Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar benim bulantılarım hafif hafif geçmeye başlamıştı 3 gündür acayip bulantı çekiyorum ve çıkarıyorum hani 3 ay dolunca biticekti

canımm benim bünye meselesi galiba kimisininki 9 aya kadar sürüyomuş ki inşallah seninkide öyle olmaz en kısa zamanda geçer inşallah sabret bakalım ama genellikle 3 aydan sonrası geçiyoo ama işte herkes bir olmuyo

allah rahmet eylesin.geride kalanlara sabırlar versin
aminnn canımm..sağoll...

günaydın canım hoşgeldin...
Allahım herkeze sıralı ölüm versin dediğin gibi..yaşlı insana üzülünsede genç ölüm daha acılı oluyor..rabbim ailesine sabırlar versin..

amin canımm...
sağol canımcımmm bi belle kalmıştı artık onun yerine ben okurum allah izin verirse bugun akşmaa yapalım duamı

bende okuyabilirimm..akşam haberleşirizz...

günaydın kızlarrrr nasılsınızzz biz geldikkkkk

hoşgeldinnniz zuzumm...

kızım sende ne konulara girdin şimdi yaaa...
Tabiki ölüm bizim için..nezaman geleceği belli olmazz...eşinle konuşmanda çok yanlış değil belki ama çokta ayrıntıya girmeee...iyi düşünn..rabbim fırsat versin ömür versin ben bakayım evladıma de...

sen iste ben hergün sölerim tatlım malum herüflerimiz yok ikimizinde ,birbirimize sölemiş oluruz

he yaa..herüfler yokk.. Peki evde yalnızmı kalıyorsunn..korkuyormusun???

hoşgeldinizzzzzz...biz iyiyiz kendi adımıza siz nasılınızzz...

yerim ben siziiiii maşAllah sizeeee

günaydınnn tatlışlarr hayırdır isim degişikligi varmışş

var canımcım ama karar veremiyoz hala

günaydın canmm hoşgeldin

hoşbuldum canımmmm

hoş geldiniz iyiyiz biz kızımla siz nasılsınız:81::81::81:

maşAllah kızına senin kocaman olmuşsunuzzz

selam kızlar benim bulantılarım hafif hafif geçmeye başlamıştı 3 gündür acayip bulantı çekiyorum ve çıkarıyorum hani 3 ay dolunca biticekti

canım o 3 ay olayı boş ya bünyeye göre degişir benim komşumun kızı oldu 9 ay boyunca sabah akşam ögle demeden çıkardı belli olmuyo yani inşallah geçer ama çok zor çünkü:2::2:

canımmm hoşgeldinn...
dur bakalım 3 ay dolunca hemen gecicek hali yokyaaa..gecer birkac güne kadar..
inş tatlım yaa yemek yerken bile bulanıyorum hiç tadım yok valla
13 hafta dolunca 3 ay doluyor şeker
canım ben 12+3 ama ultrosanda 13+0 şuan orda 3 gün ilerdeyim demekki benim bulantılar devam edecek gibi
evet ablamın 9 ay sürdü inş ona benzememişmdir
canım o 3 ay olayı boş ya bünyeye göre degişir benim komşumun kızı oldu 9 ay boyunca sabah akşam ögle demeden çıkardı belli olmuyo yani inşallah geçer ama çok zor çünkü:2::2:

kızzz inş bnmki öyle sürmez

bide hoca çağırdı mat dersine midem bulana bulana oraya gitcem yaaa

off ya ben mat dersine gidiyorum kızlar çağırdı hoca...bugün son gidişim çok bunaldımm..

idilim hayırdır noldu kuzum sana yaa

neyse gelince okurum haydin görüşürüz kızlar:80:

noldu yaaaaaaa(((((((((
hoşgeldinnnn diycem ama pek hoşgelmedin sanırımm...

bosverin canm beni, oglusun nasil canim? nasil gidiyo hamilelik tekmeliyo mu kerata

off ya ben mat dersine gidiyorum kızlar çağırdı hoca...bugün son gidişim çok bunaldımm..

idilim hayırdır noldu kuzum sana yaa

neyse gelince okurum haydin görüşürüz kızlar:80:

kendine iyi bak selizim gorusuruz allah zihin acikligi versin

allah korusun yaaaa ööle şeyleri düşünme şimdidenn
Kapatalım bu konuyuuuu

hoş geldiniz iyiyiz biz kızımla siz nasılsınız:81::81::81:

Ağzından yel alsın:26::26::26::26::26::26:

ay evet nerden geldi aklımaarada bunalınca düşünüyorum yoksa aklımıza gelmiyo dünya haline dalıyoruz allah herkese omur versın saglıklı sıhhatlı yavrularımızla
selam kizlar nasilsiniz

hosgeldın canım okudunmu yazdıgımı dun..sıkma canını çok normal o duzluk..yan yatır kızını ablamınkındede vardı zamanla duzeldı..

bosverin canm beni, oglusun nasil canim? Nasil gidiyo hamilelik tekmeliyo mu kerata

aşkolsunn..nedemek boşverr...
Iyiyim canım benn..can sıkıcı bazı haberler aldım ama...
Hayat devam ediyor...ailem için bebeğim için iyi olmak zorundayımm....
Bebiş tekmeliyor teyzesi..bugün pek sesi çıkmadı ama...
Pıtpıtlıyor işte arada... :97:

idilim hoşgeldin canım noldu canım neden aglıyosunnn.olurmu boşvermek

selizim güle güle

hosbulduk canim nasilsin?
doktorun bahar için soyledikleri için moralim bozuluyo...kafasi cok duz dedi, yatis pozisyonuyla alakali da olabilir baska birsey de olabilir dedi.... hastanede tanidigi bir prof varmis ona git dedi, randevu aldim ama 15 nisanda...zaman geçmek bilmiyo

hosgeldın canım okudunmu yazdıgımı dun..sıkma canını çok normal o duzluk..yan yatır kızını ablamınkındede vardı zamanla duzeldı..

hosbulduk canim, evetokudum ama kizim yan yatmiyo ya, yan yatirdigim zaman hemen eski pozisyonuna geçiyo sevmiyo yan yatmayi, ne yapicam bilmiyorum,
bebekken esimin kafasi da oyleymis ama bilmiyorum ya baska bir sey de olabilir diyince canim sikildi...

masallah ona, isim olarak ne dusundunuz canim merak ettim
cikolata ye annesiiii bak nasil tekmeler..gerçi benim kizim ben açken cok tekmeliyodu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…