Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amaaaannburhan gibi boşver canım çatlasan da patlasan da ilk etap moralın bozulsa da sonradan unutuyorsun ..onla yasamaya alışıyorsun..bebek olsunda gerisi boşşş..normal yani senın çatlaman o kadar zayıfken bırden kısa zamanda derı genıslıyo kolaymı ana olmak ...sallaaaa:89:

yeliiiiiiiiizzzzzzz nbrr kızzz geç geldin bugün yoksa ben mi erken geldim acaba :S

idilcim hiç korkma canım arkadaşların dedigi gibi yatma pozisyonmuyla alakalı hatta büyükler der yan yatırın çocugu kafası düz olmasın diyeee

yeliiiiiiiiizzzzzzz nbrr kızzz geç geldin bugün yoksa ben mi erken geldim acaba :S

günaydın tatlummmm evet geç geldim dışiarda işim vardııı.nasılsınnnnnn bakimmmmmm neşen yerindee

günaydınn kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmm

Hoşgeldinizzz şekerlerr

Kızlar yaa benim duayı herkes okudu amma sadece belle kaldı acaba okudumu ki bir an önce duamızı yapsak dimi??

günaydın kızlar ınternet yine sapıttı ya offf

günaydınnnnnnn şekerlerimmm hayırlı günlerr...

günaydın tatlummmm evet geç geldim dışiarda işim vardııı.nasılsınnnnnn bakimmmmmm neşen yerindee

GamzeliKiz+ ParadiesAngel+ Yavyum+ yelizcem melojj+ tinkerbell09
günaydın tatlı , güzel ,hoş, çalışkan, cesur,sevgi dolu ve daha büssürü büssürü güzellikleri olan hanımlar

Son düzenleme:
günaydınnn haticemmm nabersinizz bakalımmm
sağol canım iyiyiz cok şükür bir yaramazlık yok..kahvaltı yapıyoruzz...
günaydın canım kimsecikler yok
evet yaaa sabah sabah herkez yoğun galiba..

günaydın canımmm hoşgeldinn...
biz iyiyiz bir yandan size yazıyoruz bir yandan kahvaltı yapıyoruz...

Hoşgeldinizzz şekerlerr

Kızlar yaa benim duayı herkes okudu amma sadece belle kaldı acaba okudumu ki bir an önce duamızı yapsak dimi??
hoşbulduk canımmmm....
evet bitti sanırım senin duan...bellenin kac tane vardıki..okuyalım onun yerine akşama duasını yapalımm...

günaydın tatlı , güzel ,hoş, çalışkan, cesur,sevgi dolu ve daha büssürü büssürü güzellikleri olan hanımlar

oyyyy teşekkür ederizzz ne güzel iltifatlar bunlar böyle..:)

hoşbulduk canımmmm....
Evet bitti sanırım senin duan...bellenin kac tane vardıki..okuyalım onun yerine akşama duasını yapalımm...

oyyyy teşekkür ederizzz ne güzel iltifatlar bunlar böyle..:)

ayy evet bende öyle düşündüm ama acaba ayıp olur mu ki 20 taneydi 2-3 gündür bakınıyom yok daha gelmedi nete yada denk gelmedik...ben okusammıki 20 taneyi onun yerine akşamada duayı yapsak

eliffffffmsn yi açmıyor bugün ınternet haberin ola kuzum:84:

yavrum bizimde elektrikler gittiii..şimdi geldii...
günaydın herkese...
bu sabah gencecik bi insanın ölüm haberini aldımm...ölüm Allahın emrii..ama Rabbim sıralı ölüm versinn.küçücük bebeği varmşş...

GamzeliKiz+ ParadiesAngel+ Yavyum+ yelizcem melojj+ tinkerbell09

anam anammmm yesinlerrrr siz dört kişiyiii

günaydın canım Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin
anam anammmm yesinlerrrr siz dört kişiyiii

:80::79:biz kızımla bugün çok şımarığız her ne kadar ben küskünüm feleğe dinlesemde içim kıpır kıpır

günaydın canımm ... Dediğin gibi ölüm allahın emri rabbim herkese imanlı ölmeyi nasip etsin..geride kalanlarına sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…