GamzeliKiz+ ParadiesAngel+ Yavyum+ yelizcem melojj+ tinkerbell09
günaydın tatlı , güzel ,hoş, çalışkan, cesur,sevgi dolu ve daha büssürü büssürü güzellikleri olan hanımlar
günaydın canımm ... Dediğin gibi ölüm allahın emri rabbim herkese imanlı ölmeyi nasip etsin..geride kalanlarına sabır versin.
günaydın canım Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin
:80::79:biz kızımla bugün çok şımarığızher ne kadar ben küskünüm feleğe dinlesemde içim kıpır kıpır
yavrum bizimde elektrikler gittiii..şimdi geldii...
günaydın herkese...
bu sabah gencecik bi insanın ölüm haberini aldımm...ölüm Allahın emrii..ama Rabbim sıralı ölüm versinn.küçücük bebeği varmşş...
ayyy en cok hissetmek istediğim duygulardan birisi...içimden geldi yavrum beni tekmeledikçe kendimi iyi hissediyorum yakında anlarsın 2-3 ay sora falan
canım neden ayıp olsunki eğer akşama kadar gelmesse okursun akşamda 9 gibi toplanır duasını yaparız..ayy evet bende öyle düşündüm ama acaba ayıp olur mu ki 20 taneydi 2-3 gündür bakınıyom yok daha gelmedi nete yada denk gelmedik...ben okusammıki 20 taneyi onun yerine akşamada duayı yapsak
günaydın canım hoşgeldin...yavrum bizimde elektrikler gittiii..şimdi geldii...
günaydın herkese...
bu sabah gencecik bi insanın ölüm haberini aldımm...ölüm Allahın emrii..ama Rabbim sıralı ölüm versinn.küçücük bebeği varmşş...
anam anammmm yesinlerrrr siz dört kişiyiii
amin canımm..şu dünyada en önemlisi o ..imanlı ölmek..iyi anılarak ölmek...
Duan ne zaman...bi an önce yapalımm...ayetel kürsi okunacakmı canım...bende okuyayım istersenn... Gerçi herkese dağıtmışsın ama...
amaaaannburhan gibi boşver canım çatlasan da patlasan da ilk etap moralın bozulsa da sonradan unutuyorsun ..onla yasamaya alışıyorsun..bebek olsunda gerisi boşşş..normal yani senın çatlaman o kadar zayıfken bırden kısa zamanda derı genıslıyo kolaymı ana olmak ...sallaaaa:89:
yavrum bizimde elektrikler gittiii..şimdi geldii...
günaydın herkese...
tamam canım ben burdayım akşama...kızlarrrr allah izin verirse bugun akşammm saat 9 gibi hepinizi aminnnnnn demeye bekliyorummmm :81::81::81:
Günaydın Kızlarrrr nasılsınızzz biz geldikkkkk
canım evde net olmadıgı için gelemeyebilirim.kaynanamlara gitmeye çalışırım ordan girerim inşallah şimdidennn aminnnnnnnnnn diyimdekızlarrrr allah izin verirse bugun akşammm saat 9 gibi hepinizi aminnnnnn demeye bekliyorummmm :81::81::81:
ay allahım en buyuk korkum o bana bırsey olursa bebegım ne olur bı ara vasıyet bıle hazırlamayı dusundum ablam avukat ya..ablama yada annem dısında kımseye emanet etmem dıye..esımle de anlaştık o da onların yanında daha ıyı buyuyecegııne ınanıyor..ama esıme vasıyetım şu eger ben olursem bebegım buyuyene kadar evlenme ne zaman lıse cagına gelsın o zaman evlen dıyorum..eger sen varsan kımselere emanet etme en azından babasının yanında kalsın dıyorum..o da aynı sekılde zaten ben evlenmem hayatta o da bende evlenmem arka sokaklardakı mesut gıbı olurum ben oğlumla dıyor...ooooffff bırde ben bu onuda konusunca hep aglamaya baslıyorum sqnki gercek olmus gıbı ama dunyann bınbırturlu hali var:2::2::2:
aminnnnnnnnnnnnnayyy en cok hissetmek istediğim duygulardan birisi...
kızımda cok hissedememiştim doğuma giderken sadece bir kez tekmeledi o kadar..
inşallah allahım bu bebeğimde doya doya yaşamayı nasip etsin..
:86::86::86::86:
sen iste ben hergün sölerim tatlım malum herüflerimiz yok ikimizinde ,birbirimize sölemiş oluruzgünaydın canımbenimm...insanın böyle şeyler duymaya ihtiyacı oluyorr arada..iyi olduu...
ben peşin olarak sölim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlarrrr allah izin verirse bugun akşammm saat 9 gibi hepinizi aminnnnnn demeye bekliyorummmm :81::81::81:
ay allahım en buyuk korkum o bana bırsey olursa bebegım ne olur bı ara vasıyet bıle hazırlamayı dusundum ablam avukat ya..ablama yada annem dısında kımseye emanet etmem dıye..esımle de anlaştık o da onların yanında daha ıyı buyuyecegııne ınanıyor..ama esıme vasıyetım şu eger ben olursem bebegım buyuyene kadar evlenme ne zaman lıse cagına gelsın o zaman evlen dıyorum..eger sen varsan kımselere emanet etme en azından babasının yanında kalsın dıyorum..o da aynı sekılde zaten ben evlenmem hayatta o da bende evlenmem arka sokaklardakı mesut gıbı olurum ben oğlumla dıyor...ooooffff bırde ben bu onuda konusunca hep aglamaya baslıyorum sqnki gercek olmus gıbı ama dunyann bınbırturlu hali var:2::2::2:
günaydın kızlarrrr nasılsınızzz biz geldikkkkk
tamam canım ben burdayım akşama...
saol cnmm
hoşgeldinizzzzzz...biz iyiyiz kendi adımıza siz nasılınızzz...
canım evde net olmadıgı için gelemeyebilirim.kaynanamlara gitmeye çalışırım ordan girerim inşallah şimdidennn aminnnnnnnnnn diyimde
günaydınnn tatlışlarr hayırdır isim degişikligi varmışş
ağzından yel alsın:26::26::26::26::26::26:ay allahım en buyuk korkum o bana bırsey olursa bebegım ne olur bı ara vasıyet bıle hazırlamayı dusundum ablam avukat ya..ablama yada annem dısında kımseye emanet etmem dıye..esımle de anlaştık o da onların yanında daha ıyı buyuyecegııne ınanıyor..ama esıme vasıyetım şu eger ben olursem bebegım buyuyene kadar evlenme ne zaman lıse cagına gelsın o zaman evlen dıyorum..eger sen varsan kımselere emanet etme en azından babasının yanında kalsın dıyorum..o da aynı sekılde zaten ben evlenmem hayatta o da bende evlenmem arka sokaklardakı mesut gıbı olurum ben oğlumla dıyor...ooooffff bırde ben bu onuda konusunca hep aglamaya baslıyorum sqnki gercek olmus gıbı ama dunyann bınbırturlu hali var:2::2::2:
selam kızlar benim bulantılarım hafif hafif geçmeye başlamıştı 3 gündür acayip bulantı çekiyorum ve çıkarıyorum hani 3 ay dolunca biticekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?