Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
GamzeliKiz+ ParadiesAngel+ Yavyum+ yelizcem melojj+ tinkerbell09
günaydın tatlı , güzel ,hoş, çalışkan, cesur,sevgi dolu ve daha büssürü büssürü güzellikleri olan hanımlar

günaydın canımbenimm...insanın böyle şeyler duymaya ihtiyacı oluyorr arada..iyi olduu...

günaydın canımm ... Dediğin gibi ölüm allahın emri rabbim herkese imanlı ölmeyi nasip etsin..geride kalanlarına sabır versin.

amin canımm..şu dünyada en önemlisi o ..imanlı ölmek..iyi anılarak ölmek...
duan ne zaman...bi an önce yapalımm...ayetel kürsi okunacakmı canım...bende okuyayım istersenn... gerçi herkese dağıtmışsın ama...

allah rahmet eylesin.geride kalanlara sabırlar versin

içimden geldi yavrum beni tekmeledikçe kendimi iyi hissediyorum yakında anlarsın 2-3 ay sora falan
ayyy en cok hissetmek istediğim duygulardan birisi...
kızımda cok hissedememiştim doğuma giderken sadece bir kez tekmeledi o kadar..
inşallah allahım bu bebeğimde doya doya yaşamayı nasip etsin..

ayy evet bende öyle düşündüm ama acaba ayıp olur mu ki 20 taneydi 2-3 gündür bakınıyom yok daha gelmedi nete yada denk gelmedik...ben okusammıki 20 taneyi onun yerine akşamada duayı yapsak
canım neden ayıp olsunki eğer akşama kadar gelmesse okursun akşamda 9 gibi toplanır duasını yaparız..
günaydın canım hoşgeldin...
allahım herkeze sıralı ölüm versin dediğin gibi..yaşlı insana üzülünsede genç ölüm daha acılı oluyor..rabbim ailesine sabırlar versin..

anam anammmm yesinlerrrr siz dört kişiyiii

sağol canımcımmm bi belle kalmıştı artık onun yerine ben okurum allah izin verirse bugun akşmaa yapalım duamı

sorma yaaaa napalım valla rabbim saglıkla versin de gerisi boş

kızlarrrr allah izin verirse bugun akşammm saat 9 gibi hepinizi aminnnnnn demeye bekliyorummmm :81::81::81:

ay allahım en buyuk korkum o bana bırsey olursa bebegım ne olur bı ara vasıyet bıle hazırlamayı dusundum ablam avukat ya..ablama yada annem dısında kımseye emanet etmem dıye..esımle de anlaştık o da onların yanında daha ıyı buyuyecegııne ınanıyor..ama esıme vasıyetım şu eger ben olursem bebegım buyuyene kadar evlenme ne zaman lıse cagına gelsın o zaman evlen dıyorum..eger sen varsan kımselere emanet etme en azından babasının yanında kalsın dıyorum..o da aynı sekılde zaten ben evlenmem hayatta o da bende evlenmem arka sokaklardakı mesut gıbı olurum ben oğlumla dıyor...ooooffff bırde ben bu onuda konusunca hep aglamaya baslıyorum sqnki gercek olmus gıbı ama dunyann bınbırturlu hali var:2::2::2:

kızlarrrr allah izin verirse bugun akşammm saat 9 gibi hepinizi aminnnnnn demeye bekliyorummmm :81::81::81:
canım evde net olmadıgı için gelemeyebilirim.kaynanamlara gitmeye çalışırım ordan girerim inşallah şimdidennn aminnnnnnnnnn diyimde
Günaydın Kızlarrrr nasılsınızzz biz geldikkkkk

günaydınnn tatlışlarr hayırdır isim degişikligi varmışş

allah korusun yaaaa ööle şeyleri düşünme şimdidenn
kapatalım bu konuyuuuu

ayyy en cok hissetmek istediğim duygulardan birisi...
kızımda cok hissedememiştim doğuma giderken sadece bir kez tekmeledi o kadar..
inşallah allahım bu bebeğimde doya doya yaşamayı nasip etsin..

aminnnnnnnnnnnnn

:86::86::86::86:

günaydın canımbenimm...insanın böyle şeyler duymaya ihtiyacı oluyorr arada..iyi olduu...
sen iste ben hergün sölerim tatlım malum herüflerimiz yok ikimizinde ,birbirimize sölemiş oluruz
ben peşin olarak sölim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allah korusun canımmm böyle şeyler düşünme..
tabiki dünyanın binbir türlü hali var ama bunları düşünmek bile insanın psikolojisini bozar...
bir ara bende takıntı haline gelmişti ölüm ama cok şükür şuanda öyle değilim..
o zamanda kaza yapmıştık eşim cok fena yaralnamıştı galiba ondan kaynaklıydı..

günaydın kızlarrrr nasılsınızzz biz geldikkkkk

günaydın canmm hoşgeldin

tamam canım ben burdayım akşama...

saol cnmm
hoşgeldinizzzzzz...biz iyiyiz kendi adımıza siz nasılınızzz...

sağol canımm müsait olursanız yani buyrun gelin..

çok zor yaaa allahım sevdiklerimizden ayırmasın bizi ama elbet ayrılıcaz bende böyle şeyler düşündükçe ağlarım eşime bişey olursa ben naparım yadaa annem babam düşünmesi bile çok kötü Allahım hayırlısını versin hakkımızda

Günaydın Kızlarrrr nasılsınızzz biz geldikkkkk
hoş geldiniz iyiyiz biz kızımla siz nasılsınız:81::81::81:
ağzından yel alsın:26::26::26::26::26::26:

selam kızlar benim bulantılarım hafif hafif geçmeye başlamıştı 3 gündür acayip bulantı çekiyorum ve çıkarıyorum hani 3 ay dolunca biticekti

selam kızlar benim bulantılarım hafif hafif geçmeye başlamıştı 3 gündür acayip bulantı çekiyorum ve çıkarıyorum hani 3 ay dolunca biticekti

canımmm hoşgeldinn...
dur bakalım 3 ay dolunca hemen gecicek hali yokyaaa..gecer birkac güne kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…