Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benim ya başka bişiy olmazz sen korkma ordaki doktorlar biraz daha detaylı inceliyolar herşeyi göz önünde bulunduruyolar o yüzden öyle demiştir.allahın izniyle bişicik çıkmaz sadece yatmaktan öyledir sana tavsiyem kucagında uyut uyuduktan sonrada yüz üstü yatır kafasınıda yana çevir bir süre sonra düzelir o hiçç merak etme canınıda sıkma

AY SIKMA BAK ANNE OLARAK HAKLISIN TABI TAKMAMAK ELDE DEGIL...GOSTERMEN IYI OLUR...SEN IKILI UCLU YAPTIRDIN MI...SORUN OLSA ONLARDA CIKARDI BAK BABASIDA OLEYMIS..HEM ABLAMIN KIZI HEM ARKASI DUZDU HEMDE YAMUKTU KAFASI..GOZLERDE KAYIYORDU ARADA AMA SIMDI DUZELDI HEPSI HAMUR GIBI ONLARIN KEMIKLERI EGENINDE BACAKLARI EGRILDI O BACAK OLDU AMA ERKEN YURUCEK SANIRSAM BENIMDE OLEYMIS BEBEKKEN AMA ZAMANLA DUZELMIS..YANI OLABILIYOR BEBEKLERDE..RAŞİTİZM FALAN DENILIYOR KEMIK EGILMESINDE AMA BEN BILIYORUMKİ DEGIL CUNKU DOGDUGUNDADA CARPIKTI BACAKLAR SIMDI BASIYO IYICE EGRILCEK ..AMA DUZELIYO ZAMANLA...SIKMA CANINI ANNESI KIZIN CİN GİBİ BAKIYO VALLAHİ ...

bak ne güzel söledi yurdum insanı bizim dr lar görse birsey yok onun der yollar...hangısı daha dogru bılemıyorum..ama senın dedıgın gıbı ordakılerın bartısı bencede...
Idil bak bu yontemı dene bencede kucagında uyut ya yan yatır yada yuz ustu yatır sırt ustu yatırma

canımbenimm..bak kaç tane örnek verdi kızlar sana...öyle gözleri çakmak çakmak bakan bi kızın hiç bi sorunu olamaz bence...kesinlikle yatış pozisyonundann...
Benim kuzeniminde kızının kafası uzun gibiydi sanki..bi değişikti...geçti şimdi..büyüdükçe geçti canını sıkma...
Canım benbişin adı fevzi olacak..ikinci isim koymak istersem ben koyucamm..eşimin dedesinin adı..ahdı varmışş...allah izin verirse inşallah doğsundaa...

moralini doktorun dediğine bozuyosan hiç sıkma canını

Takmamak elde degil dedigin gibi....15 nisani beklicez artik...

evet denicem

ahhh idiiillllll canını sıkmana gerek yok ki olağan bişi o herkesle hemfikirim yatışından kaynaklanıo burda dr götürsen nie getirdn derler üzülmeeeeeeeeeeeee

ahhh idiiillllll canını sıkmana gerek yok ki olağan bişi o herkesle hemfikirim yatışından kaynaklanıo burda dr götürsen nie getirdn derler üzülmeeeeeeeeeeeee

canim ben aylik kontrolu ve asisi için goturmustum doktora, doktorum bana dedi kafasi cok duz diye, ben hiç takmamistim o ana kadar

melojum bu arada nasilsin? elifcik nasil?

ve bisey soracaktim sana, su an kaç kilosun, kaç kilo fazlan var?

kilo deme ya bende zayıflamak istiyorum...dogum oncesı kıloma ulaştım ama daha 5 kılo daha vermelıyım ne etsem acaba ..ben dıyette yapamam kii

melojum bu arada nasilsin? elifcik nasil?

ve bisey soracaktim sana, su an kaç kilosun, kaç kilo fazlan var?

iiimm caım saolasınn elifte iyi uyuyooo

ahhh ahhh sormaaa 75-76 arasııyım bissürü fazlalığım var 63 le hamile kalmıştımmm pppöööffff yemesem sütüm azalıyo yersem kilo veremiyom sen kaçlardasn cnm yaaa ???

ben 70 kiloyum su an 65le hamile kalmistim ama 55olmak istiyorum ben yaa
nasil vericez bu kilolari yaaa offf

idilişkom cevabımı okudun dimi..diğer sayfada kaldı...:26:

evet canim okudum, fevzi guzel isim :) kontroller nasil gidiyo hersey yolunda dimi
sen kaç kilo aldin

İdillllllll...Allah korusun başka bişiy olsaydı anlardın şimdiye kadar sen. cin gibi maşşallah bakışlarına baksana annesi hele. Anneler bilr herşeyi, bebeklerni en iyi onlar tanır. korkulcak bişii yok inan bana. yan yatırma yastıkları var ya, onlardan al, uyurken yan yatır bari...

hosgeldin pembemmmm! nasilsin kaynanaaaa?
ya bilemiyorum canim elimde degil kafama takiyorum yaniii randevu gununu bekliyorum sabirsizlikla...
yan yatirma yastigi mi var mi oyle bisey ya, ben hiç gormedim duymadim bilmiyorum :26:
simdi yuz ustu uyuyo

tabiiki endişelenmek ve doktora göstermek şart. asla kendi haline bırak demiyorum ama için rahat olsun... cin gibi kızın cin!!!! bakışlarına baksana
bende doktora çıkıcam şimdi, oğluşumun pipisini görücem çok heyecanlıyımmmm

oglunun pipisini yesinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…