çatlamam mııııönce yanlarda başladı şimdi alt karnım bayagı çatlak bakalım dogumdan sonra ne olacak
aslında düşünürsem ben hayatımda hiç bir zaman 2 kg bile birden almadım bu kadar çatlak bile iyi şükrediyorum normalde benim harita olmam lazımm
günaydınnnnnnn şekerlerimmm hayırlı günlerr...
Selam Kizlar! nasilsiniz?
dun asimiz vardi, kuzum biraz agladi ama o kadar degil yani...cesur kizim benim...bu arada doktorum bahari hastaneye goturmemi istedi, kafasinin arka tarafi cok duzmus, tanidigi bir prof'a yonlendirdi..canim cok sikkin, moralim cok bozuk ....15 nisanda randevumuz var umarim kotu bir sey degildir oyle iste sizden ne haber?? var mi yeni haberler
yeliiiiiiiiizzzzzzz nbrr kızzz geç geldin bugün yoksa ben mi erken geldim acaba :S
günaydın kızlar ınternet yine sapıttı ya offf
günaydın tatlummmm evet geç geldim dışiarda işim vardııı.nasılsınnnnnn bakimmmmmm neşen yerindee
günaydınn kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
sağol canım iyiyiz cok şükür bir yaramazlık yok..kahvaltı yapıyoruzz...günaydınnn haticemmm nabersinizz bakalımmm
evet yaaa sabah sabah herkez yoğun galiba..günaydın canım kimsecikler yok
günaydınn kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
hoşbulduk canımmmm....Hoşgeldinizzz şekerlerr
Kızlar yaa benim duayı herkes okudu amma sadece belle kaldı acaba okudumu ki bir an önce duamızı yapsak dimi??
günaydın tatlı , güzel ,hoş, çalışkan, cesur,sevgi dolu ve daha büssürü büssürü güzellikleri olan hanımlar
içimden geldi yavrum beni tekmeledikçe kendimi iyi hissediyorum yakında anlarsın 2-3 ay sora falanoyyyy teşekkür ederizzz ne güzel iltifatlar bunlar böyle..:)
hoşbulduk canımmmm....
Evet bitti sanırım senin duan...bellenin kac tane vardıki..okuyalım onun yerine akşama duasını yapalımm...
oyyyy teşekkür ederizzz ne güzel iltifatlar bunlar böyle..:)
eliffffffmsn yi açmıyor bugün ınternet haberin ola kuzum:84:
GamzeliKiz+ ParadiesAngel+ Yavyum+ yelizcem melojj+ tinkerbell09
günaydın tatlı , güzel ,hoş, çalışkan, cesur,sevgi dolu ve daha büssürü büssürü güzellikleri olan hanımlar
sağol canım iyiyiz cok şükür bir yaramazlık yok..kahvaltı yapıyoruzz...
evet yaaa sabah sabah herkez yoğun galiba..
günaydın canımmm hoşgeldinn...
biz iyiyiz bir yandan size yazıyoruz bir yandan kahvaltı yapıyoruz...
günaydın canım Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versinyavrum bizimde elektrikler gittiii..şimdi geldii...
günaydın herkese...
bu sabah gencecik bi insanın ölüm haberini aldımm...ölüm Allahın emrii..ama Rabbim sıralı ölüm versinn.küçücük bebeği varmşş...
anam anammmm yesinlerrrr siz dört kişiyiii
yavrum bizimde elektrikler gittiii..şimdi geldii...
Günaydın herkese...
Bu sabah gencecik bi insanın ölüm haberini aldımm...ölüm allahın emrii..ama rabbim sıralı ölüm versinn.küçücük bebeği varmşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?