebir aldanan kaybedendir.Seni kaybetmeyi secen birini de sen kazanmaya calısmıcaksın bence.Bu da hepimiz için geçerli...
Ve diger canlarım...Atladıgım önemli bişi var mı bilemiyorum ama sizleri özledim valla uzak kalıyorum sankı muhabbetlerimizeAma haftaya nasipse izne çıkıorum çokca gelicem buraya...
hoşgeldin kuzucum....
evet pembe sağlıklı bir hamilelik geçiriyorinşallah sağlıklı bir şekildede oğluşunu kucağına alacak gamzelinin yeni kan sonucuda güzel çıkmış benimse hala mide bulantılarım devam etmekte sen napıosun kuşum??
Çok şükür canım Pembeye çook sevındım bu haberi beklıoduk ne zamandan beri !
Evet canım Haticemın haberını de dun aldım tebrik ettım dualarımız onda da yerini buldu insallah..Vallahi dilimi ısırıyorum totomu kasıoyorum topiğimizde çok güzel şeyler oluyor
yakında da insallah Ayşemden,Nanemden,Mervemden ,Hatun ablamdan ve diğer isteyen arkadaslarımızdan güzel haberler alıcaz yürekten ınanıyorum ben!
Canım demek mide bulantıların devam ediyor;Allah yardımcın olsun kuzum ama az kaldı inan yakında geçicek ınsallah.Ne yasıyorsak zaten bu kuzular için dimi...
Bana gelince ben de bu hafta sınav yapıyorum çocukları,nasipse haftaya salı 32.haftam bittiğinde ben de doktorumdan gidip raporumu alıcam.Bunun için mutluyum.Evimde kızımla dınlenıcez dogumumuza kadar ınsallah.Benım için geceler çook zor geçiyor.:Özellikle sol bacagım çok kasılıyor agrıyor,belimde çok fena.Ne türlü yatsam uyuyamıyorum ben de o yuzden okuldan geldiğimde uykudan bayılmıs oluyorum. Kızım masallah çok hareketli her bir yerini uzatıyor içerden bize teyzesii:)
ben onu yerim yaa artık tekmeleride fazlalaştı tabii negüzel bende biranönce ilk tekmeyi duymak için sabırsızlanıyorum...evet topiğimizde güzel şeyler oluyor inşallah bu topikte mutsuz kalmayacakk negüzel sende yakında izne ayrııyosunn ozaman bol bol dinlenirsin artık kızınla ondan sonrada doğuma bişeycikler kalmayacak.çok mu zorlanıyosun hayatım zaten hamileliğin ilk ayları daha kolay diyor sarılale ve su demekki doru benim bulantım dışında pek bi sorunum yok Allaha şükür...seninde kasılmaların başlamış o çok fena bişey bide bende varis var ben naparım ozamanlar gelince bilmiyorum şimdiden tatil derdine düştük sanki ozaman bi olsun bakalım ne durumda olucam.Allahım herşeyi hayırlısıyla atlatmamızı naip etsin inşallah
ay maşallah canım çatladın mı sorması ayıp ben de 18 kilo almama ragmen azcık çatlamıstım ..kayboldu gıbı rengı acıldı ..ama allahtan sadece ıkı yerde belımın yanlarında degıl alt gobegımde var ıste ıkı yol gıbı
Canlarım ben geliyorum kimsecikler olmuyor ama
Okuldan gelincede artık çok yorulmus oluyorum ve genelde kafayı vurup saatlerce uyuyorum ancak geçmişi okuyım derken al sana aksam olmus
Neyse...
Öncelikle Pembem şehzademiz maşllah sağlıklı ve hersey yolunda canım inan çok sevındımAllah'ım kucağına aldıgın günleri de göstersin sana ve eşine inşallah canım!
İdilişkom kuzum kızların dediği gibi bence yatma pozisyonundan kaynaklı bir durum doktorun söylediği ama tabiki tedbir amaclı sen git doktoruna.Canını da sıkma bir çok bebekte görülüyor canım.Geçicek ınsallah merak etme...
Mervem duanı ne zaman yapıyoruz tatlım?söyle bir içten amın diyelim sana da bebişine de inşallah...
Bugün biraz geçmişi okudum Mavi diye bir arkadas gelmiş çok üzücü seyler yazmıs.Arkadasım ınan bir bayan ve hamile bir kadın olarak yasadıklarına çook üzüldüm.Ama ilahi adalete sıgınıyorum ben her zaman.Eşin sanmasın ki hamile bir kadına onun çocugunu tasırken Rabbim kalıcı mutluluklar yasatsın;evet bugün gayet iyidir belki kendisi ama yarının ne olacagını kimse bilemez.Sen de bol bol dua et canım inşallah düzelir.Bir de bence tamda evliliğinizin tadını çıkarma zamanı.Daha çok yeni evlisiniz üstelikte aileye bir melek geliyor.Bu da ikinci sevinç kaynagı olmalı. Ayrıca sen de eşine güvenmeyi denemelisin bence güvensizlik herseye zarar verir çünkü zedeler.Tatlı dille sana acık olmasını iste ondan.Zaten Allah korusun bu hayatta aldatan birebir aldanan kaybedendir.Seni kaybetmeyi secen birini de sen kazanmaya calısmıcaksın bence.Bu da hepimiz için geçerli...
Ve diger canlarım...Atladıgım önemli bişi var mı bilemiyorum ama sizleri özledim valla uzak kalıyorum sankı muhabbetlerimizeAma haftaya nasipse izne çıkıorum çokca gelicem buraya...
hemşom kurban korkma hemen bencede kesinlikle yatma pozisyonundanSelam Kizlar! nasilsiniz?
günaydınnnnnnn
hemşom kurban korkma hemen bencede kesinlikle yatma pozisyonundan
oyoy yesin teyzesi uff mu yaptılar ona
günaydın canımcım ne var ne yok
iyilik canım nolsunnnnn fatura kesiyordummm sen nasılsınn kızzz senin bi göbüşlü fotonu görmedim heeee
evet canım ya bugün çekip yollamayı çok isterim çok büyüdük teyzesi ama telefonumun kart okuyucusu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?