benim 5 kilo fazlan var ama bi 10-15 kilo vermek istiyorum bekarken 55 kiloydum simdi 70 kiloyum
veeeee bu gobegi eritmek istiyorummmm ne yapicaz :S
ben 70 kiloyum su an 65le hamile kalmistim ama 55olmak istiyorum ben yaa
nasil vericez bu kilolari yaaa offf
evet canim okudum, fevzi guzel isim :) kontroller nasil gidiyo hersey yolunda dimi
sen kaç kilo aldin
ooof ben de eski kotlarıma gelmıyorum eskı hıcbırsey olmuyo habıre eşofmanları gecıırıp cıkıyorum..bende 55 olmalıyım ya..ama nasıl...kıyafetlerı ne verdın kız onlara bakıp hırs etmelısın..ben ole yapıyom..ama bende de bır tane bıl e kıyafet kalmadı almıyorum da ınat ettım zayıflamadan almayacagım...yaza kadar 55 olursam şu lewisin reklamlardakı dar paca kotunu alcam odul olarakgeçen cumartesi, o kadar sinirlerim bozuldu ki kilolarimaaa kiyafetlerimi esimin yigenlerine verdimmm
evet canım var ben yenı dogdugundan 3-4 aya kadar ole yatırdım egeyı sımdı zaten sırt ustu veya yuzustu yatıyohosgeldin pembemmmm! nasilsin kaynanaaaa?
ya bilemiyorum canim elimde degil kafama takiyorum yaniii randevu gununu bekliyorum sabirsizlikla...
yan yatirma yastigi mi var mi oyle bisey ya, ben hiç gormedim duymadim bilmiyorum :26:
simdi yuz ustu uyuyo
tabiiki endişelenmek ve doktora göstermek şart. asla kendi haline bırak demiyorum ama için rahat olsun... cin gibi kızın cin!!!! bakışlarına baksana
bende doktora çıkıcam şimdi, oğluşumun pipisini görücem çok heyecanlıyımmmm
evet canim okudum, fevzi guzel isim :) kontroller nasil gidiyo hersey yolunda dimi
sen kaç kilo aldin
http://www.kadinlarkulubu.com/guzel...kimli-ayaklarimizi-paylasalim-arkadaslar.html
of kızlar ya millete çok gülüyom sıkıntıdan diğer yerlere giriyorum..kız ayaklarını çekmiş yollamış bakımlı ayak olarak ama nasıl pembe ojelıye cok guldum..uzun tırnak hıc sevmem ayakta
ay o ne can sıkıntısı herhalde ayakda bende sevemem uzun çorap fln nasıl giyilir ki hem ???
ooof ben de eski kotlarıma gelmıyorum eskı hıcbırsey olmuyo habıre eşofmanları gecıırıp cıkıyorum..bende 55 olmalıyım ya..ama nasıl...kıyafetlerı ne verdın kız onlara bakıp hırs etmelısın..ben ole yapıyom..ama bende de bır tane bıl e kıyafet kalmadı almıyorum da ınat ettım zayıflamadan almayacagım...yaza kadar 55 olursam şu lewisin reklamlardakı dar paca kotunu alcam odul olarak
evet canım var ben yenı dogdugundan 3-4 aya kadar ole yatırdım egeyı sımdı zaten sırt ustu veya yuzustu yatıyo
ay ayyy ay maşallah o pipiliyeeeeeeeeeee
http://www.kadinlarkulubu.com/guzel...kimli-ayaklarimizi-paylasalim-arkadaslar.html
of kızlar ya millete çok gülüyom sıkıntıdan diğer yerlere giriyorum..kız ayaklarını çekmiş yollamış bakımlı ayak olarak ama nasıl pembe ojelıye cok guldum..uzun tırnak hıc sevmem ayakta
canım bikaç kilo aldım sanırımm..yani en fazla 4kilo falan..ama kilo aldığım belli olmuyor..karnımda çok az çıktı. :26: Sanırım altıncı aydan sonra belli edecek kendini iyice..kontrole önümüzdeki hafta gidicem inşallahh.bakalım iyi besleyebilmişmiyim beyfendiyi...çok merak ediyorumm...
ay yarım saatır nerelere gırıyom cok guldum cinsellik bolumu de cok renklı neler var yaaa...insanlar afedersen kıçını çekip koymadıkları kalmıs...ama ne guzel oyalanıyorlar ya...kıskandım ben d bakım makım hiç yok..gercı ole ayak ben de sevmem ama ojeyı cok severım ayakta...ama uzun tırnak dmode ayakta yaaaa 80lerdekı kadınlar ayakları uzatırdı...
dur kiz bende bir bakinayim cinsellik bolumunde neler varmis :))))
ay yarım saatır nerelere gırıyom cok guldum cinsellik bolumu de cok renklı neler var yaaa...insanlar afedersen kıçını çekip koymadıkları kalmıs...ama ne guzel oyalanıyorlar ya...kıskandım ben d bakım makım hiç yok..gercı ole ayak ben de sevmem ama ojeyı cok severım ayakta...ama uzun tırnak dmode ayakta yaaaa 80lerdekı kadınlar ayakları uzatırdı...
vallahi güzel taktikler var uyguluyorum arada
kiloya gelınce bende bılmıyom ıdılışkom 5 kılo vermem lazım cok vahım degılım ama tıkandım kaldım 59-60 arası evlendıgımde 54 tum gercı 1 yıldan sonra rahat verılıyormus dogumdan..yazın sorun ıste ınce elbıseler ve deniz.....ay ben bır de elti oluyorum kuru bi gelin geliyo ben yarma gıbı olmak ıstemıyorum...kızlar ya cok guzel olmak ıstıyorum ben yaza dugune şifon uzun straplez bır elbıse ıstıyom ama bulabılcemmı bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/cinsellik-18/284020-zevkini-cikarmak-olsa-gerek-14.html
idil burda yakaladım seniiiii
bende cok guzel olmak istiyorum aynalara kustum
takip mi ediyon kiz beni :)))
tamamiyle tesadifffff...
oof evet bende üniversite yıllarımda hem bakımlıydım hem de zayıff..ay gecende makyaz yaptım ama zaten yapıyorumda o gun ozendım..eşim bugun sana tekrar asık oldum dedı unıversıe yıllarındakı gıbı olmuşsun dedi...çok üzüldüm yaa demekki aradaki farkı ayırt edıyor....ooooffffffff çocukla çok zor ama yaaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/cinsellik-18/284020-zevkini-cikarmak-olsa-gerek-14.html
idil burda yakaladım seniiiii
kızzz bi bakıyım didimm.tek ben varımm...
başka yerlere gır alt baslıklar dolu..ben arada giriyom vallahi kadın sitesi değil mi....heyyyt bari burda engellemeyelim kendimizi ama yazmaya gelince duruyorum...bastırılmış bir toplumun eseriyiz biz kadınlar...girmeye bile utanıyoz...:113::113::113::113::113::113:
tamamiyle tesadifffff...
oof evet bende üniversite yıllarımda hem bakımlıydım hem de zayıff..ay gecende makyaz yaptım ama zaten yapıyorumda o gun ozendım..eşim bugun sana tekrar asık oldum dedı unıversıe yıllarındakı gıbı olmuşsun dedi...çok üzüldüm yaa demekki aradaki farkı ayırt edıyor....ooooffffffff çocukla çok zor ama yaaaaaaa
dogru :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ah kıyamam...ama üzülme gülüm bee...eşler hernekadar yardımcı olsalarda evin yükü çoğunlukla kadınlarda.a.o yüzden süpperrrr kadın olamazsınnn....
hem ev işi hem çocuk hem iş...hem yemek...hemdeee seksüüüü..çok zorr..ege accık büyüsün eski haline dönersin nasılsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?