Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evett..kesinlikle okumak zevklide yazmaya gelince bi duruyoruzz...
bende baya geziyorum topiklerde..zevkli oluyo..

ya ben burlarayım aslında ama dedim ya biraz ağrım var gibi geziniyorum kalkıyorum fln yaa bi de bugün son gün bi hedef var onunla uğraşıyoruz

haydi kızlar dökün içinizi güzin ablanıza...bakın benim tek derdim bu kaldı...niye benim jartiyerim yok..egenın bakımı ev işleri utu camasır yemek dedı bıttı oturdum gece gece bunu dusundumyok mu sızınde gereksiz dertleriniz yoksa bi manyak ben miyim bu topikte

ya ben burlarayım aslında ama dedim ya biraz ağrım var gibi geziniyorum kalkıyorum fln yaa bi de bugün son gün bi hedef var onunla uğraşıyoruz

zorlama kendını bak butun gun oturuyorsundur masa basında arada kalk yuru banka ıcınde de olsan ...

kesinlikle doğru...yazmaya dahi utanıyorum ben..bakma burda az buçuk kouştuk hepimiz ama...bizimkiler baya masum ve üstü kapalı kaçıyor diğerlerinin yanında....

okumadım ben öylemi diyo bilirkişii... :26:
ay benim kocişim dile getirdi aslında bunu...alıcam sana dedi bikaç defa ama tabiki çekindi almaya...ben diyodum alamazsın sen diye..nevar erkek satıcı bulursam alırım dedi...
ben bayan halimle accık seksi don bile almaya utanırımm..jartiyeri nasıl alırım kızz...

zorlama kendını bak butun gun oturuyorsundur masa basında arada kalk yuru banka ıcınde de olsan ...

herhalde çok oturmakdan dediğin gibi normalde saat başı kalkamam lazım kamburumda çıkıyo yaaaa offff
suratımda biraz sivilcelendi kızım güzelliğimi alıyor herhalde

evet benim eşimin almışlığı var bana baydoll mu ne komun soft pembe modelını almıştı..utanmaz öle şeylerden benimki

herhalde çok oturmakdan dediğin gibi normalde saat başı kalkamam lazım kamburumda çıkıyo yaaaa offff
suratımda biraz sivilcelendi kızım güzelliğimi alıyor herhalde

benım hamılelıgımde cıldım çok guzeldi..erkek bebek guzelleştırır kız annenın guzellığını alır derler...kızın guzelleşiyo annesı sıkma canını

benım hamılelıgımde cıldım çok guzeldi..erkek bebek guzelleştırır kız annenın guzellığını alır derler...kızın guzelleşiyo annesı sıkma canını

ay bende hiçbi değişiklik yok yafuu.. :26: kızlar facede eski resmimi görmüşler güzelleşmişsin demişler..buda demek oluyoki şimdik çirkinleştimmm... kaşlarım orman gibim oldu..saç baş gitti yanii..accık kendime gelem bakemm haftasonu..kaş makyaj neyimm...

herhalde öyle oluyor aman okızım sağlıklı olsun güzel olsunda iyi olsunda ben razıyım herşeye

ayyy içim sıkılıyor yaaa bugün şube pek sakin ama ıvır zıvır işler var onlar daha çok yoruyor

hangi topi,k bu yaaa kim cinsellik bölümündenmi bahsediosunuzz:26::26:

sen bana göbegını yolladıgın fotonda gayet guzeldın cıcım kollar yanaklar dolmuş..maşallah yüzün ay gibiydi hiç de değişmedim deme bence farketmiş...sen ayırt edemıyon bence..facedekı eskı resımlere gore baya farklıydı bence

kızlar aşağıdaki online kişileri gösteren yerde sarı bir isim var niye bazılarının sarı mavi kırmızı degısıyor ...:26:

ah bebişim çok naziksinn....sağoll...

+18 cinsellik var ya ...kızlara ordan bahsedıyorum

ya ben bulamadım beehh. :26:

Bir Turk, bir Amerikali ve bir Alman birlikte saunaya gitmisler.

Bellerinde birer havlu saunada oturmuslar ter atarlarken, bip bip bip diye ses duyulmus.
Amerikali, sag eliyle sol koluna dokunup,
'Cagri cihazim caldi. Derimin altinda elektronik devre var da...' demis.
Aradan biraz zaman gecmis, bu sefer bir cep telefonu calmaya baslamis.
Bunun uzerine Alman, sol avuc icini kulagina goturmus ve konusmaya baslamis.
Gorusmesi bitince, Turk'e ve Amerikaliya donup,
'Avcumun icinde cep telefonu devresi varda...' demis
Teknolojik olarak geri kalmayi gururuna yediremiyen Turk,
Bana bir dakika izin verin' demis ve disari cikmis.
Birkac dakika sonra dondugunde poposunun arasina SIKISMIS tuvalet kagidi sarkiyormus.
Amerikali ve Alman'in kendisine garip garip baktigini gorunce, cevabi patlatmış
Faks geliyor da:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…